Recenzje książki "Maski pośmiertne"

Dodaj swoją recenzję

Maski pośmiertne

10.02.2022

David Redfern to genialny komisarz o gołębim sercu, który skradł moją sympatię od pierwszych stron książki "Maski pośmiertne" Anny Rozenberg. Redfern jest niesamowicie empatyczną postacią, niosącą pomoc innym, a do tego świetnie znającym się na swojej profesji. Dba o innych, choć już niekoniecznie o siebie. A jego jamajsko - polskie pochodzenie je... Recenzja książki Maski pośmiertne

"Tam dom Twój gdzie serce Twoje"

5.10.2021

Muszę przyznać, że gdy tylko dowiedziałam się o powstaniu tej książki to z ogromną ochotą chciałam ją przeczytać. Szukałam w bibliotekach, na legimi aż w końcu znalazłam ten tytuł w aplikacji Storytel czytany przez aktora Michała Lesienia-Głowackiego, który swoją drogą bardzo dobrze oddał jej klimat. Czy "Maski pośmiertne" mnie zawiodły? Absolutn... Recenzja książki Maski pośmiertne

O oblepionym mrokiem Woking...

18.09.2021

Dawno nie zdarzyło się tak, żebym już od pierwszych stron została wessana do świata książki. W tym przypadku do chłodnego, spowitego mgłą i oblepionego mrokiem Woking. Podczas lektury "Masek pośmiertnych" nieustannie czułam się, jakbym dosłownie przechadzała się ulicami miasta, podziwiała obiekty wokół mnie, a potem jechała przyjemnie mruczącym tr... Recenzja książki Maski pośmiertne

Debiut jak marzenie

11.09.2021

Przyjęło się powszechnie, że debiutantom wybacza się więcej. Nie zgadzam się z tą tendencją, uważam, że z konstruktywnej krytyki początkujący pisarze mogą wyciągnąć wiele wniosków i dalej się rozwijać. Uwielbiam czytać książki nowych autorów, te podróże w nieznane. Czasami prowadzą one na manowce, innym razem na przykład do Woking. To właśnie tam... Recenzja książki Maski pośmiertne

Maki pośmiertne

4.07.2021

Czasami musimy podjąć decyzję, za którą przyjdzie nam zapłacić po latach. Jedna chwila. Gra między naszą teraźniejszością a przyszłością. Zły wybór. Odciśnie to piętno na życiu, które już nigdy nie będzie takie jak było. Próbujemy zapomnieć i iść do przodu. Gdy zdaje się, że wszystko jest na dobrej drodze wtedy całe zło powraca niespodziewanie. ... Recenzja książki Maski pośmiertne

Co kryje się pod maskami?

5.05.2021

Kiedy pracujący w Guildford inspektor David Redfern dostaje wezwanie, aby udaremnić zamach w lokalnej katedrze nie wie jeszcze, że wydarzenie to zmieni jego życie. Okazuje się, że zamachowcem jest jego przyjaciel, który w toku wydarzeń ginie od kuli Redferna. Inspektor opuszcza miasto i przenosi się do Woking, gdzie rozpoczyna służbę. Rozpoczyn... Recenzja książki Maski pośmiertne

Polecam

4.05.2021

,, Maski pośmiertne" Anna Rozenberg ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐/10⭐ 44/2021 · Mroczna przeszłość powraca zawsze w najmniej oczekiwanym momencie. Lipiec 2013 roku. Inspektor David Redfern otrzymuje wezwanie do akcji udaremnienia zamachu w katedrze w Guildford. W czasie interwencji odkrywa, że terrorystą jest jego dawny przyjaciel i partner, Adrian Bones. Broniąc się p... Recenzja książki Maski pośmiertne

Maski pośmiertne

28.04.2021

Wyobraźcie sobie parszywą deszczową pogodę, wszystko spowite mgłą, która aż dusi. Taki jest właśnie klimat Woking, małego podlondyńskiego miasteczka gdzie w jednej z eleganckich dzielnic znalezione zostają zwłoki kobiety, co ważne - Polki. Jaki był cel jej wizyty w tym miejscu i przede wszystkim kto i z jakiego powodu ją zabił? Książka łączy w so... Recenzja książki Maski pośmiertne

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl