Avatar @aditka

Dysia

@aditka
1 obserwujących. 2 obserwowanych.
Kanapowicz od roku. Ostatnio tutaj 6 miesięcy temu.
{} Czytamyzdysia
{} Napisz wiadomość
1 obserwujących.
2 obserwowanych.
Kanapowicz od roku. Ostatnio tutaj 6 miesięcy temu.

Recenzje książek

14 recenzji

Ogarnięci Amokiem

18.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dziś chciałabym Wam przedstawić ostatnią i finałowa część trylogii Pani Izabeli Janiszewskiej pod tytułem „Amok”. To co zrobiła ze mną ta książka po przeczytaniu to głowa mała. Cała seria jest świetna. W każdej z części cały czas była akcja. To jedna z tych książek z serii „jeszcze tylko jeden rozdział”. Znacie to? W „Amoku” dziennikarka Larysa L... {} Recenzja książki Amok

Szepty spoza nicości

12.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

💫Cześć, Przychodzę do Was z recenzją ksiązki Remiugiusz Mrożą „Szepty spoza nicości” 💫Jest to dalszy ciąg losów Seweryna Zaorskiego i Kai Burzyńskiej. Książka pełna akcji - pochłonęła mnie doszczętnie. Czytałam na prawdę w każdej wolnej chwili. 💫Seweryn przyjeżdża do Żeromic na jeden dzień aby sprzedać dom. Okazuje się jednak, że notariusz nie ... {} Recenzja książki Szepty spoza nicości

Luna

11.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

💫Witam Was moi drodzy :) 💫Miło mi dziś Wam polecić książke @Link „Luna” @Link od Wydawnictwa czwarta strona @Link 💫Przyznam Wam się, że przeczytałam ją w jeden dzień. Tak mnie wciągnęła, że pochłonęłam ją raz dwa. A zaczęło się od prologu… który daje człowiekowi od razu do myślenia 💫Luna to pilotka śmigłowca ratowniczego, która ma za sobą cięż... {} Recenzja książki Luna

Zaraź się tolerancją

11.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Witajcie :-) 💫Dziś przychodzę do Was z recencją wspaniałej książki @Link@Link Dziękuję, za możliwość przeczytania tej książki. 💫Psoriasis Vulgarna to opowieść o młodym chłopaku - Łukaszu Wilku, który choruje od dziecka na łuszczycę. Przez nią Łukasz ma niskie poczucie wartości, kompleksy, nie ma pomysłu na życie i nie potrafi stworzyć stałego zw... {} Recenzja książki Psoriasis Vulgarna

To był męczący weekend

11.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Witajcie moi drodzy !!! 🌿Mam dzis dla Was recenzję thrillera „Weekend” @Link @Link 🌿Na początku książki poznajemy główną bohaterką książki jest Kate - była już, uwielbiana dziecięca gwiazda filmowa dziecięcego serialu.Niestety jej kariera została przerwana przez menadżera, który ją oszpecił. Przynajmniej tak sądzi przez wiele wiele lat. Poznajem... {} Recenzja książki Weekend

Chwytaj chwile

11.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Miło mi pokazać Wam debiut pisarski @Link „W blasku cieni” Wydawnictwa Novaeres @Link 🌿Na początku książki poznajemy Aleksego – Białorusina, który pracuje w firmie ochroniarskiej oraz Blankę, polinistkę w szkole w Krakowie. Oboje mają za sobą ciężkie doświadczenia w przeszłości. Poznają się podczas imprezy, na której Alek ratuje z opresji Blankę ... {} Recenzja książki W blasku cieni

Dlaczego krzyczysz...

11.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

🌿Witajcie :) 🌿Rozpoczynam dziś cykl recenzji trylogii o komisarzu Brunie Wilczyński oraz dziennikarce Larysie Luboń. 🌿Gdy @Link zdecydowała się powierzyć mi przedpremiorowo przeczytanie oraz zrecenzowanie książki @Link „Amok” dowiedziałam się, że jest to ostatnia część trylogii. Co za tym idzie, postanowiłam najpierw poznać poprzednie części. I to... {} Recenzja książki Wrzask

Czy to na pewno raj??

21.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Moi drodzy, przedstawiam Wam dzisiaj debiut Arlety Gruby - „Raj na próbę”. Książka wywołała we mnie szereg emocji. Od tych dobrych po te nie do końca przyjemne. Łucję poznajemy jako samotnika, dość negatywnie nastawionego do świata. Akceptuje tylko osoby, które w jakiś sposób cierpią. reszta osób wg niej jest zepsuta i zła. Nie ma znajomych, dobr... {} Recenzja książki Raj na próbę

Jak z Twoją pamięcią - Superpamięc w 31 dni

4.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Witaj @Link 📖Przychodzę dziś do Was z kolejna książką -„Superpamieć w 31 dni - triki, ćwiczenia, neurorozrywki” od @Linkauliny Mechło Za możliwość przetestowania dziękuję @Linkardzo Wydawnictwu Sensus. 💫Jest to kolejna książka, dzięki której mogłam rozruszać swoje zwoje mózgowe. Poprzednią książkę, którą również Wam polecam Pani Pauliny to "Treni... {} Recenzja książki SuperPamięć w 31 dni

Co mówią kości

26.02.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Przychodzę do Was z książką @Link autorki bestselleru „Co mówią zwłoki” @Link od wydawnictwa @Link. Znajdziemy w niej sekrety i ciekawostki znanej antropolożki sądowej. 💫Antropolożka sądowa poprzez opisywanie kości człowieka odkryje przed Wami ciekawostki i sekrety, które skrywa nasz szkielet po śmierci. 💫Zaczynając od czaszki przez kręgosłup, k... {} Recenzja książki Co mówią kości, ukryte tajemnice zbrodni

"Osadzony" Kinga Wójcik

26.02.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

💫Przychodzę do Was z wciągającym i intrygującym kryminałem Kingi Wójcik @Link „Osadzony” to trzecia część z serii o Lenie Rudnickiej. 💫Opowiada on o przebiegłym, cwanym i nieuchwytnym mordercy, który zabijał kobiety w Łodzi. Trzynaście lat temu zabił 13 kobiet i zostawiał przy nich 13 róż. Nadano mu pseudonim Trzynaście. W końcu popełnił błąd i ... {} Recenzja książki Osadzony

Droga, którą przeszłam

26.02.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Cześć !! Przychodzę do Was z powieścią @Link, która przypomniała mi wiele moich emocji ukrytych w zakamarkach pamięci i uczucia, które zakopałam bardzo głęboko. 💫Opowieść opisuje losy Alicji i Dawida oraz Stefanii . W każdej z nich odnalazłam część siebie. Część mojej historii. 💫Stefania to dziewczynka, którą mama odrzuciła zaraz po porodzie, po... {} Recenzja książki Droga, którą przeszłam

"Ostatni rozdział"

26.02.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Przychodzę do Was z recenzją „Ostatni rozdział” który wysłuchałam dzięki legimi. Jest to powieść, w której przeszłość i teraźniejszość się przeplatają. Główna bohaterka - Olga, została porzucona bez słowa wyjaśnienia przez kochanka. Przez to ma problem aby zbudować stały związek. Uczęszcza na terapię, dzięki której napisała książkę "Germanicus". ... {} Recenzja książki Ostatni Rozdział

Ukryty pokój J.L.Horst

15.09.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Książka ta wpadła mi nie przez przypadek do czytania - jestem miłośniczką komisarza Williama Wistinga. Uwielbiam książki Horsta a jego książki są moim pewniakiem. Dlatego "Ukryty pokój" musiałam przeczytać - i przeczytałam - jednym tchem. Jest to już 13 część z serii z Williamem Wistingiem. Serię lubię za specyficzny ale bardzo przyjemny klimat, k... {} Recenzja książki Ukryty pokój

  • O nas
  • Kontakt
  • Pomoc
  • Polityka prywatności
  • Regulamin
  • © 2021 nakanapie.pl
    Zrobione z {} na Pradze Południe