Recenzje książki "Ja, ocalona"

Dodaj swoją recenzję

Czy to było potrzebne?

2.11.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Moje pierwsze spotkanie z prozą Katarzyny Bereniki Miszczuk odbyło się za sprawą trylogii o Wiktorii Biankowskiej w 2018 roku, wtedy pochłonęłam całość błyskawicznie i uwielbiałam tę historię. Jakiś czas temu przeczytałam czwarty tom serii – „Ja, ocalona” (wydany po 8 latach od premiery „Ja, potępiona). Jak wypadł na tle pozostałych tomów? W ty... {} Recenzja książki Ja, ocalona

@u2003@u2003 {}

nie ocalał nawet czytelnik, takie to słabe

21.02.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Co by tu napisać, żeby jakoś obronić tę książkę. Hm, zacznę tak … naprawdę jestem fanką Katarzyny Miszczuk więc niełatwo mi przechodzi przez palce ten tekst. Wcześniejsze trzy tomy przygód Weroniki przeczytałam z rozbawieniem i teraz, kiedy minęło ponad dwa lata z chęcią sięgnęłam po „Ocaloną”. Myślałam sobie „co też tam znowu ciekawego spotka boh... {} Recenzja książki Ja, ocalona

Gdzie diabeł nie może... tam Wiktorię pośle :)

24.01.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Po dziesięciu latach od premiery pierwszej części przygód Wiktorii Biankowskiej otrzymaliśmy kontynuację cyklu, książkę „Ja, ocalona” Wiktoria, jako potępiona wiedzie spokojne, można powiedzieć, że wręcz nudne życie po życiu. Mieszka w Arkadii i razem z cherubem Uzjelem prowadzi szkolenie „Top Angel”, które ma wyłonić przyszłe anielice. Od czas... {} Recenzja książki Ja, ocalona

@kubera_anna@kubera_anna {}× 1

Dawka humoru z zaświatów rozwiązująca problemy roku 2020

20.11.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

FABUŁA: 10 lat po historii ukazanej w „Ja, potępiona” przenosimy się po raz kolejny do zaświatów, by towarzyszyć Wiktorii, diabłom i aniołom w przygodzie, która może wpłynąć na cały ziemski świat. Najpierw dowiadujemy się, że Azazel, który ostatnią dekadę odbywał swoją karę przed świętami w roku 2020 postanowił upić Mikołaja, a w wieczór wigilijn... {} Recenzja książki Ja, ocalona

Śmierć i Otchłań

17.11.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Oto koń trupo blady a imię siedzącego na nim Śmierć, i Otchłań mu towarzyszyła."⁣ ⁣ Mija dziesięć lat od dnia gdy Wiktoria opuściła Tartar, lecz wciąż jest potępiona. Dzięki napięciu zasad przez Gabriela i Szatana nie musi tam wracać, ale on wciąż w niej tkwi.⁣ Przez te dziesięć lat sporo się zmieniło.⁣ Wiktoria nie jest już w związku z Belethem ... {} Recenzja książki Ja, ocalona

@czerwonakaja@czerwonakaja {}× 3

Ona ocalona, a ja stracony. Seria diabelsko-anielska z dziesięcioletniej perspektywy.

10.11.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Bardzo czekałem na ten tom - dopiero ostatnio sięgnąłem po całość serii diabelsko-anielskiej, więc perspektywa czwartego tomu i kontynuowanie przygód Wiktorii było już na horyzoncie, kiedy zaczynałem "Ja, diablica". Po skończonej lekturze trylogii, kiedy wiedziałem już, że polubiliśmy się z Wiktorią, nie mogłem się doczekać, aż poznam jej dalsze l... {} Recenzja książki Ja, ocalona

Wiktoria Biankowska powraca!

8.11.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Długie lata większość czytelników czekało na kolejną część przygód Wiktorii Biankowskiej. W dziesiątą rocznicę wydania „Ja, diablica” została wydana książka „Ja, ocalona”. Wydawałoby się, że historia Wiktorii została zakończona, była już diablicą, była anielicą, została potępiona a teraz czas przyszedłby ją ocalić. Od czego to dowiemy się już podc... {} Recenzja książki Ja, ocalona

Co się stało 10 lat później?

7.11.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Po wydarzeniach z "Ja, potępiona" po 10 latach ponownie wracamy do Wiktorii, Beletha i Azazela. Dziewczyna mieszka w Arkadii i szkoli przyszłe anielice. Urwała ona kontakt z wszystkimi swoimi przyjaciółmi i zajęła się swoimi sprawami. Wszystko zaczyna się zmieniać, gdy Azazel ponownie staje przed sądem i ponownie wciąga ją w kłopoty. Lucyfer chce ... {} Recenzja książki Ja, ocalona

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2021 nakanapie.pl