Recenzje książki "Paprocany"

Dodaj swoją recenzję

Paprocany

27.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Po książki Pani Pauliny zaczęłam sięgać od przygody z jej „Komisarzem”. I powiem Wam szczerze, że jak dla mnie jest to autorka, która uczy się na wytykanych jej błędach i staje się naprawdę dobrą pisarką. W takim razie czy kolejna z jej powieści - „Paprocany” też jest miłym zaskoczeniem? Czy może tym razem jednak klapą ? W Komendzie Miejskiej ... {} Recenzja książki Paprocany

"Paprocany"

4.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Paprocany" to moje pierwsze spotkanie z twórczością Pauliny Świst. I przyznam, że jestem zaskoczona. Nie spodziewałam się tak specyficznego stylu, języka, takiej kreacji bohaterów. Zupełnie coś innego niż do tej pory czytałam. A czy podobało mi się? "Paprocany" to książka lekka, o ciekawej fabule, wciągająca i intrygująca, ale nie wszystko do ko... {} Recenzja książki Paprocany

Tym razem rozczarowanie

31.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Twórczość Pauliny Świst nie jest mi obca. Przeczytałam wszystkie jej dotychczas wydane książki i muszę przyznać, że "Paprocany" najmniej przypadły mi do gustu. Tym razem poznajemy zupełnie nowych bohaterów, choć schemat zostaje zachowany - jest pani mecenas i pan policjant. Bratanica Zośki znika, a kobieta, by ją odnaleźć decyduje się zwrócić o p... {} Recenzja książki Paprocany

Śledztwo i intryga z seksem w tle.

1.02.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

To było moje pierwsze spotkanie z tą autorką, ale bardzo owocne. Spodziewałam się romansu jakich wiele, a otrzymałam naprawdę fajny erotyczny kryminał i ciekawą historię. Całą opowieść rozpoczyna policyjna afera. Ponoć kilku funkcjonariuszy miało dokonać gwałtu na prostytutce. Jako głównego sprawcę wskazuje ona Krzysztofa Strzeleckiego, który je... {} Recenzja książki Paprocany

@kubera_anna@kubera_anna {}× 1

Paprocany

13.01.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Główna bohaterka to Zosia - pewna siebie pani adwokat, która zawsze musi mieć ostatnie zdanie i nigdy nie owija w bawełnę. W ostatnim czasie w jej życiu mają miejsce mało pozytywne wydarzenia: nie układa się jej w związku, a na dodatek zaginęła jej bratanica Karolina, o której można śmiało powiedzieć, jest jej klonem. Z kolei Krzysztof - to ja... {} Recenzja książki Paprocany

Paprocany

7.01.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Zdążyłam wcześniej wpaść do domu, żeby się przebrać, więc zamiast adwokackiej, grzecznej sukienki miałam na sobie różowe spodenki ledwo zasłaniające tyłek i czarny top na ramiączkach. Koleś jadący na rowerze tak się na mnie zagapił, że prawie przywalił w ogrodzenie. Posłałam mu pełen ciepła uśmiech. Uwielbiałam, jak ludzie reagowali na moje ciuch... {} Recenzja książki Paprocany

@angell15@angell15 {}× 1

Paprocany?

29.12.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Wiele razy przed oczami miałam tę książkę. Autorki jeszcze nie znałam, a sam tytuł, dziwny w wymowie nie zachęcał mnie by po nią sięgnąć. Wczoraj złamałam swój opór. Paprocany wciągnęły mnie tak, że 4 godziny z przerwami na jedzenie, picie i mycie :) wystarczyły by ja pochłonąć. Książka wciąga od pierwszej strony. Sposób pisania bardzo przyjemny. ... {} Recenzja książki Paprocany

Paprocany

19.12.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Cześć! Jak Wam mija weekend? Czytacie, sprzątacie, a może pakujecie prezenty? U mnie jest wszystkiego po trochu, jednak wieczorem stawiam na odpoczynek przy dobrej książce i herbatce. 😊 - - - - - - - - - - - - - - - - - Dziś przychodzę do Was z książką, którą miała swoją premierę 12 Listopada i jest to najnowsza powieść Pauliny Świst "Paprocany... {} Recenzja książki Paprocany

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl