Recenzje książki "Ofiara krwi"

Dodaj swoją recenzję

Ofiara krwi została złożona...

30.10.2014

Bractwu Czarnego Sztyletu udaje się wygrać bitwę z Korporacją Reduktorów, ale wojna toczy się dalej. Ghrom wraz z garstką towarzyszy musi zadbać o bezpieczeństwo swego ludu. Przeciwnicy są coraz okrutniejsi, a na dodatek Bractwo może stracić swojego najdzielniejszego wojownika. Rankohr, piękny i niezwyciężony wampir, zakochał się bez pamięci w Mary... {} Recenzja książki Ofiara krwi

Krew, miłość i niebezpieczeństwo

31.05.2012

Pamiętacie Bractwo Czarnego Sztyletu? Ja raczej nie będę w stanie ich zapomnieć. Po „Mrocznym kochanku” przyszedł czas na drugi tom fascynującej sagi, która wyszła spod pióra pani Ward. Mówię oczywiście o „Ofierze krwi”. Bohaterem tej części jest Rankhor, jeden z braci. Przydomek „Hollywood” nie wziął się z nikąd. Wampir oszałamia bowiem wyglądem ... {} Recenzja książki Ofiara krwi

Miłość ujarzmi nawet najdzikszą bestię

25.04.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Ofiara krwi” to drugi tom z serii „Bractwo Czarnego Sztyletu”, amerykańskiej autorki – J. R. Ward. Cała seria opowiada o tym jak tajne bractwo wampirów walczy ze swoimi zaciekłymi wrogami – reduktorami; w obronie ich własnej rasy. W międzyczasie każdy z braci odnajduje także swoją wielka miłość. Nieco o fabule książki… Wojna bractwa z korporacją... {} Recenzja książki Ofiara krwi

@tala86@tala86 {}

"Ofiara krwi" - J.R. Ward

20.02.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Druga część kultowej serii J.R Ward „Bractwo Czarnego Sztyletu” opowiada o losach wampira Rankhora i śmiertelniczki Mary. Oboje nie powinni być razem, jednak przeznaczenie chce dla nich inaczej. Ich pierwsze spotkanie wyglądało zupełnie inaczej, niż może to sobie wyobrazić jakakolwiek kobieta. Mary, prowadząca na co dzień normalne życie, do świata ... {} Recenzja książki Ofiara krwi

@Betsy@Betsy {}

Ofiara krwi

18.12.2011

J.R. Ward to pseudonim literacki znanej i cenionej amerykańskiej autorki Jessiki Bird. Swoją pierwszą powieść napisała jeszcze jako dziecko, później pisała regularnie, ale tylko i wyłącznie i dla własnej przyjemności. Ukończyła studia prawnicze w Albany Law School po czym rozpoczęła pracę służby zdrowia w Bostonie. Przez wiele lat była szefem pers... {} Recenzja książki Ofiara krwi

@Kala95@Kala95 {}

Ofiara krwi

2.10.2011
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Wiecie już, że jestem lekko zafiksowana na punkcie wampirów, a raczej na obserwacji jak owy „gatunek” ewoluuje w literaturze. Po "Wampirku" przyszedł czas na coś poważniejszego i mój wybór padł na kontynuację Mrocznego kochanka, który uwiódł mnie od pierwszych stron i sprawiła, że pochłonęłam pierwszy tom cyklu "Bractwa Czarnego Sztyletu" w oszałam... {} Recenzja książki Ofiara krwi

@Spleen@Spleen {}

Ofiara krwi

18.09.2011
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„- Siądź przy mnie, pani, aby mógł, pijąc, patrzyć na ciebie, czuć twój dotyk i zapach, wiedzieć, że jesteś częścią tego wszystkiego. Inaczej zrezygnuje, a to będzie dla was bardzo niebezpieczne. (…) Chyba widzisz, że to jedyny sposób, żeby się dokroił. Musisz to zrobić dla niego.”* Nie powinni się spotkać, nie powinni się w sobie zakoch... {} Recenzja książki Ofiara krwi

Ofiara krwi

28.08.2011

,,Ofiara krwi” to druga część serii Bractwo Czarnego Sztyletu. Podchodziłam do niej z wielkim entuzjazmem ale i wysokimi oczekiwaniami po pierwszym tomie. Spodziewałam się raczej, jak to często się ostatnio zdarza, że zastanę to samo co w pierwszej tylko w nieco innej oprawie. Guzik prawda! Książka ma swój klimat i opowiada inną niezwykłą historię.... {} Recenzja książki Ofiara krwi

O nas Kontakt Pomoc Polityka prywatności Regulamin
© 2021 nakanapie.pl
Zrobione z {} na Pradze Południe