Avatar @bookcoffecake

Book Coffee Cake

@bookcoffecake
Kanapowicz od 4 miesięcy. Ostatnio tutaj około 7 godzin temu.
book_coffee_cake
Napisz wiadomość
Obserwuj
Kanapowicz od 4 miesięcy. Ostatnio tutaj około 7 godzin temu.

Recenzje książek

83 recenzje

Book Coffee Cake

6.07.2022

Dziś kontynuujemy letnią przygodę z książkami Jenny Han - dlatego mam dla Was kilka słów na temat książki “Bez Ciebie Nie Ma Lata” czyli kontynuację losów Belly, Conrada i Jeremiaha. Ostatnie lato było dla nich trudne, okazało się, że u mamy chłopców powrócił rak. Gdy pewnego ranka dzwoni telefon, Belly już wie, że Susannah odeszła. Wszystko co by... Recenzja książki Bez ciebie nie ma lata. Lato. Tom 2

Book Coffee Cake

6.07.2022

Dziś przychodzę do Was z bardzo wakacyjną propozycją. Mowa oczywiście o książce Jenny Han “Tego lata stałam się piękna”. Historia poświęcona jest młodej dziewczynie o imieniu Belly. Od zawsze wraz z mamą i bratem wakacje spędzają w słonecznym Cousins. Wraz z nimi oznacza to również coroczne wakacje z rodziną Fisher. A szczególnie Conradem i Jeremi... Recenzja książki Tego lata stałam się piękna

Book Coffee Cake

6.07.2022

Kilka miesięcy temu przedstawiałam Wam “Nieznaną” autorstwa A. November, dziś mam dla Was kontynuację tej emocjonującej historii w postaci “Niewidzialnej”. Jeśli myślicie, że autorka szokowała w pierwszej części, to muszę was zmartwić druga jest jeszcze mocniejsza. “Niewidzialna” to pełen napięcia thriller od którego nie będziecie mogli się oderwa... Recenzja książki Niewidzialna

Book Coffee Cake

6.07.2022

Hej! Zdarza Wam się sięgać po książkę tylko dlatego, że opis zaintrygował Was do tego stopnia, że bez dwóch zdań musieliście się za nią zabrać? Ja tak właśnie miałam przy zapowiedzi najnowszej książce Kingi Litkowiec "W ramionach diabła". Historia opisująca losy Blair Thomas - kobiety która, aby uratować swoją firmę przed bankructwem będzie musi... Recenzja książki W rękach diabła

Book Coffee Cake

6.07.2022

Jeśli lubicie tajemnicze i mroczne historie to dobrze trafiliście, ponieważ dziś mam dla Was właśnie taką propozycję. Monika Magoska - Suchar w swojej najnowszej książce “Sekta” wprowadza nas w bardzo mroczny świat przystojnego fanatyka religijnego. Edward Collins poza tym, że jest nieziemsko przystojny i piekielnie bogaty jest również doskonałym ... Recenzja książki Sekta

Book Coffee Cake

6.07.2022

Hej! Czy odważylibyście się udać do klubu organizującego szybkie randki? Ellen nigdy nie miała tego w planie, jednak sytuacja zmusiła ją do udziału w tym spotkaniu. Jej najbliższa kuzynka bierze ślub - a ona wie, że nie może pokazać się na nim sama. To właśnie podczas spotkania klubu kobieta poznaje Jeremy’ego.. Przystojnego, pewnego siebie perkus... Recenzja książki Trzynaście randek

Book Coffee Cake

6.07.2022

Nie lubię “zastoju czytelniczego” jednak czasami się zdarza, gdy natrafimy na “ciężką” książkę. Niestety mowa o historii, która zachwyciła mnie swoim opisem “Należymy do siebie” - Aleksandry Ziętek. Książka opowiada losy Angeli oraz Jace. Spotykają się podczas jednej z imprez na którą wybrali się ze znajomymi. Już od pierwszej chwili między tą d... Recenzja książki Należymy do siebie

Book Coffee Cake

6.07.2022

Izabella nareszcie ułożyła sobie życie. Wraz z dziećmi i Dawidem miała prowadzić spokojne i szczęśliwe życie. Los jednak często bywa przewrotny. Nie zawsze zgadza się z naszymi planami. Do kobiety powracają bolesne wspomnienia z przeszłości. Książę Omar niespodziewania ponownie wkracza do jej życia. Tym razem kierują nim zupełnie inne intencje. Cz... Recenzja książki Jego głosem

Book Coffee Cake

6.07.2022

Jeżeli chodzi o romanse mafijne jestem już małym specjalistą w tej dziedzinie. Miałam przyjemność przeczytać już wiele dobrych jak i kiepskich książek, które skupiają w sobie temat mafii. Dziś przyjrzyjmy się bliżej najnowszej książce Moniki Nerc “W ramionach mafii”. Czy warto po nią sięgnąć? Mojra jest młodą kobietą, która ma trzy zajawki: motoc... Recenzja książki W ramionach mafii

Book Coffee Cake

6.07.2022

Bądźmy szczerzy, zraniona kobieta jest najbardziej niebezpieczna dla faceta. Pewnego dnia telefon Magdy zaczyna wydzwaniać, a po drugiej stronie odpowiada jej zapłakana i roztrzęsiona kuzynka - Zośka. Okazuje się, że dziewczyna została okrutnie potraktowana przez swojego ówczesnego chłopaka, teraz już ex - Filipa. Potrzebuje pomocy Magdy, aby zemś... Recenzja książki Ból miłości

Book Coffee Cake

6.07.2022

Książka "Skoczek. Ryzykowne związki" to historia, która opowiada losy Mikołaja Cadlera, młodego, dobrze prosperującego na przyszłość skoczka narciarskiego. Jednak jego kariera właśnie zawisła na włosku, ponieważ Mikołaj był uczestnikiem wypadku drogowego. Media już od samego początku oskarżyły go o jego spowodowanie. Pech chciał, że druga ofiara A... Recenzja książki Skoczek. Ryzykowne związki

Book Coffee Cake

6.07.2022

„Władza” to pierwsza część serii Elita San Diego. Jeśli czytaliście debiut Madzi to wiecie na co ją stać. Układy, kasa, pożądanie i oczywiście władza to tylko kilka słów, które mogą opisać fabułę tej książki. Jesteście ciekawi? Znacie takie powiedzenie, że karma wraca? Można powiedzieć, że to powinno być główne motto tej książki. Kiana Becker aby... Recenzja książki Władza

Book Coffee Cake

3.07.2022

Książka Zuzanny Kulik - “Christian Saint” opowiada losy młodej pielęgniarki Grace Malley. Dziewczyna zmuszona jest poślubić obcego mężczyznę by spłacić długi swojego ojca. Kobieta nie wie jednak, że jej przyszły mąż jest bardzo niebezpiecznym człowiekiem, który wywróci jej życie do góry nogami.. Zdecydowanie największym atutem tej książki są świe... Recenzja książki Christian Saint

Book Coffee Cake

3.07.2022

W ostatnim czasie furorę na rynku wydawniczym robią romanse z wątkiem prawniczym w tle. Muszę przyznać, że ja bardzo lubię tego typu historie, dlatego z wielką przyjemnością przyjrzałam się bliżej debiutanckiej książce Julii Popiel “Ryzykowny pocałunek”. Jest to pierwsza część z serii “Niedostępny prawnik”, która wprowadza nas w historię Avy i Car... Recenzja książki Ryzykowny pocałunek

Book Coffee Cake

3.07.2022

Książka Elizy Szafran - "Piekielna intryga" opisuje losy dwójki osób, którzy pochodzą z zupełnie innych światów, a jednak los pcha ich ku sobie. Oh, nie tylko los, a również pewna staruszka.. Alexander Evans ma trzydzieści lat i wszystko o czym mógł sobie marzyć. Dzięki dobrze zarządzanemu biznesowi ma pieniądze, pozycję i każdą kobietę, któr... Recenzja książki Piekielna Intryga

Book Coffee Cake

3.07.2022

Jeśli zapytalibyście się mnie kiedyś jaki autor nigdy mnie nie zawiódł to z pewnością wspomniałabym tutaj Amelię Sowińską. Każdy kto jest ze mną tutaj dłużej wie jak bardzo lubię jej serię “Krwawe obowiązki”, dziś jednak przychodzę do Was z nowością autorki, która od samego początku bardzo mnie intrygowała. “Shade” to pierwszy tom nowej serii “Blo... Recenzja książki Shade

Book Coffee Cake

3.07.2022

Wiecie jakie recenzję są najcięższe do napisania? Wcale nie te, które są nie pochlebne. Najciężej pisze się recenzje książek, które całkowicie nas pochłonęły. Recenzję książek, które były tak dobre, że pisząc o niech boimy się, że nie oddamy tego wszystkiego co chcielibyśmy przekazać. Ja właśnie tak się dzisiaj czuje. Monika Madej i jej seria “Fam... Recenzja książki Coletti

Book Coffee Cake

28.06.2022

Długo zabierałam się do tego, aby przysiąść do tej książki, ponieważ strasznie bałam się zakończenia i rozstania z bohaterami, których tak bardzo polubiłam. Jednak dziś nadszedł ten dzień, gdy nareszcie mogę podzielić się z Wami moimi odczuciami na temat trzeciej części serii Falcon czyli “Na drodze do prawdy”. Trzecia odsłona losów Alex, Jeden, ... Recenzja książki Falcon: Na drodze prawdy

Book Coffee Cake

28.06.2022

Jakiś czas temu rozpoczęłam swoją przygodę z serią "Falcon" autorstwa Katarzyny Wycisk. Dziś przychodzę do Was z recenzją drugiej części zatytułowanej "Na rozstaju dróg". Książki są z gatunku fantasy, jednak w środku znajdziecie nutkę romansu. Pierwsza część zaskoczyła mnie bardzo pozytywnie, a jak było tym razem? Po nieudanej akcji odbicia Jeden... Recenzja książki Falcon: Na rozstaju dróg

Book Coffee Cake

28.06.2022

Po fantasy sięgam zawsze po to by odpocząć od romansów i zrelaksować się od tego dziwnego napięcia. Teraz jednak chyba zmienię zdanie, bo książka którą przeczytałam zachwyciła mnie to tego stopnia, że na nowo pokochałam fantastykę. Mowa tutaj o serii Falcon od Katarzyny Wycisk. Dziś mam dla Was kilka słów ode mnie o pierwszej części której tytuł t... Recenzja książki Falcon: Na Ścieżce Kłamstw

Book Coffee Cake

13.06.2022

Lubicie książki z wątkiem friends to lovers? Najnowsza książka Agaty Bieńko to właśnie historia o wieloletniej przyjaźni i młodzieńczej miłości. "Mój przyjaciel to zły chłopak" opowiada losy Laury i Marcela, którzy od dawna czuli do sobie coś więcej, jednak nigdy nie chcieli zniszczyć relacji, która ich łączyła. Nadszedł czas rozstania, Marcel wyj... Recenzja książki Mój przyjaciel to zły chłopak

Book Coffee Cake

13.06.2022

Dziś mam dla Was propozycję bardzo gorącej i zarazem niegrzecznej książki. Nie spodziewałam się, że książka “Hush Hush” autorstwa Lucii Franco będzie takim ogniem samym w sobie, a jednak proszę. Jesteście ciekawi o czym jest ta książka? Już wyjaśniam. “Hush Hush” jest historią opisującą losy dwudziestojednoletniej Aubrey. Młoda studentka już od n... Recenzja książki Hush hush

Book Coffee Cake

13.06.2022

Co powiecie o ponownym nawiązaniu kontaktu ze swoim ex? Wypada, czy nie wypada? Jolie Stark nie ma wyjścia, wie, że tylko Cade Warren będzie w stanie jej pomóc. Siedemnaście lat wcześniej ich drogi się rozeszły. Dziś będą współpracować, aby zemścić się na osobie, która zniszczyła ich najlepsze lata. Cade boi się, że ponowne pojawienie się Jolie w ... Recenzja książki Namiętny buntownik

Book Coffee Cake

12.06.2022

Wpadliście kiedyś na tak szalony pomysł, żeby wbić na czyjeś wesele nie będąc prawowitym gościem państwa młodych? Mi by to nigdy nie przyszło do głowy. Jednak Stella, za namową swojego najlepszego przyjaciela Fishera wykorzystuje zaproszenie swojej byłej współlokatorki i postanawia wbić na ślub obcej pary. Przyjaciele świetnie bawią się na przyjęc... Recenzja książki Zaproszenie

Book Coffee Cake

12.06.2022

Lubicie czytać lekkie romansidła, które sprawiają, że czytanie jest czystą przyjemnością? Ja bardzo. Taką książką w ostatnim czasie była dla mnie z pewnością nowość od Agaty Sobczak “Cena sławy”. Książka jest historią opowiadającą losy dziewczyny o imieniu Charlie, której pasją jej pisanie tekstów piosenek. Dziewczyna jest ogromną fanką Luke’a Mil... Recenzja książki Cena sławy

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl