Avatar @visa77

@visa77

7 obserwujących. 10 obserwowanych.
Kanapowicz od roku. Ostatnio tutaj 3 miesiące temu.
{} visa_77
{} Napisz wiadomość
Obserwuj
7 obserwujących.
10 obserwowanych.
Kanapowicz od roku. Ostatnio tutaj 3 miesiące temu.

Recenzje książek

13 recenzji

"Naomi"

10.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Z pewnością jest jeszcze wiele autorek czy też autorów z których książkami przyjdzie mi się zapoznać. Przyznam się Wam że zgłaszając się do recenzji tej książki nie miałam pojęcia o czym ona jest. Spodobała mi okładka, stonowana kolorystyka i ten ostry tytuł rzucający się w oczy 😀 Dopiero gdy poszło zgłoszenie pomyślałam że warto sprawdzić do czeg... {} Recenzja książki Naomi

"Oblicza księżyca"

19.01.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"W miłości przecież nie chodzi ani o pochodzenie czy przeszłość, tylko o tę drugą osobę, z którą pragniemy spędzić życie." Indie.... Z czym kojarzy Wam się ten kraj? Mnie z egzotyką, kolorami, pysznym jedzeniem, religią oraz z tradycjami jak choćby aranżowanie przez rodziny małżeństwa. O tym właśnie jest książka Niny Nirali Ranya Patel to młoda, i... {} Recenzja książki Oblicza księżyca

"Anioły ciemności"

2.12.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Te niegrzeczne książki przyciągają mnie jak magnes, ale stwierdzam że za każdym razem robi się coraz ciekawiej 😉 Z p. Moniką Rępalską nie miałam doczynienia więc tym bardziej się cieszę że udało mi się zostać recenzentem tej o to książki, za co wydawnictwu WasPos oraz autorce bardzo dziękuję 🤗 Powiem Wam że jestem pozytywnie zaskoczona 😊 okładka t... {} Recenzja książki Anioły ciemności

"Prezes"

15.11.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Już niejednokrotnie mówiłam że lubię debiuty, szczególnie takie które plączą się później po głowie. Takim właśnie jest książka Aldony Skrzypoń-Powroźnik a to za sprawą ośmiolatki Matyldy która dosyć konkretnie namiesza w życiu Igi i Wiktora. Dziewczynka spragniona odrobiny miłości rodzicielskiej oraz chcąc zwrócić na siebie uwagę ojca ucieka z dom... {} Recenzja książki Prezes

"Aż do śmierci"

10.11.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Serię o przystojnych braciach chyba już wszyscy znają a jeśli nie to na pewno o niej słyszeli. W związku z tym nawet nie zastanawiałam się nad kupnem tej książki. Byłam bardzo ciekawa czym zaskoczy mnie tym razem autorka i powiem Wam że Jej się udało. Książka wciągnęła mnie, oj i to tak bardzo 😁 właściwie od pierwszych stron nie mogłam się rozstać... {} Recenzja książki Aż do śmierci

"Miłość to wszystko co jest "

9.11.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Książek o miłości jest wiele, o szalonej, o burzliwej, od pierwszego wejrzenia, o takiej na całe życie, o takiej która się trafia nawet nie wiadomo kiedy. Właśnie ja tak odbieram tę powieść, miłość która zdarzyła się nie wiadomo kiedy. Historia Soni i Łukasza zaczyna się dosyć banalnie, przypadkowe spotkanie na koncercie rockowym, potem drugie i t... {} Recenzja książki Miłość to wszystko, co jest

"Kraina umarłych"

9.11.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Zgłoszenie się na recenzenta tej książki to był strzał w dziesiątkę ! Szkoda że zdjęcie nie oddaje tak dobrze wykonania okładki, jest świetnie zrobiona i bardzo mi się podoba. Jest to również moje pierwsze spotkanie z tym autorem i po tej powieści zamierzam sięgnąć po inne. Czytanie tak zaskakującego, zagadkowego, wciągającego i trzymającego w nap... {} Recenzja książki Kraina umarłych

"Birthday girl"

2.11.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Długo się zastanawiałam czy sięgnąć po tę kontrowersyjną książkę, bo czy będę wstanie czytać o romansie dorosłego mężczyzny i nastolatki? 🤔 Jednak ciekawość zwyciężyła i sięgnęłam po książkę. Była to zdecydowanie bardzo dobra decyzja. Bardzo się z tego cieszę ponieważ ta historia jest tak ciekawie opisana że ta duża różnica wieku naprawdę się zatr... {} Recenzja książki Birthday Girl

"Pensjonat Samotnych Serc "

2.11.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

I co ja mam napisać? 🤔 Po pierwsze że cudowna jest ta książka, po drugie styl autorki naprawdę przypadł mi do gustu a po trzecie tyle emocji się w niej przewija że aż czasami to serce szybciej zabiło, łezka w oku się zakręciła a i uśmiech też nie schodził z twarzy 🤗 co tu dużo mówić, jestem nią oczarowana 😄 pierwsze spotkanie z autorką i cóż... pr... {} Recenzja książki Pensjonat Samotnych Serc

Magiczne chwile w Pensjonacie Leśna Ostoja

28.10.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Jak miło było wrócić do Drzewia i spotkać się z jego mieszkańcami i to jeszcze w tak klimatycznym czasie 😀 oczami wyobraźni widzieć ten śnieg zalegający wszędzie dookoła, czuć zapach choinek i widzieć radość na ich twarzach. Książka podzielona na części w których możemy bliżej poznać historię Emilki Drzewieckiej i Piotra Wysockiego, Starej Kwietn... {} Recenzja książki Magiczne chwile w Pensjonacie Leśna Ostoja

Kilka słów o miłości

28.10.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Kiedy pierwszy raz sięgnęłam po książkę "Miłość to wszystko co jest" byłam nią tak zachwycona że kolejne powieści kupiłam w ciemno. Ostatnio parę dni spędziłam z bohaterami "Kilku słów o miłości" i przyznam że z jednej strony chciałam ją jak najszybciej przeczytać żeby poznać zakończenie, a z drugiej nie miałam ochoty się z nią rozstawać, tak bard... {} Recenzja książki Kilka słów o miłości

Most trzech czasów

28.10.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Zawsze mnie przyciągały książki o tematyce wojennej czy to obozowej albo te które mają kawałek historii w sobie. Mam takie okresy w życiu że czytam je nagminnie a później na jakiś czas muszę zrobić przerwę, zresztą z każdym gatunkiem tak mam 😂 "... takie mosty zdają się trwać wbrew upływającemu czasowi. Potrafią unieść losy ludzi, ich rozterki, p... {} Recenzja książki Most trzech czasów

Kilka chwil miłości

28.10.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Takiej miłości, jaką mam ja, życzę wam wszystkim, każdy bowiem na nią zasługuje. Czasem wystarczy poczekać, by w końcu stanąć na drodze, która prowadzi nas do szczęścia. A później po prostu żyjmy tym szczęściem i cieszmy się z tego, co przyniesie nam los... " (" Gniewińskie niebo" Adriana Rak) Pierwszy raz czytałam antologię i powiem Wam że ... {} Recenzja książki Kilka chwil miłości

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl