Recenzje książki "Najsłabsze ogniwo"

Dodaj swoją recenzję

"Najsłabsze ogniwo" to powieść o obietnicach, które składamy w dobrej wierze oraz o konsekwen...

29.03.2022

"Ilekroć Piotr Warot wracał myślą do tych zdarzeń, miał do siebie żal, że nie odczytał właściwie ostrzeżenia. Prostego znaku, cichego sygnału, tej krótkiej złowrogiej melodii ukrytej w poszumie wiatru błądzącego w koronie rosnącej przed domem wierzby. Że nie dostrzegł go w zachodzącym słońcu, które rozsiewało pomarańczową poświatę i kładło długie ... Recenzja książki Najsłabsze ogniwo

„– W każdym łańcuchu kłamstw znajduje się najsłabsze ogniwo... - I ono w końcu pęknie [...]”,...

25.01.2022

Najsłabsze ogniowo to najnowsza książka Roberta Małeckiego, jednego z moich ulubionych autorów. Pewnie sięgam po jego książki, będąc ciekawa kolejnej historii. Jestem wielką fanką jego serii z Grossem. To właśnie od tych książek zaczęła się moja przygoda z tym autorem. Tym razem dostajemy thriller o sile rodzinnych więzów. Znany pisarz powieści o... Recenzja książki Najsłabsze ogniwo

W każdej zbrodni znajdzie się najsłabsze ogniwo

14.01.2022

,,Najsłabsze ogniwo" Roberta Małeckiego to świetnie skonstruowany thriller z ciekawymi postaciami i wartką akcją. Autor zadedykował tę książkę Harlanowi Cobenowi i zdecydowanie widać tutaj inspirację jego twórczością. Podobnie, jak w książkach Cobena, znajdziemy tutaj ciekawą relację między bohaterami i ironiczny humor bohaterów. Życie pisarza Pi... Recenzja książki Najsłabsze ogniwo

@aalexbook@aalexbook × 8

"Najsłabsze Ogniwo" Robert Małecki

13.11.2021

Piotr Warot ma wszystko. Jest wziętym pisarzem, który kiedyś postawił sobie za cel utrzymywać rodzinę wyłącznie z pisania i udało mu się ten zamysł zrealizować. Jest popularny, lubiany, wręcz sławny, telewizja, radio, artykuły w prasie plus sesje zdjęciowe w plenerze, te rzeczy. Ma piękną, kochającą żonę, dwoje dzieci, dom z ogrodem pod Toruniem. ... Recenzja książki Najsłabsze ogniwo

@S.anna@S.anna × 6

Kto tu kłamie?

12.11.2021

Czy czasem macie tak jak ja, że pewnego dnia otwieracie oczy, wstajecie z łóżka i wszystko idzie na opak? Kubek z kawą wylatuje z rąk i brudzi ubranie, w kranie tylko zimna woda, samochód nie odpala. Następuje mega opiór od pracodawcy za spóźnienie. Odkrywacie, że okulary, bez których jesteście jak kret, zostały sobie w domu, a lista zakupów była ... Recenzja książki Najsłabsze ogniwo

@jorja@jorja × 16

To nie jest thriller...

6.11.2021

Jakiś czas temu zachwyciła mnie inna powieść Roberta Małeckiego - "Żałobnica". Z dużym zainteresowaniem sięgnęłam po "Najsłabsze ogniwo", aby przekonać się, czy kolejna czytelnicza uczta ustawi autora na wysokiej pozycji w moich rankingach. Nowa książka okazała się zupełnie inna, łatwa w odbiorze, ale płytsza — zarówno fabularnie, jak i emocjonaln... Recenzja książki Najsłabsze ogniwo

@Zuell_Zuell@Zuell_Zuell × 15

Kiedy pęka najsłabsze ogniwo

1.11.2021

„W każdym łańcuchu kłamstw znajduje się najsłabsze ogniwo…I ono w końcu pęknie”. Robert Małecki nadal pozostaje w czołówce autorów, po których twórczość sięgam w ciemno i bez chwili wahania. „Najsłabsze ogniwo”, jego najnowsza powieść, tylko utwierdziła mnie w przekonaniu, że Małecki nie obniża poziomu, że fabuły jego książek są przemyślane i... Recenzja książki Najsłabsze ogniwo

@Nina@Nina × 21

Ulubiony autor :)

27.10.2021

Znacie książki Roberta Małeckiego? Mnie kupiła jego seria o Bernardzie Grossie. Klimat w tych książkach jest świetny. Z niecierpliwością czekam na kolejny tom. Dziś ma premierę jego nowa książka "Najsłabsze ogniwo". Byłam jej ogromnie ciekawa. Pisarz Piotr Warot wiedzie ustabilizowane życie. Piękny dom, żona, dwójka dzieci i jego książki, które ... Recenzja książki Najsłabsze ogniwo

@pola841@pola841 × 1
O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl