Recenzje książki "Znajdź mnie"

Dodaj swoją recenzję

Anne Frasier - Znajdź mnie

21.10.2021

Bałam się tej książki. Bardzo mocno reklamowana na Instagramie a praktycznie brak negatywnych opinii spowodował, że moje oczekiwania wobec niej naprawdę poszybowały ponad skalę. Obawiałam się rozczarowania, jednak jak się okazało zupełnie niepotrzebnie. "Znajdź mnie" autorstwa Anne Frasier to przede wszystkim historia Reni - córki seryjnego mo... Recenzja książki Znajdź mnie

Upiorna rodzinka

20.10.2021

Kalifornia kojarzy się przede wszystkim ze słońcem, oceanem, piaszczystą plażą i urokliwymi miejscowościami wypoczynkowymi. Kalifornia to także bogactwo, przepych, rozrywka i zabawa. Ale Kalifornia ma też inne oblicze - mroczne, wrogie i podstępne. I do takiej Kalifornii w okolice pustyni Mojave zabiera nas Anne Frasier w swojej najnowszej powieśc... Recenzja książki Znajdź mnie

Gdy pisarka bardzo chce stworzyć literacką ukladankę

20.10.2021

Anne Frasier bardzo zależało na stworzeniu literackich puzzli. Literackiej układanki. Tak, to od razu rzuca się w oczy gdy idzie o tę powieść - autorka bardzo, bardzo chciała byśmy wpasowywali do siebie poszczególne elementy tej historii, fragmenty tego, co wiemy o sytuacji bohaterów, o ich przeszłości, charakterze itd. I to się w miarę udało, rze... Recenzja książki Znajdź mnie

BA
@Bartlox
× 8

ZNAJDŹ MNIE

20.10.2021

,,Wszystko dawało się naprawić. Każdego można było pocieszyć, jeśli tylko użyło się właściwych słów". Seryjny morderca Benjamin Fisher, który od trzydziestu lat odsiaduje wyrok w więzieniu, postanawia wskazać policji miejsca, gdzie ukrył ciała swoich ofiar. Stawia jednak warunki prowadzącemu sprawę detektywowi Danielowi Ellisowi. Najważniejszy... Recenzja książki Znajdź mnie

Czytelnicza uczta

20.10.2021

Seryjny morderca Benjamin Fisher postanawia wyjawić, gdzie ukrył ciała swoich ofiar, jednak stawia policjantom pewne warunki... Zazwyczaj w trakcie lektury tworzę już w głowie zarys recenzji. Czasami także na bieżąco notuję to, co przychodzi mi do głowy. Tak samo było w tym przypadku - czytałam "Znajdź mnie", po czym zrobiłam sobie przerwę pomięd... Recenzja książki Znajdź mnie

Pustynia wiele tajemnic ma

17.10.2021

Czy Wy również doświadczacie swego rodzaju niechęci wobec książki, która jest proporcjonalna do długiej listy osób ją zachwalających? Ja (nie)stety tak mam. Im więcej osób daną pozycję poleca, tym większy mój opór, by po nią sięgnąć. Uczciwie należy jednak przyznać, że w przypadku tej książki moje przeczucie się nie sprawdziło i w "Znajdź mnie" z... Recenzja książki Znajdź mnie

Znajdź mnie

17.10.2021

Mało kiedy się sięgam po inne gatunki jak obyczajówka nie tyle, że nie przepadam za innym ale z braku czasu. Tym razem trafił w moje ręce thriller. Ta książka jest przewrotna. Autorka odkrywa przed nami coraz więcej faktów i gdy myślałam na początku, że stworzą logiczną całość, pojawia się następna scena, która wszytko burzy. Reni żyje z łatk... Recenzja książki Znajdź mnie

@Lalka1@Lalka1 × 3

Znajdź mnie

13.10.2021

Przytłaczająca cisza i ogarniająca pustka otulona wspomnieniami. Wiatr, bezkresne niebo i pustynny żar. Koi zranione dusze. Można tu zapomnieć o przeszłości albo się jej wyprzeć. Schronienie od ludzi i ich zła. Ucieczka przed tym co uciska. Powracające obrazy i myśli decydują o teraźniejszości. To kim jesteś jest sumą przeżytych doświadczeń. Nasze... Recenzja książki Znajdź mnie

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl