Recenzje książki "Poczekajka"

Dodaj swoją recenzję

Miało być lekko i zabawnie, a wyszło idiotycznie i infantylnie

1.08.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Książki Katarzyny Michalak cieszą się dużą popularnością. Wzbudzają jednak również sporo kontrowersji na przeróżnych grupach dyskusyjnych poświęconych literaturze i czytelnictwu. Jedni je uwielbiają, inni wprost przeciwnie, nie szczędząc pod adresem autorki i jej twórczości gorzkich słów. Mając chęć przeczytać tym razem coś lekkiego i niewymagając... {} Recenzja książki Poczekajka

Dziękuję, żegnam, nie do widzenia.

30.03.2015

Narodzie, obudź się! Jeżeli takie książki trafiają na listy bestsellerów, to ja się wcale nie dziwię, że w Polsce odnotowuje się czytelniczy kryzys... "Moda na sukces" ma więcej polotu. Patrycja Marynowska, główna bohaterka powieści, jest lekarzem weterynarii (poważnie?!). Marząc o swym nieznanym ukochanym, którego roboczo nazwała Amre, wybiera si... {} Recenzja książki Poczekajka

Czar Poczekajki

28.10.2014

Pierwszy raz miałam okazję spotkać się z twórczością pani Michalak. Słyszałam wiele dobrego o autorce. Na własne oczy chciałam się przekonać, czy faktycznie warto sięgać po jej książki. Muszę przyznać, że jest dosyć zaskakująca. Z jednej strony pomysł na fabułę. Zastanawiam się skąd autorka czerpie myśli. Po drugie świetny styl i zabawne dialogi sp... {} Recenzja książki Poczekajka

Poczekajka

8.09.2014
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Nigdy nie miałam okazji poznać twórczości Katarzyny Michalak, choć słyszałam o jej książkach wiele dobrego. Gdy więc zobaczyłam w ofercie Wydawnictwa Literackiego tą pozycję, pomyślałam, że czas najwyższy to zmienić. I przekonać się na własnej skórze, czy twórczość tej znanej już dość dobrze autorki rzeczywiście jest taka ciekawa. Tym bardziej, że... {} Recenzja książki Poczekajka

koszmarek, o którym chcę zapomnieć - recenzja zawiera spojlery!

9.05.2014

Moje kolejne spotkanie z twórczością Katarzyny Michalak doprowadziło mnie do skrajnej rozpaczy! Lubię prozę autorki i mimo jej lietackich wpadek staram się dawać szansę kolejnym pozycjom. Nie sądziłam, że napisała coś gorszego od "Czarnego Księcia", ale jednak... "Poczekajka" to jakiś żart, mało śmieszny, kiczowaty i koszmarny. Ta powieść może się... {} Recenzja książki Poczekajka

Poczekajka

26.03.2013

eria poczekajkowa jest na pierwszą myśl zdawać by się mogła wesołą oraz przesadzoną optymizmem z wątkiem czarów trylogią,, jednak wcale taka nie jest. W pierwszych stronach mamy okazję zapoznać się z młodą Panią weterynarz Patrycją, na pozór szukającą przysłowiowo dziury w całym. Nie oszukujmy się,która z nas kobiet nie marzyła bądź nie marzy o mi... {} Recenzja książki Poczekajka

@Aga25@Aga25 {}

Poczekajka

25.11.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Katarzyna Michalak to z wykształcenia weterynarz, a z zamiłowania pisarka. Tworzy nie tylko powieści, które na pewno wiele z Was przeczytało, lecz także scenariusze, felietony. Jest również kompozytorką piosenek, grafikiem komputerowym i producentką teledysków. "Poczekajka" to pierwsza książka, z którą miałam okazję się zapoznać i bynajmniej nie os... {} Recenzja książki Poczekajka

o marzeniach i księciu na czarnym koniu

4.11.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Swoją przygodę z Katarzyną Michalak zaczęłam od „Nadziei”. Książka urzekła mnie tak bardzo, że czułam niedosyt i musiałam dostać więcej. Mój wybór padł na „Poczekajkę”, choć tak naprawdę nie tyle była to kwestia wyboru, co ograniczonych zasobów bibliotecznych. Niewiele myśląc wypożyczyłam książkę do domu i z uśmiechem na twarzy zabrałam się za czyt... {} Recenzja książki Poczekajka

@malaM@malaM {}
O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl