Recenzje książki "Nie krzycz"

Dodaj swoją recenzję

Trylogia hejterska - sztos!

27.10.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Kończąc Trylogię hejterską Marcela Mossa nie spodziewałam się tego co w "Nie krzycz" znalazłam.. Tym razem autor mocno skupił się na chorej relacji Agaty i Michała. Również poznajemy historię Anity, która dla pieniędzy jest w stanie zdecydować się na wiele. Poza tym dowiadujemy się co dalej dzieje się z Ewą po rozprawieniu się z Martyną. Wszystko... {} Recenzja książki Nie krzycz

Nie krzycz

9.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Zdecydowanie najlepsza część z całej trylogii. Nie ma tu drastycznych opisów aktów seksualnych. Owszem Moss po raz kolejny porusza poważne problemy jak prostytucja, przemoc fizyczna i psychiczna, jednak swoją uwagę skupia na hejcie internetowym. Poznajemy historię Agaty, która od najmłodszych lat wiele przeżyła, oczywiście złego. To właśnie te ... {} Recenzja książki Nie krzycz

"W dzisiejszym świecie nie liczy się prawda. Liczy się to, kto najgłośniej krzyczy."

13.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Pogrążona w długach Anita zarabia na życie jako anonimowa hejterka. Kobieta za pieniądze wypisuje obraźliwe komentarze pod adresem znanych osób. Pewnego dnia otrzymuje zlecenie zhejtowania jednego z polityków. Krótko potem na jej prywatną skrzynkę zaczynają przychodzić agresywne maile. To jednak początek koszmaru. Kto i dlaczego się na nią uwziął?... {} Recenzja książki Nie krzycz

Hejterka, kobieta demon i gnębiony mężczyzna

18.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dwie pierwsze części Trylogii Hejterskiej słuchałam w audiobooku na @Link tym razem dzięki @Link miałam okazję przeczytać trzecią część w formie papierowej 🖤 Głównymi bohaterami książki są trzy postacie, które są też narratorami, anonimowa hejterka, demoniczna kobieta i gnębiony przez żonę mężczyzna. Wydarzenia poznajemy z trzech perspektyw, z ró... {} Recenzja książki Nie krzycz

@czerwonakaja@czerwonakaja {}× 2

Nie krzycz

31.01.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„W dzisiejszym świecie nie liczy się prawda. Liczy się to kto najgłośniej krzyczy” Kolejna świetna książka Marcela Mossa za mną. Kolejny bardzo aktualny temat i doskonały pomysł na fabułę. W thrillerze Nie krzycz autor wziął na tapetę problem internetowego hejtu, ale tez przemocy fizycznej czy zmuszania na nierządu. Niby wszyscy wiemy o co chod... {} Recenzja książki Nie krzycz

Nie krzycz

23.01.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Nie krzycz" to trzeci i ostatni tom "Trylogii Hejterskiej" Marcela Mossa. "Nie odpisuj" oraz "Nie patrz" bardzo przypadły mi do gustu dlatego wiedziałam, że i tę część muszę koniecznie przeczytać. Szczególnie byłam ciekawa dalszych losów Michała i Agaty, które autor przedstawił w tej części. Czy tym razem zawiodłam się na autorze? Zdecydowanie ni... {} Recenzja książki Nie krzycz

Nie krzycz

21.01.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Anita tonie w długach. Przez pandemię straciła pracę, a pożyczone od przyjaciółki środki topnieją w zastraszającym tempie. Kobiecie udaje się znaleźć nową pracę, chociaż ma pewne opory przed jej wykonywaniem. Anita hejtuje w sieci konkretne osoby, otrzymując za to zadanie dość dobre pieniądze. W innej części miasta Michał jest gnębiony przez żonę,... {} Recenzja książki Nie krzycz

„W dzisiejszym świecie nie liczy się prawda. Liczy się to, kto najgłośniej krzyczy.”, czyli f...

11.01.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Nie krzycz to ostatni tom Trylogii Hejterskiej, która przyniosła Marcelowi Mossowi popularność i zbiera w większości pozytywne opinie. Czytelnicy są nią zachwyceni i przerażeni jednocześnie. Czy ostatni tom przyniesie równie skrajne emocje? Pogrążona w długach Anita zarabia na życie jako anonimowa hejterka. Kobieta za pieniądze wypisuje obraźliwe... {} Recenzja książki Nie krzycz

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl