Temat

Zapowiedzi nowości w Klubie

Postów na stronie:
@maciejek7
@maciejek7
1158 książek 126 postów
2022-08-10 22:33 #

😀

# 2022-08-10 22:33
× 1
Odpowiedz
@Siostra_Kopciuszka
@Siostra_Kopciuszka
1077 książek 1205 postów
2022-08-10 23:43 #

# 2022-08-10 23:43
× 2
Odpowiedz
MO
@szulinska.justyna
2 książki 16 postów
2022-08-11 21:31 #

Hej,

mam dla Was  https://nakanapie.pl/ksiazka/las-znikajacych-gwiazd

Dodatkowe wymaganie wydawnictwa to umieszczenie recenzji dodatkowo w 2 (lub więcej) miejscach poza serwisem.

Może kogoś zainteresuje :)

 

# 2022-08-11 21:31
× 4
Odpowiedz
@MargaritaCzyta
@MargaritaCzyta
465 książek 65 postów
2022-08-12 09:03 #

I znowu spóźnienie, a tak tę akurat książkę chciałam przeczytać 😀

# 2022-08-12 09:03
Odpowiedz
@beata.stefanek
@beata.stefanek
201 książek 39 postów
2022-08-11 21:49 #

Ja czekam dalej 😊

# 2022-08-11 21:49
× 2
Odpowiedz
@Moncia_Poczytajka
@Moncia_Poczytajka
1344 książki 23 posty
2022-08-11 22:01 #

:)

# 2022-08-11 22:01
× 1
Odpowiedz
@maciejek7
@maciejek7
1158 książek 126 postów
2022-08-11 22:06 #

A ja się decyduję

# 2022-08-11 22:06
× 2
Odpowiedz
@Chassefierre
@Chassefierre
Trickster & Wasz Szeryf 1098 książek 2581 postów
2022-08-11 22:11 #

To miłego czytania. ;)

# 2022-08-11 22:11
× 1
Odpowiedz
@justyna_
@justyna_
270 książek 61 postów
2022-08-11 22:34 #

Też się skusiłam 🙂

# 2022-08-11 22:34
× 1
Odpowiedz
@canis.luna
@canis.luna
614 książek 55 postów
2022-08-12 07:56 #

No i się spóźniłam ☹️

# 2022-08-12 07:56
× 1
Odpowiedz
@atypowy
@atypowy
104 książki 28 postów
2022-08-12 08:29 #

ale niegrzeczny prezes ciągle do wyrwania ;)

# 2022-08-12 08:29
× 3
Odpowiedz
@canis.luna
@canis.luna
614 książek 55 postów
2022-08-12 09:01 #

Nie mój typ literatury ;) 

# 2022-08-12 09:01
× 1
Odpowiedz
@Mirka
@Mirka
680 książek 158 postów
2022-08-12 11:53 #

Polecam "Niegrzecznego prezesa" :)

# 2022-08-12 11:53
Odpowiedz
@phd.joanna
@phd.joanna
80 książek 64 posty
2022-08-12 10:12 #

Jeśli zaśmiecam, to przepraszam, ale nie wiem gdzie zapytać... Jeśli jest wymóg umieszczenia recenzji poza nakanapie.pl, to powinniśmy je opublikować w momencie zgłaszania recenzji w KR czy czekamy regulaminowy czas i wtedy dodajemy pozostałe recenzje i uzupełniamy linki?

# 2022-08-12 10:12
× 3
Odpowiedz
@paulina2701
@paulina2701
188 książek 28 postów
2022-08-12 10:29 #

Też się nad tym kiedyś zastanawiałam, ale doszłam do wniosku, że skoro dodatkowe publikacje to wymóg to nie powinno być nagany za termin 😉

# 2022-08-12 10:29
× 4
Odpowiedz
@ZaczytanaDama
@ZaczytanaDama
41 książek 159 postów
2022-08-12 10:56 #

Ja zawsze czekam na akceptację recenzji w KR i jak tylko jest zaakceptowana dodaję tam, gdzie jest wymóg. 

# 2022-08-12 10:56
× 7
Odpowiedz
@kasiarz1983
@kasiarz1983
238 książek 389 postów
2022-08-12 14:24 #

Ja tez tak robię, ale zawsze trzeba sie zmiescic w okreslonym czasie, najczesniej 21 dni. 

# 2022-08-12 14:24
× 3
Odpowiedz
@MargaritaCzyta
@MargaritaCzyta
465 książek 65 postów
2022-08-13 09:25 #

Ja umieszczam od razu recenzję tutaj i w innych miejscach czyli na instagramie, na portalach granice.pl i lubimyczytac.pl oraz na moim fanpage na FB. Czasem też wrzucam na empik.com

 

# 2022-08-13 09:25
× 2
Odpowiedz
@dominika.nawidelcu
@dominika.nawidelcu
245 książek 675 postów
2022-08-13 17:52 #

Drodzy! Wczoraj wróciłam z urlopu. Miał być to spokojny relaks z dostępem do komputera, ale odpoczywanie za bardzo mnie wciągnęło :)

 

 

Ale już wróciłam i to z naładowanymi bateriami :)

 

# 2022-08-13 17:52
× 6
Odpowiedz
@dominika.nawidelcu
@dominika.nawidelcu
245 książek 675 postów
2022-08-13 18:18 #
# 2022-08-13 18:18
× 1
Odpowiedz
@Mirka
@Mirka
674 książki 156 postów
2022-08-15 14:26 #

Akurat niektóre z tych tytułów mam już na półce, albo za chwilę u mnie będą, więc pozostawiam je innym :)

# 2022-08-15 14:26
Odpowiedz
@LetMeRead
@LetMeRead
408 książek 8380 postów
2022-08-15 16:39 #

Szczególnie, że już prawie wszystkie się rozeszły.

# 2022-08-15 16:39
Odpowiedz
@dominika.nawidelcu
@dominika.nawidelcu
245 książek 675 postów
2022-08-13 18:19 #
@dominika.nawidelcu
@dominika.nawidelcu
245 książek 675 postów
2022-08-13 18:27 #
# 2022-08-13 18:27
× 3
Odpowiedz
@dominika.nawidelcu
@dominika.nawidelcu
245 książek 675 postów
2022-08-13 18:29 #
# 2022-08-13 18:29
× 1
Odpowiedz
@ZaczytanaDama
@ZaczytanaDama
41 książek 159 postów
2022-08-13 20:00 #

Wiem, że wątek nie od tego, ale może ktoś doradzi. Gdzieś czytałam o limitach i za nic nie mogę tego znaleźć. A wiec:czy, gdzie i jak można zwiększyć limit w KR? 

# 2022-08-13 20:00
× 1
Odpowiedz
@LetMeRead
@LetMeRead
408 książek 8397 postów
2022-08-13 20:03 #

Samemu nie można. W niektórych przypadkach limit jest zwiększany, gdy np. jest opóźnienie w dostarczeniu zarezerwowanej książki i przez to nie możemy zarezerwować innej. Zwykle wtedy adminki piszą, że zainteresowanym klubowiczom mogą czasowo zwiększyć limit.

# 2022-08-13 20:03
× 3
Odpowiedz
@ZaczytanaDama
@ZaczytanaDama
41 książek 159 postów
2022-08-13 20:09 #

A no to szkoda. To teraz chociaż nie będę przetrzasac całego portalu wzdłuż i w szerz. Dziękuję za odpowiedź. 😊

# 2022-08-13 20:09
× 1
Odpowiedz
@landrynkowa
@landrynkowa
349 książek 52 posty
2022-08-14 18:21 #

👻

# 2022-08-14 18:21
× 4
Odpowiedz
@Nastka_diy_book
@Nastka_diy_book
381 książek 47 postów
2022-08-15 11:41 #

# 2022-08-15 11:41
× 1
Odpowiedz
@izka91201
@izka91201
271 książek 76 postów
2022-08-15 12:34 #

Kropeczka 😁

# 2022-08-15 12:34
× 1
Odpowiedz
@Siostra_Kopciuszka
@Siostra_Kopciuszka
1077 książek 1205 postów
2022-08-15 14:07 #

# 2022-08-15 14:07
× 4
Odpowiedz
@stos_ksiazek
@stos_ksiazek
102 książki 30 postów
2022-08-15 22:48 #

.

# 2022-08-15 22:48
× 1
Odpowiedz
@Zaczytanablondynka
@Zaczytanablondynka
278 książek 95 postów
2022-08-15 23:25 #

To jest kropka, która nie powinna się zgubić :) 

 

.

 

 

 

# 2022-08-15 23:25
× 3
Odpowiedz
@AgataGrabowska
@AgataGrabowska
406 książek 28 postów
2022-08-17 07:59 #

.

# 2022-08-17 07:59
× 1
Odpowiedz
@Mirka
@Mirka
680 książek 158 postów
2022-08-17 08:16 #

# 2022-08-17 08:16
× 2
Odpowiedz
@Siostra_Kopciuszka
@Siostra_Kopciuszka
1077 książek 1205 postów
2022-08-17 10:38 #

# 2022-08-17 10:38
× 4
Odpowiedz
@ela_r22
@ela_r22
446 książek 548 postów
2022-08-17 11:58 #

# 2022-08-17 11:58
× 5
Odpowiedz
@kasiarz1983
@kasiarz1983
238 książek 389 postów
2022-08-18 11:31 #

# 2022-08-18 11:31
× 4
Odpowiedz
@u2003
@u2003
Bibliotekarz 398 książek 119 postów
2022-08-18 22:36 #

.

# 2022-08-18 22:36
× 1
Odpowiedz
@kazal_ka
@kazal_ka
Admin 31 książek 932 posty
2022-08-19 15:30 #
# 2022-08-19 15:30
× 3
Odpowiedz
@Szarym.okiem
@Szarym.okiem
318 książek 59 postów
2022-08-21 17:23 #

Kropeczka. I miłego dnia wszystkim :)

# 2022-08-21 17:23
× 3
Odpowiedz
@ZaczytanaDama
@ZaczytanaDama
41 książek 159 postów
2022-08-21 19:10 #

Miłego dnia! 😊

# 2022-08-21 19:10
× 1
Odpowiedz
Postów na stronie:
Odpowiedź
Grupa

Klub Recenzenta

Grupa stworzona wokół tematu Klubu Recenzenta w serwisie nakanapie.pl
O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl