Avatar @sistersasbooks

sisters as books

@sistersasbooks
7 obserwujących. 5 obserwowanych.
Kanapowicz od ponad 3 lat. Ostatnio tutaj około 4 godziny temu.
sisters_as_books
Napisz wiadomość
Obserwuj
7 obserwujących.
5 obserwowanych.
Kanapowicz od ponad 3 lat. Ostatnio tutaj około 4 godziny temu.

Recenzje książek

160 recenzji

Podróż żółtym autem

18.06.2024

Dzisiaj przychodzimy do was z książeczką dla dzieci, w właściwie z synchrobookiem od Wydawnictwa Labreto oraz od Patrycji Południkiewicz - Kędzior o dosyć oryginalnej nazwie Szwendarri. Tamtego lipcowego przedpołudnia okazało się, że spotkałam swoją bratnią duszę. Był nią samochód wujka Wilhelma. Warkot silnika przy odpalaniu, fantazyjne postukiwa... Recenzja książki Szwendarri

Podróż żółtym autem

18.06.2024

Dzisiaj przychodzimy do was z książeczką dla dzieci, w właściwie z synchrobookiem od Wydawnictwa Labreto oraz od Patrycji Południkiewicz - Kędzior o dosyć oryginalnej nazwie Szwendarri. Tamtego lipcowego przedpołudnia okazało się, że spotkałam swoją bratnią duszę. Był nią samochód wujka Wilhelma. Warkot silnika przy odpalaniu, fantazyjne postukiwa... Recenzja książki Szwendarri 2: Odjazdowe narodziny

Podróż żółtym autem

18.06.2024

Dzisiaj przychodzimy do was z książeczką dla dzieci, w właściwie z synchrobookiem od Wydawnictwa Labreto oraz od Patrycji Południkiewicz - Kędzior o dosyć oryginalnej nazwie Szwendarri. Tamtego lipcowego przedpołudnia okazało się, że spotkałam swoją bratnią duszę. Był nią samochód wujka Wilhelma. Warkot silnika przy odpalaniu, fantazyjne postukiwa... Recenzja książki Szwendarri 3: Wakacyjne szaleństwo

Podróż żółtym autem

18.06.2024

Dzisiaj przychodzimy do was z książeczką dla dzieci, w właściwie z synchrobookiem od Wydawnictwa Labreto oraz od Patrycji Południkiewicz - Kędzior o dosyć oryginalnej nazwie Szwendarri. Tamtego lipcowego przedpołudnia okazało się, że spotkałam swoją bratnią duszę. Był nią samochód wujka Wilhelma. Warkot silnika przy odpalaniu, fantazyjne postukiwa... Recenzja książki Szwendarri 4: Festiwal przygód

Podróż żółtym autem

18.06.2024

Dzisiaj przychodzimy do was z książeczką dla dzieci, w właściwie z synchrobookiem od Wydawnictwa Labreto oraz od Patrycji Południkiewicz - Kędzior o dosyć oryginalnej nazwie Szwendarri. Tamtego lipcowego przedpołudnia okazało się, że spotkałam swoją bratnią duszę. Był nią samochód wujka Wilhelma. Warkot silnika przy odpalaniu, fantazyjne postukiwa... Recenzja książki Szwendarri 5: Leśna niespodzianka

Podróż żółtym autem

18.06.2024

Dzisiaj przychodzimy do was z książeczką dla dzieci, w właściwie z synchrobookiem od Wydawnictwa Labreto oraz od Patrycji Południkiewicz - Kędzior o dosyć oryginalnej nazwie Szwendarri. Tamtego lipcowego przedpołudnia okazało się, że spotkałam swoją bratnią duszę. Był nią samochód wujka Wilhelma. Warkot silnika przy odpalaniu, fantazyjne postukiwa... Recenzja książki Szwendarri 1: Niezwykłe spotkanie

Podróż życia

11.06.2024

I jak tu nie czuć wakacji, skoro czyta się książki o takich pięknych miejscach ! Hej, witajcie. Zapraszamy was dzisiaj z nami na podróż do pięknego miejsca jakim jest Kreta. Kolejny raz delektowałyśmy się cudownymi krajobrazami oraz przezabawnym humorem. A sprawczynią tego naszego czytelniczego zachwytu jest książka "Czarne szpilki na gigancie? " ... Recenzja książki Czarne szpilki na gigancie?

Uniwersum Taylor

2.06.2024

CZAS UDAĆ SIĘ W PODRÓŻ PO UNIWERSUM TAYLOR Hej, hej ! Czy mamy tu fanki oraz fanów Taylor Swift ? Jeżeli wasza odpowiedź jest pozytywna, to zapraszamy serdecznie na naszą dzisiejszą recenzję, ponieważ przychodzimy do was z przepięknym wydaniem książki o muzyce tej artystki. Zapraszamy na opinię o książce "Taylor-Verse. Uniwersum Taylor Swift. Nieo... Recenzja książki Taylor-Verse. Uniwersum Taylor Swift. Nieoficjalny przewodnik

Miłosna podróż

27.05.2024

Postanowiliśmy zaprosić was dzisiaj na recenzję książki i naszego interesującego patronatu " Podróż z nieznajomym " od Iwony Feldmann. ",,Ucieczka?" - pomyślała i uśmiechnęła się do swoich myśli. Miała dwadzieścia cztery lata i trudno nazwać jej zachowanie ucieczką. Tak się po prostu zdarzyło. Nie wytrzymała i zostawiła wszystko i wszystkich za so... Recenzja książki Podróż z nieznajomym

Brnij naprzód i nie oglądaj się za siebie

13.05.2024

Hej, hej. Jak tam rozpoczęliście swój tydzień ? My nadrabiamy nasze pozycje do recenzji i bierzemy się na kolejne tytuły. Dzisiaj przychodzimy do was z uroczą historią, którą nie tylko polubicie, ale również pokochacie w niej dosłownie wszystko. Jest to historia o pomyłce, która zmieni życie głównych bohaterów. A mowa o książce "The Name drop" od... Recenzja książki The Name Drop

Udawane małżeństwo

31.03.2024

Nieraz wspominałyśmy wam jak uwielbiamy Julie Quinn. Jesteśmy ogromnymi fankami, a serię o rodzinie Bridgertonów pokochałyśmy. Tym razem mamy dla was kolejną wspaniałą historię tej autorki i już na początku powiemy wam,że jest co czytać. A mowa o książce " Małżeństwo ze snu" od Wydawnictwa Zysk. Jest to drugi tom z tej serii, a my musimy nadrobić... Recenzja książki Małżeństwo ze snu

Rzeczy zwykłe i magiczne

19.03.2024

Rzeczy zwykłe i magiczne Hej, hej ! Znacie takie powiedzenie,że siła jest kobietą ? Z pewnością tak. Dzisiaj przychodzimy do was z historią właśnie o kobietach, o ich zmaganiach w życiu, o nowych początkach, a przede wszystkim o walce o własne dobro. Zapraszamy na recenzję książki Gabrysi Gagraś oraz Aliny Adamowicz oraz Wydawnictwa Wab pod tytułe... Recenzja książki Nie czekaj już dłużej

Miłość do grobowej deski

12.03.2024

Hej, hej. Za oknami deszczowa pogoda i najlepszym sposobem na nastrój przy takiej aurze jest przeczytać coś śmiesznego. Czyż nie ? Dzisiaj przychodzimy do was z trzecią i ostatnią już częścią komedii kryminalnej spod pióra Moniki Wawrzyńskiej. Tym razem tytuł to "Do grobowej deski". Za możliwość recenzji dziękujemy Wydawnictwo Lekkiemu. "- Myślis... Recenzja książki Do grobowej deski

Recenzja "Zwiastun mroku"

15.02.2024

✍No Hej ❤️ Dzisiaj wpadamy do Was z książką J.L. Drake - ,,Zwiastun Mroku". Możliwość przeczytania, zrecenzowania oraz pokazania jej Wam otrzymałyśmy dzięki wydawnictwu @Swiatlsiazki za co dziękujemy z całego serducha❤️ ,,TO, ŻE NIE WIDZISZ DIABŁA, NIE OZNACZA, ŻE ON CIĘ NIE WIDZI." ✍Emily to młoda dziewczyna, która od pewnego czasu musi radzić ... Recenzja książki Zwiastun mroku

Skomplikowana miłosna gra

15.01.2024

Skomplikowana miłosna gra Dzisiaj przychodzimy do was z książką, która wywołała w naszych czytelniczych serduchach, wiele emocji, wprowadziła chaos, a pod koniec zmusiła nas do całkowitej zmiany zdania na jej temat. Witajcie, zapraszamy was na recenzje książki pod tytułem ,,Domina" od M.K. Barańskiego oraz Studia Wydawniczego Million. „Żaden z ... Recenzja książki Domina

Cudowna przygoda

15.01.2024

Hej, hej ! Jak tam wasz poniedziałek ? U nas minął dosyć szybko i przyjemnie. Na dodatek w towarzystwie pewnego audiobooka o cudownych zwierzątkach o których wam zaraz opowiemy więcej. Dzisiaj premierę ma czwarta już część z serii "Popr-ańcy" od Legimi i Anny Sakowicz. Część ta nosi nazwę " Na tropie szajki kopytnych". Poprańcy razem z Gambitem or... Recenzja książki POPR-ańcy. Na tropie szajki kopytnych

Czerwone kłamstwa

7.01.2024

✍Hej , za oknem mróz i śnieg dlatego przychodzimy do Was z bardzoo gorącą książką, którą napisała Joanna Balicka, a mowa oczywiście o ,,Red Lies", czyli pierwsza powieść z serii BRACIA WESTON. Książka pochodzi od wydawnictwa @niezwykle, więc jeśli tak jak my macie ochotę ją przeczytać koniecznie wpadajacie na stronkę , by ją zakupić. ,,CZERWONE K... Recenzja książki Red Lies

Miłosna rozgrywka

3.01.2024

Dzisiaj zapraszamy was na recenzję opowieści o dawnej miłości. Historii, w której się zakochacie i się od niej nie oderwiecie. A wszystko to w sportowym klimacie. A mowa o książce " Rozgrywka na szczęście" od Legimi oraz Poppy J.Anderson "- Cześć, Julianie. – Zatrzymała się, niezręcznie poprawiając szal i trzymając przed sobą małą, wieczorową tor... Recenzja książki Rozgrywka na szczęście

Koszmarne wakacje

22.12.2023

Dzisiaj przychodzi do was z książka, która jest bliska naszemu sercu. Przychodzimy do was z recenzją naszego patronatu od Wojciecha Kulawskiego pod tytułem "Humbug". Autor i tym razem zachwycił nas nie tylko ciekawym i intrygującym tytułem książki, ale również fabułą wartą zapamiętania ! " Znadbudówki wyszła jakaś kobieta, którą Marzena natychmias... Recenzja książki Humbug

Świąteczna opowieść

27.11.2023

Czy czujecie już atmosferę świąteczną ? Chociaż mamy jeszcze jesień, to śnieg za oknami całkowicie uświadamia nam,że powolnymi krokami zbliżają się święta. A co za tym idzie na rynek książkowy wychodzi wiele wspaniałych historii świątecznych. I dzisiaj właśnie z taką jedną przychodzimy do was. Witajcie, zapraszamy was na recenzję książki "Spadając... Recenzja książki Spadające gwiazdy

Zaborczy pocałunek recenzja

14.11.2023

✍Kochani dzisiaj wpadamy do Was z postem dotyczącym rewelacyjnej pisarki Julii Popiel , a oczywiście mowa o książce,, Zaborczy Pocałunek". Była ona prezentem urodzinowym i bez dwóch zdań w 100% trafionym ( takie prezenciki możemy dostawać częściej 😉 ) . Mimo tego chcemy wspomnieć , że jest pochodzi ona od wydawnictwa @niezwykle , bo jeśli jeszcze ... Recenzja książki Zaborczy pocałunek

Zima, zima, zima, pada, pada trup

10.11.2023

Hej, hej :) Przyznajcie się szybciutko ! Widzieliście już chociaż jedną świąteczną reklamę ? Nam ostatnio wyskakują co chwilę. I jak tu nie poczuć świątecznego klimatu, co nie ? 🙈 A skoro o świętach mowa, to właśnie dzisiaj przychodzimy do was z recenzją książki jednej z naszych ulubionych autorek komedii kryminalnych Iwony Banach. Pozycja "Biał... Recenzja książki Białe święta, zimny trup

Sekret Jaxa recenzja

9.11.2023

✍ Dzisiaj swoją premierę ma cudowna książka Agnieszki Siepielskiej ,,Sekret Jaxa", dlatego wpadamy do Was z jej recenzją właśnie 8 listopada. Post powstał dzięki wydawnictwu @muza oraz @rozdzuqlmilosc za co serdecznie dziękujemy ❤️❤️ ,, KTO OKAŻE SIĘ ZWYCIĘZCĄ, A KTO BĘDZIE MUSIAŁ UZNAĆ WYŻSZOŚĆ PRZECIWNIKA?" ✍Sinnersi nawet na chwilę nie mogą s... Recenzja książki Sekret Jaxa

Sportowa miłość

30.10.2023

Sportowa miłość Hej, hej. Jak tam wasze przygotowania na halloween ? Obchodzicie w ogóle ? My mamy już dynie na dobry początek 🤣 🙈 Dzisiaj wpadamy do was z recenzją książki, którą pokochałyśmy całym serduchem i która spodobała nam się bardziej niż poprzednia część. A mowa o książce "Miłosna dogrywka" od Legimi oraz Poppy J. Anderson. "Hanno nie ... Recenzja książki Miłosna dogrywka

Antykwariat dobrych życzeń

26.10.2023

Ten znaczniejszym kowalem losu, kto próbuje kuć szczęście dla innych Witajcie wieczorową porą :) Co tam czytacie ? My na swoich półkach mamy wiele czytelniczych nowości i brakuje nam niestety tylko czasu na przeczytanie ich 🙈 Dzisiaj premierę ma urocza i magiczna historia, która uraczy czytelniczy gust wszystkich dzieci. A mowa o książce "Antykwar... Recenzja książki Antykwariat dobrych życzeń

© 2007 - 2024 nakanapie.pl