Recenzje książki "Ostatni dom na zapomnianej ulicy"

Dodaj swoją recenzję

„Przed jedenastu laty zniknęła Dziewczynka z Lodem na Patyku. Tego ranka ktoś zabił moje ptak...

1.10.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Ostatni dom na zapomnianej ulicy to książka, która zbiera praktycznie same pozytywne opinie. W chwili pisania tej recenzji na portalu lubimyczytać.pl ma ona 8,5 gwiazdki, co jest bardzo dobrym wynikiem. Jej opis nie zdradza zbyt wiele, ale jednocześnie zaciekawił mnie na tyle, bym sama przekonała się na własnej skórze czy książka Catriony Ward jes... {} Recenzja książki Ostatni dom na zapomnianej ulicy

Pokręcona, niepokojąca i dziwna

24.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Ostatnio ciągle narzekałam na powtarzalność i schematyczność thrillerów, powielanie rozwiązań fabularnych, sylwetek bohaterów. O mały włos i pogrzebałabym raz na zawsze przygodę z tym gatunkiem. Gdy na okładce pojawiła się sama rekomendacja króla grozy S. Kinga pomyślałam, że to musi być coś w stylu autora i wcale się nie myliłam. "Ostatni dom na ... {} Recenzja książki Ostatni dom na zapomnianej ulicy

@ilona_m2@ilona_m2 {}× 4

Najlepszy thriller jaki znam?

21.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Ostatni dom na zapomnianej ulicy", to ta książka, która jeszcze przed premierą atakowała mnie ze wszystkich możliwych stron. Nie było chyba dnia żebym nie natknęła się gdzieś na jej okładkę. Nie zniechęciło mnie to jednak do sięgnięcia po nią, wręcz przeciwnie, wszystkie pozytywne opinie, na które było mi dane się natknąć, sprawiły, że zasiadłam ... {} Recenzja książki Ostatni dom na zapomnianej ulicy

Ogród książek

5.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Tym razem o fabule nie napiszę Wam nic, bo boję się, że powiem o jedno słowo za dużo. ,, Wszystkie te historie są prawdziwe, a jednocześnie w każdej z nich kryje się kłamstwo..." ten cytat najlepiej oddaje klimat i sedno książki. Od pierwszych stron wchodzimy w opowieść, która toczy się tworząc niesamowitą historię. Książka ma swoisty klimat i wł... {} Recenzja książki Ostatni dom na zapomnianej ulicy

Ostatni dom na zapomnianej ulicy

4.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Bardzo dziękuję @czwartastronakryminalu za egzemplarz recenzencki książki "Ostatni dom na zapomnianej ulicy", która jest bohaterką dzisiejszego posta. Na Instagramie była już chyba wszędzie i gdzie jej nie widziałam, tam zbierała pozytywne opinie. Zaintrygowała mnie do tego stopnia, że nie byłam w stanie o niej zapomnieć - musiałam ją przeczytać. ... {} Recenzja książki Ostatni dom na zapomnianej ulicy

Ostatni dom na zapomnianej ulicy

28.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Książka "Ostatni dom na zapomnianej ulicy" została napisana z czterech różnych perspektyw bohaterów. Każdy z nich ma inne cechy charakterystyczne. Wydarzenia są przedstawione dość niespójnie i jako czytelnicy, możemy się niestety bardzo gubić w tym, co czytamy. 🏚️ Przewodnim bohaterem w książce jest Ted, który jest seryjnym mordercą, przejawia oj... {} Recenzja książki Ostatni dom na zapomnianej ulicy

@Czytajka93@Czytajka93 {}× 3

Zaginiona dziewczynka i niepozorny dom... - "Ostatni dom na zapomnianej ulicy" Catriona Ward

28.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Ostatni dom na zapomnianej ulicy" Catriona Ward Ted Bannerman wraz z córką i kotem mieszka na pewnej, z pozoru zwyczajnej ulicy. Mogłoby się wydawać, że to miejsce jakich wiele. Hermetyczne sąsiedzkie środowisko, z lekka specyficzni mieszkańcy i domy pamiętające swoje lepsze czasy. Nic bardziej mylnego. Co ukrywają mieszkający na tej jakże intry... {} Recenzja książki Ostatni dom na zapomnianej ulicy

Nowy trend w thrillerze?

28.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Są takie książki, obok których nie sposób przejść obojętnie. Powody są różne, czasem to zwyczajne przeczucie, osławiona intuicja, innym razem rekomendacje, okładka, opis... Na mnie w przypadku "Ostatniego domu na zapomnianej ulicy" zadziałały wszystkie te czynniki. Chciałam ją przeczytać i to jak najszybciej, jednak gdy już zaczęłam, odłożyłam ją... {} Recenzja książki Ostatni dom na zapomnianej ulicy

  • O nas
  • Kontakt
  • Pomoc
  • Polityka prywatności
  • Regulamin
  • © 2021 nakanapie.pl
    Zrobione z {} na Pradze Południe