Recenzje książki "Ja, ocalona"

Dodaj swoją recenzję

Ja, ocalona

17.02.2023

Kojarzycie tę euforię po skończeniu jakiejś części cyklu, dzięki czemu jesteście już na bieżąco? Tak, ja też. Nie inaczej czułam się po przeczytaniu czwartego tomu serii o Wiktorii Biankowskiej, która w ostatnich miesiącach skutecznie zawróciła mi w głowie. Czy powieść Ja, ocalona spodobała mi się równie mocno, co jej poprzedniczki? No cóż, w tej ... Recenzja książki Ja, ocalona

Czy to było potrzebne?

2.11.2021

Moje pierwsze spotkanie z prozą Katarzyny Bereniki Miszczuk odbyło się za sprawą trylogii o Wiktorii Biankowskiej w 2018 roku, wtedy pochłonęłam całość błyskawicznie i uwielbiałam tę historię. Jakiś czas temu przeczytałam czwarty tom serii – „Ja, ocalona” (wydany po 8 latach od premiery „Ja, potępiona). Jak wypadł na tle pozostałych tomów? W ty... Recenzja książki Ja, ocalona

nie ocalał nawet czytelnik, takie to słabe

21.02.2021

Co by tu napisać, żeby jakoś obronić tę książkę. Hm, zacznę tak … naprawdę jestem fanką Katarzyny Miszczuk więc niełatwo mi przechodzi przez palce ten tekst. Wcześniejsze trzy tomy przygód Weroniki przeczytałam z rozbawieniem i teraz, kiedy minęło ponad dwa lata z chęcią sięgnęłam po „Ocaloną”. Myślałam sobie „co też tam znowu ciekawego spotka boh... Recenzja książki Ja, ocalona

@warsztat_dobrego_nastroju@warsztat_dobrego_nastroju × 3

Gdzie diabeł nie może... tam Wiktorię pośle :)

24.01.2021

Po dziesięciu latach od premiery pierwszej części przygód Wiktorii Biankowskiej otrzymaliśmy kontynuację cyklu, książkę „Ja, ocalona” Wiktoria, jako potępiona wiedzie spokojne, można powiedzieć, że wręcz nudne życie po życiu. Mieszka w Arkadii i razem z cherubem Uzjelem prowadzi szkolenie „Top Angel”, które ma wyłonić przyszłe anielice. Od czas... Recenzja książki Ja, ocalona

Dawka humoru z zaświatów rozwiązująca problemy roku 2020

20.11.2020

FABUŁA: 10 lat po historii ukazanej w „Ja, potępiona” przenosimy się po raz kolejny do zaświatów, by towarzyszyć Wiktorii, diabłom i aniołom w przygodzie, która może wpłynąć na cały ziemski świat. Najpierw dowiadujemy się, że Azazel, który ostatnią dekadę odbywał swoją karę przed świętami w roku 2020 postanowił upić Mikołaja, a w wieczór wigilijn... Recenzja książki Ja, ocalona

Śmierć i Otchłań

17.11.2020

"Oto koń trupo blady a imię siedzącego na nim Śmierć, i Otchłań mu towarzyszyła."⁣ ⁣ Mija dziesięć lat od dnia gdy Wiktoria opuściła Tartar, lecz wciąż jest potępiona. Dzięki napięciu zasad przez Gabriela i Szatana nie musi tam wracać, ale on wciąż w niej tkwi.⁣ Przez te dziesięć lat sporo się zmieniło.⁣ Wiktoria nie jest już w związku z Belethem ... Recenzja książki Ja, ocalona

@czerwonakaja@czerwonakaja × 3

Ona ocalona, a ja stracony. Seria diabelsko-anielska z dziesięcioletniej perspektywy.

10.11.2020

Bardzo czekałem na ten tom - dopiero ostatnio sięgnąłem po całość serii diabelsko-anielskiej, więc perspektywa czwartego tomu i kontynuowanie przygód Wiktorii było już na horyzoncie, kiedy zaczynałem "Ja, diablica". Po skończonej lekturze trylogii, kiedy wiedziałem już, że polubiliśmy się z Wiktorią, nie mogłem się doczekać, aż poznam jej dalsze l... Recenzja książki Ja, ocalona

@piratksiazkowy@piratksiazkowy × 3

Wiktoria Biankowska powraca!

8.11.2020

Długie lata większość czytelników czekało na kolejną część przygód Wiktorii Biankowskiej. W dziesiątą rocznicę wydania „Ja, diablica” została wydana książka „Ja, ocalona”. Wydawałoby się, że historia Wiktorii została zakończona, była już diablicą, była anielicą, została potępiona a teraz czas przyszedłby ją ocalić. Od czego to dowiemy się już podc... Recenzja książki Ja, ocalona

© 2007 - 2024 nakanapie.pl