Recenzje książki "Znajdź mnie"

Dodaj swoją recenzję

Sekrety i tajemnice pustyni

12.10.2021

W czasach, kiedy zaczynałem samodzielnie czytać, wiele było powieści kilkutomowych, ale cykle powieściowe zdarzały się bardzo rzadko (na przykład „Pamiętniki lekarza”, cykl czterech powieści stworzony przez Aleksandra Dumasa ojca). Nie mam do dziś przekonania do cykli, jak i do sezonów w serialach filmowych. Zwykle mam wrażenie, że jakiś pomysł ek... Recenzja książki Znajdź mnie

@Meszuge@Meszuge × 5

Znajdź mnie

10.10.2021

„Znajdź mnie” Anne Frasier otwiera cykl Inland Empire. Odsiadujący wyrok seryjny morderca Benjamin Fisher postanawia wyjawić miejsca ukrycia ciał swoich ofiar. Stawia jednak warunki, a najważniejszym jest spotkanie z córką Reni, z którą od wielu lat nie ma kontaktu. Mimo, że mija trzydzieści lat od pobytu ojca w więzieniu Reni dręczą wyrzuty sumie... Recenzja książki Znajdź mnie

@justyna_@justyna_ × 2

Zabawa z tatusiem traumą na całe życie

7.10.2021

Jakiś czas temu złapałam się na tym, że uciekłam od mojego ulubionego gatunku literatury jakim są thrillery, horrory i wpadłam w wir czytania słabych ni to romansów ni to erotyków. Cofnęłam się trochę w moich opiniach i zauważyłam, że nawet czytać przestałam przez to z przyjemnością. Cóż było robić ? nic, tylko porzucić szmelc i wrócić na właściwe... Recenzja książki Znajdź mnie

@Ewelina229@Ewelina229 × 15

Znajdź mnie

6.10.2021

"Ludzie często pytali Reni, jak to jest być córką seryjnego mordercy. Nie miała do nich pretensji o to, że są ciekawi. Czasami, by powstrzymać ich od zadawania kolejnych pytań, odpowiadała, że okropnie. Wystarczyło to jedno słowo, żeby uciąć temat." "Znajdź mnie" jest pierwszą książką z serii "Ingland Empire", w której śledztwo prowadzą Reni Fish... Recenzja książki Znajdź mnie

Znajdź mnie

5.10.2021

Słoneczna Kalifornia, pustynia Mojave, seryjny morderca. W więzieniu San Quentin odsiaduje wyrok dożywotniego pozbawienia wolności Benjamin Wayne Fisher zwany Mordercą z Inland Empire.Po trzydziestu latach dochodzi do spotkania z detektywem prowadzącym dochodzenie, Danielem Ellisem.Podczas tego spotkania Fisher informuje detektywa o swoim postanow... Recenzja książki Znajdź mnie

@promyk1@promyk1 × 2

Morderca

2.10.2021

Znajdź mnie - Anne Frasier Benjamin Fisher po 30 latach spędzonych w więzieniu, postanawia w końcu zdradzić gdzie ukrył zwłoki zamordowanych kobiet. Stawia warunek i to nie jeden.... Jako, że jeden z nich można spełnić bez problemu, tak drugi może być ciężki do wykonania, gdyż spotkanie z córką może nie być takie proste. Detektyw Daniel Ellis pod... Recenzja książki Znajdź mnie

„Znajdź mnie” Anne Frasier

24.09.2021

Premiera 13.10.2021 My, miłośnicy kryminałów i thrillerów, lubujemy się w książkach o seryjnych mordercach. Analizujemy jego zachowanie, postawę i zbrodnie. Rozwiązujemy zagadkę razem z głównymi bohaterami, za każdym razem odczuwając podobne emocje, ale to zapewnić nam może, tylko dobrze skonstruowana fabuła… a tak właśnie jest w tym przypadku. ... Recenzja książki Znajdź mnie

@ReniBook@ReniBook × 1
O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl