Recenzje książki "Znajdź mnie"

Dodaj swoją recenzję

Pobawmy się.

10.11.2021

Thrillery to jeden z moich ulubionych gatunków, a jak na złość, w ostatnim czasie trafiam na same kiepskie historie. Niestety "Znajdź mnie" Anne Frasier także zalicza się do tego niechlubnego grona. Poznajemy w niej historię Reni, byłej agentki i profilerki FBI, której ojciec jest seryjnym mordercą i od wielu lat siedzi w więzieniu za dokonane zbr... Recenzja książki Znajdź mnie

Pustynia to coś nowego.

7.11.2021

Najmocniejszą stroną tej książki jest pustynia, bo to tam koncentruje się główny wątek powieści, czyli szukanie zamordowanych kobiet. Pustynia ma swój klimat. Dzika, niebezpieczna, rozległa, groźna, tajemnicza. Nie spotkałam się jeszcze z thrillerem, gdzie odgrywałaby ona tak dużą rolę, więc plus dla autorki za coś nowego. „Znajdź mnie” ma też św... Recenzja książki Znajdź mnie

Znjadź mnie - recenzja

3.11.2021

Dzień dobry, Dzisiaj opowiem Wam kilka słów na temat jednego z dobrych thrillerów psychologicznych, który miałam okazję ostatnio przeczytać. Mowa tutaj o dziele Anne Frasier pt. „Znajdź mnie”, korzycie tytuł? Ostatnio go coraz więcej na bookstagramie 😅 Nim opowiem o plusach i minusach, napiszę kilka słów na temat fabuły: Detektyw Daniel Elis po... Recenzja książki Znajdź mnie

Znajdź mnie

30.10.2021

Ben Fisher, Seryjny morderca w końcu zdecydował się wskazać miejsca ukrycia ofiar. Stawia jeden warunek. Musi mu towarzyszyć córka. Reni Fisher po przejściu załamania nerwowego porzuciła profilowanie i osiedliła się w granicach pustyni Mojave. Zajęła się pracą w glinie, która stała się dla niej formą ucieczki, odcięcia się od dręczących myśli jak... Recenzja książki Znajdź mnie

Dlaczego rodzice tak nienawidzą swoich dzieci? Gdzie jest ta cienka granica ...

27.10.2021

Moje pierwsze spotkanie z twórczością Anne Frasier i już zadaję sobie pytanie, dlaczego dopiero teraz? Gdzie ja byłam wcześniej ? Jak to możliwe, że nie miałam okazji na bliższe spotkanie z jej bohaterami? Coś niewyobrażalnego. Ale jeszcze nic straconego, czas nadrabiać zaległości, a myślę, że jest co … Seryjny morderca Benjamin Fisher od trzydzi... Recenzja książki Znajdź mnie

Znajdź mnie

26.10.2021

Część moliki w #kryminalnywtorek dziś przychodzę do was z "Znajdź mnie" Anne Frasier czyli z jednym z głośniejszych thrillerów w ostatnim czasie , można go znaleźć wszędzie więc gdy tylko trafił w moje ręce nie mogłam się doczekać jego lektury. Przyznam się szczerze że ja uwielbiam takie historie , takie duety bohaterów. Mamy tutaj detektywa Danie... Recenzja książki Znajdź mnie

Znajdź mnie

26.10.2021

Anne Frasier "Znajdź mnie", Po jakiś czas temu przeczytanej książce "W umyśle mordercy. Tajemnice mózgów psychopatów" nie spodziewałam się, że niedługo potem trafię na thriller, w pewien sposób wiążący się z poprzednią lekturą, który w dodatku wstrząśnie mną i przerazi swoją historią. Fikcją literacką, sprawiającą jednak wrażenie historii najpr... Recenzja książki Znajdź mnie

Bezwzględność kontra dziecięca niewinność

22.10.2021

Thriller, który zapamiętasz na długo Seryjny morderca, detektyw i była agentka FBI Detektyw Daniel Ellis spotyka się w więzieniu z seryjnym mordercą Benjaminem Fisherem. Chce on wyjawić miejsca ukrycia ciał swoich ofiar. Stawia jednak swoje warunki. Chce pojechać na miejsce ze śledczymi i ma być obecna jego córka. Reni Fisher to była agen... Recenzja książki Znajdź mnie

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl