Recenzje książki "Chemia śmierci"

Dodaj swoją recenzję

Małe miasteczka kryją wielkie sekrety.

28.03.2022

Po wydarzeniu, które nieodwracalnie zmieniło życie bohatera, doktor David Hunter zdecydował, że powinien opuścić Londyn i przeprowadzić się do niewielkiej miejscowości w hrabstwie Norfolk. Cisza i spokojna atmosfera miały wpłynąć kojąco na psychikę i uspokoić zszargane tragedią nerwy. Nie spodziewał się jednak, że tym w raju na ziemi stanie się co... Recenzja książki Chemia śmierci

@mori@mori × 1

Chemia śmierci

30.07.2021

„Wszędzie płasko i woda, pustka, która zależnie od nastoju mogła wywoływać ukojenie albo smutek” Znacie serial „Kości” z Emily Deschanel i Davidem Boreanazem? Ja zawsze z wypiekami na twarzy oglądałam kolejne odcinki razem z siostrą. Bardzo lubiłam, kiedy Brennan i Booth rozwiązywali zagadki, a ona odkrywała tajemnice zapisane w kościach. Od tego... Recenzja książki Chemia śmierci

Chemia śmierci

20.03.2021

Kiedy czytałam Wołanie grobu, czyli czwarty tom serii z Davidem Hunterem (tak, zaczęłam czytać od tyłu), byłam zachwycona. Ogromnie przypadł mi do gustu styl pisania Simona Becketta oraz kreacja głównego bohatera. Nareszcie przyszła pora, bym zaczęła nadrabiać pozostałe części, więc dzisiaj przed Wami moje kilka słów o Chemii śmierci. David pr... Recenzja książki Chemia śmierci

Niezwykła chemia

9.03.2021

Przez pewien, dłuższy czas wzbraniałam się przed Panem Beckettem- w zasadzie sama nie wiem dlaczego, bo przecież po podobne książki gatunkowo sięgam najczęściej.. Czasem jednak bywa tak, że musimy dorosnąć do pewnych tytułów i autorów. Prawda? U mnie ten moment nastąpił w momencie w którym stanęłam przed półką w bibliotece. Nie było upragnionego t... Recenzja książki Chemia śmierci

Chemia śmierci

24.02.2021

Małe miasteczko z wprost hermetyczną społecznością nawiedził koszmar rodem z horroru. Sielski, tak bardzo ceniony na prowincji spokój przestanie mieć rację bytu wraz z momentem znalezienia pierwszych, zbezczeszczonych zwłok kobiety. Wyszukane modus operandi nie pozostawia złudzeń, że sprawcę cechuje wyjątkowa brutalność. Nic dziwnego, że w momenci... Recenzja książki Chemia śmierci

Świetny kryminał Simona Becketta

27.01.2021

Przed przeczytaniem książki ,,Chemia śmierci" warto wiedzieć, że entomofobia jest to patologiczny lęk przed owadami, tymi pełzającymi i latającymi. Niestety ta książka nie jest dla wszystkich... Jeśli masz w sobie zalążki tej fobii, będzie Ci ciężko ją czytać. Co więcej, co powiesz, gdy latające i pełzające owady połączymy z rozkładem ludzkiego ci... Recenzja książki Chemia śmierci

@beata_wr@beata_wr × 2

Chemia śmierci

6.12.2020

Zabieram was razem z Simonem Beckettem do „Chemii śmierci”. Przerażająco dobry thriller. Lubicie dreszczyk grozy? Ta książka jest idealna dla was. #chemiaśmierci jest pierwszą częścią bestsellerowej serii z Davidem Hunterem w roli głównej. David Hunter jest antropologiem sądowym. Porzuca pracę w Londynie. Wyprowadza się z miasta. Zaczyna pracę jak... Recenzja książki Chemia śmierci

„Zmarłych nie wskrzesisz, więc musisz żyć dalej, najlepiej, jak umiesz.”, czyli pierwsza częś...

27.10.2020

W maju przeczytałam czwarty tom z tej serii. Teraz miałam okazję zapoznać się z pierwszą częścią – Chemia śmierci. Serię z Davidem Hunterem chyba nikomu nie trzeba przedstawiać. Minęły trzy lata, odkąd David Hunter, wybitny antropolog sądowy, przeprowadził się do prowincjonalnego miasteczka, uciekając przed londyńskim zgiełkiem, swoją pracą i tra... Recenzja książki Chemia śmierci

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl