Recenzje książki "Zapach spalonych kwiatów"

Dodaj swoją recenzję

"Zapach spalonych kwiatów" - Melissa de la Cruz

11.09.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Melissa de la Cruz to amerykańska pisarka, najbardziej znana dzięki cyklom "Au Pair" oraz "Błękitnokrwiści". Jej książki wielokrotnie były polecane przez Stowarzyszenie Bibliotek Amerykańskich. Powieść "Zapach spalonych kwiatów" otwiera nowy cykl "Witches of East End", który może być miłym prezentem dla fanów "Błękitnokrwistych". Freya, Ingrid i ... {} Recenzja książki Zapach spalonych kwiatów

@Ruczek@Ruczek {}

Recenzja: "Zapach spalonych kwiatów" Melissa de la Cruz

6.09.2012

Melissy de la Cruz nikomu nie trzeba chyba przedstawiać. Zasłynęła serią "Błękitnokrwiści", która ma zarówno wielu fanów, jak i przeciwników. Ja, oczywiście, zaliczam się do tej pierwszej grupy! Póki co przeczytałam 4 tomy i na tym się raczej nie skończy. Jeśli wśród Was są jacyś wielbiciele tej serii to "Zapach..." będzie dla Was nie lada gratką... {} Recenzja książki Zapach spalonych kwiatów

Zapach spalonych kwiatów

4.08.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Zabierając się za czytanie tej pozycji miałam pewne oczekiwania - książkę bowiem widziałam na prawie każdym blogu i na bardzo wielu profilach lubimyczytać.pl . Większość recenzji "Zapachu..." jakie czytałam, była pozytywna, a wręcz piejąca z zachwytu. Dawno nie spotkało mnie tak upiorne rozczarowanie. Trzy kobiety - matka i dwie córki - mieszkają ... {} Recenzja książki Zapach spalonych kwiatów

Zapach spalonych kwiatów

24.07.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Czy lubicie czarownice, latające na miotłach? Magię, czary i odrobinę mitologii? Bo właśnie głównie te elementy sprawiły, że książka w ogóle znalazła się na mojej półce. Plus przepiękna okładka, która oczarowała mnie nawet jeszcze wcześniej. Recenzje, które czytałam o tej książce, również były bardzo przychylne - dlaczego więc miałabym nie sięgnąć ... {} Recenzja książki Zapach spalonych kwiatów

Zapach spalonych kwiatów

3.01.2012

Melissa De La Cruz Zapach spalonych kwiatów (The Witches of East End) tłum.Ewa Polańska 298 stron ISBN:978-83-240-1663-1 Melissa De La Cruz jest autorką wielu bestsellerów książek dla młodzieży. Cykl "Błękitnokrwiści" cieszy się dużym uznaniem wśród nastolatków w Polsce. Melissa napisała kilka książek dla dorosłych, np. "Angels on Sunset Boulevard... {} Recenzja książki Zapach spalonych kwiatów

Zapach spalonych kwiatów

23.11.2011

Z Melissą De La Cruz spotykam się po raz pierwszy. Słyszałam niejednokrotnie, że jej powieści podbijają listy najchętniej czytanych książek z gatunku fantasy. Chciałam się przekonać czy nie jest to tylko chwyt marketingowy. Już na wstępie mogę Was zapewnić, że nie jest. Akcja powieści toczy się w czasach współczesnych gdzieś w North Hampton „na sa... {} Recenzja książki Zapach spalonych kwiatów

Zapach spalonych kwiatów

19.11.2011
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Melissa De La Cruz znana jest z cykli powieściowych „Au Pair” i „Błękitnokrwiści”. Podejrzewam, że nawet jeśli nie darzy się sympatią tych „masowych produkcji” to i tak większość osób kojarzy powyższe tytuły. Tym razem znana amerykańska pisarka oczarowała swoich czytelników magią książki „Zapach spalonych kwiatów”. Zanim powieść wpadła w moje ręce,... {} Recenzja książki Zapach spalonych kwiatów

@Natula@Natula {}

Zapach spalonych kwiatów, Melissa De la Cruz

12.11.2011

Niesamowita okładka, na której widzimy kobietę oraz jej przyciągające, krwistoczerwone usta – właśnie tak wygląda najnowsza powieść Melissy De la Cruz, autorki serii „Błękitnokrwiści”. Nie będę ukrywać, że byłam z początku trochę sceptyczna i niepewna jakości tej pozycji, bo czy osoba, która stworzyła książki na stosunkowo średnim poziomie, będzie... {} Recenzja książki Zapach spalonych kwiatów

O nas Kontakt Pomoc Polityka prywatności Regulamin
© 2021 nakanapie.pl
Zrobione z {} na Pradze Południe