Recenzje książki "Studentka"

Dodaj swoją recenzję

Zabójcza miłość

3.11.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Tess Gerritsen to jedna z tych autorek, po której książki sięgam w ciemno. "Studentka" została napisana we współpracy z innym autorem, Garym Braverem, czego ja sama znając jej twórczość, nie odczułam. Nowa książka autorki to bardzo ciekawie skonstruowany thriller psychologiczny. Akcja nie toczy się śpiesznie, biegnie swoim wytyczonym torem, któ... {} Recenzja książki Studentka

@Angela_czyta@Angela_czyta {}× 1

Wybierz mnie!

20.10.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Tess Gerritsen i Gary Braver stworzyli zgrany duet, a efektem ich pracy jest "Studentka", która swą premierę miała 15 września i wydana została nakładem @albatros. Dla­cze­go atrak­cyj­na i zdol­na dziewczyna, jaką była Taryn Moore, tar­gnę­ła się na swoje życie, skoro wła­śnie miała roz­po­cząć wy­ma­rzo­ne stu­dia dok­to­ranc­kie, a na dodatek ... {} Recenzja książki Studentka

@coolturka104@coolturka104 {}× 4

⭐RECENZJA⭐

3.10.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Hej, cześć i czołem 🖐🏻 Czytaliście jakąś powieść pisarki @Link? U mnie na półce czeka kolekcja jej książek, ale jakoś nie mogę się za nie zabrać 😕 Jednak po przeczytaniu lektury ze zdjęcia postanowiłam to zmienić i systematycznie nadrabiać! 😃 Mam nadzieję, że mi się uda! 💪🏻 A teraz zapraszam Was moi Mili na recenzję powieści, która skradła moje ... {} Recenzja książki Studentka

@szpaczek444@szpaczek444 {}× 2

Czy ta historia mogła mieć inne zakończenie?

3.10.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Studentka anglistyki, Taryn Moore, wypada z balkonu. Wszystko wskazuje na to, że było to samobójstwo. Przybyła na miejsce upadku detektyw Frankie Loomis nie jest przekonana o wersji z samobójstwem, a raczej jest pewna, że ktoś jej pomógł. Dlaczego młoda i piękna dziewczyna miałaby popełnić taki czyn? Rozpoczynała studia doktoranckie będące spełnie... {} Recenzja książki Studentka

Nie ma nic gorszego na świecie niż furia porzuconej kobiety.

22.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Wydawać by się mogło, że Taryn Moore nie miała powodów, żeby targnąć się na swoje życie. Była studentką anglistyki, niebawem miała zacząć studia doktoranckie i plany na przyszłość. Jedyne co wskazuje na załamanie to fakt, że rozstała się z chłopakiem. Tylko, czy właśnie to było powodem desperackiego kroku, jakim był skok z piątego piętra? Detektyw... {} Recenzja książki Studentka

Całkiem udana mieszanka

22.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Całkiem udany mix kryminału i powieści obyczajowej" - tak napisałbym o tej książce, gdyby ktoś kazał mi całą moją opinię o niej zawrzeć w nie więcej niż siedmiu słowach :) Tak, nie da się ukryć, że właśnie przenikanie się tych dwóch elementów to najbardziej rzucająca się w oczy cecha "Studentki"*. Autorzy byli wręcz na tyle mili, że całkowicie ro... {} Recenzja książki Studentka

"Kilka sekund strachu zakończone nicością..." - STUDENTKA

19.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Umarłaby jako zwyciężczyni, wiedząc, że odbierając sobie życie, bezpowrotnie zniszczy jego." Tess Gerritsen i Gary Braver przedstawiają nam historię młodej studentki (Taryn Moore), która z niewyjaśnionych przyczyn odbiera sobie życie. Nie zostawia pożegnalnego listu, ani niczego innego, co mogłoby wyjaśniać powody podjęcia się tego czynu. Sprawą... {} Recenzja książki Studentka

W cieniu obsesji

16.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Czy lubicie książki napisane wspólnie przez dwóch autorów? Ja przyznam szczerze, że nie do końca jestem fanką pisarskich duetów, niejednokrotnie czytając taką książkę miałam wrażenie, że jest chaotyczna lub niespójna. Tym razem tak nie było, nie odczułam żadnych zgrzytów i czytałam z prawdziwą przyjemnością, bowiem „Studentka” Tess Gerritsen i Ga... {} Recenzja książki Studentka

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2021 nakanapie.pl