Temat:

Propozycje wydawnictw

@kazal_ka
@kazal_ka
Admin 29 książek 541 postów
2019-11-08 13:03 #
Zgłaszajcie mi proszę swoje propozycje wydawnictw, które warto zaprosić do przekazywania książek do naszego KR :)
# 2019-11-08 13:03
{}
Odpowiedz
@Almaranth
@Almaranth
119 książek 69 postów
2019-11-08 13:08 #
Zdecydowanie wydawnictwo Fabryka Słów - mega dobra fantastyka! 
# 2019-11-08 13:08
{}
Odpowiedz
@Johnson
@Johnson
362 książki 944 posty
2019-11-08 14:15 #
  1. Marginesy
  2. Fabryka Słów 
  3. Sonia Draga
  4. Czwarta Strona
  5. Czarne
  6. Prószyński i Ska
  7. Novae Res
  8. Znak
# 2019-11-08 14:15
{}× 2
Odpowiedz
@sandrajasona
@sandrajasona
Bibliotekarz 1071 książek 727 postów
2019-11-08 14:25 #
1. Wydawnictwo Literatura
2. Wydawnictwo Latarnik 
# 2019-11-08 14:25
{}× 1
Odpowiedz
@Jagrys
@Jagrys
Bibliotekarz 527 książek 1808 postów
2019-11-08 14:58 #
Świat Książki
Czarna Owca
Zysk i S-ka
Wydawnictwo Lira
Wydawnictwo Amber i Harper Collins Polska...
Burda Publishing Polska
Poradnia K
Szara Godzina

# 2019-11-08 14:58
{}
Odpowiedz
@fprefect
@fprefect
1214 książek 2994 posty
2019-11-08 17:34 #
A prószyński jeszcze istnieje?
# 2019-11-08 17:34
{}
Odpowiedz
@Babi
@Babi
816 książek 128 postów
2019-11-19 01:14 #
a dlaczego w sumie miałby nie? 
# 2019-11-19 01:14
{}
Odpowiedz
@Mollinka_90
@Mollinka_90
228 książek 22 posty
2019-11-08 19:45 #
GW Foksal (WAB)
Wydawnictwo NieZwykłe
Muza
# 2019-11-08 19:45
{}
Odpowiedz
@fprefect
@fprefect
1214 książek 2994 posty
2019-11-08 20:10 #
Rebis, egmont inne fajne jakieś
# 2019-11-08 20:10
{}× 1
Odpowiedz
@Babi
@Babi
816 książek 128 postów
2019-11-19 01:15 #
dołączam się co do Egmontu!
wydają bardzo dobre komiksy i fajne pozycje na licencji Disney'a, sporo fajnych książek młodzieżowych i w ogóle samych fajności ostatnio :)

# 2019-11-19 01:15
{}
Odpowiedz
@Justyna_K
@Justyna_K
Bibliotekarz 571 książek 731 postów
2019-11-09 00:30 #
Lucky
Dreams 
Czwarta Strona
Prószyński i S-ka
Wydawnictwo Kobiece
# 2019-11-09 00:30
{}
Odpowiedz
@Justyna_K
@Justyna_K
Bibliotekarz 571 książek 731 postów
2019-11-09 00:49 #
Videograf
Rebis
Czarna owca
Wydawnictwo Literackie
Sonia Draga
Wydawnictwo WasPos
Znak Literanova
Lira

# 2019-11-09 00:49
{}
Odpowiedz
@Justyna_K
@Justyna_K
Bibliotekarz 571 książek 731 postów
2019-11-09 14:41 #
Zapomniałam o Albatrosie :) 
# 2019-11-09 14:41
{}
Odpowiedz
@ela_r22
@ela_r22
272 książki 171 postów
2019-11-09 15:48 #
# 2019-11-09 15:48
{}
Odpowiedz
@Diarmuid
@Diarmuid
57 książek 19 postów
2019-11-09 17:52 #
# 2019-11-09 17:52
{}
Odpowiedz
@Shinedown
@Shinedown
622 książki 19 postów
2019-11-09 19:55 #
Wydawnictwo Niezwykłe
Papierowy Księżyc
Jaguar
MAG
Wydawnictwo Filia 
Wydawnictwo Initium 
3DOM
Editio
# 2019-11-09 19:55
{}
Odpowiedz
@tsantsara
@tsantsara
Bibliotekarz 776 książek 304 posty
2019-11-17 23:51 #
Afera
ATUT (ale nie jestem pewien, czy im zależy na promocji, bo na to nie wygląda)
Biuro Literackie
Czarne
Karakter
Książkowe Klimaty
Stara Szkoła

Dalszych kilka niszowych można wziąć z parapetu (chyba jest 5 części w tej chwili):
https://www.parapetliteracki.pl/wydawnictwa-niszowe-3/

# 2019-11-17 23:51
{}× 1
Odpowiedz
@Mackowy
@Mackowy
199 książek 790 postów
2019-12-10 09:56 #
książkowe klimaty - podpisuję się oboma rącami!
# 2019-12-10 09:56
{}
Odpowiedz
@Iwona_Banach
@Iwona_Banach
48 książek 13 postów
2019-11-18 09:14 #
Dragon
Media Rodzina
Zysk i Ska
Muza
JanKa
Marginesy
Wydawnictwo Uniwersytetu Jagielońskiego - genialne pozycje non fiction
Czarna owca
Znak
Znak literanova
# 2019-11-18 09:14
{}× 1
Odpowiedz
@metropoliaksiazek
@metropoliaksiazek
54 książki 15 postów
2019-11-18 21:26 #
Czwarta Strona, Albatros, Jaguar, Media rodzina, Niezwykłe
# 2019-11-18 21:26
{}
Odpowiedz
@metropoliaksiazek
@metropoliaksiazek
54 książki 15 postów
2019-11-18 21:29 #
Aaa i jeszcze Literackie, papierowy księżyc i kobiece :)
# 2019-11-18 21:29
{}
Odpowiedz
@Shinedown
@Shinedown
622 książki 19 postów
2019-11-25 19:14 #
Najmocniej popieram: MAG, Niezwykłe i ewentualnie jeszcze Papierowy Księżyc 
# 2019-11-25 19:14
{}
Odpowiedz
@fprefect
@fprefect
1214 książek 2994 posty
2019-11-25 19:24 #
Ja zaś najmocniej popieram te, które będą chciały dać książki do recenzji (zwłaszcza takich jak moje), to trzeba być wyjątkowo odważnym :)
# 2019-11-25 19:24
{}
Odpowiedz
@izka91201
@izka91201
139 książek 23 posty
2019-11-25 19:44 #
 
Czwarta Strona, CZarna Owca,  Videograf, Jaguar, Media rodzina, Niezwykłe :)



# 2019-11-25 19:44
{}
Odpowiedz
@Lubczyk
@Lubczyk
1787 książek 592 posty
2019-12-04 20:49 #
Dzieciowe jakieś. Opowieści dziwnej treści, komiksy, wiersze. Mam dwóch bardzo krytycznych testerów w domu, chętnie ubiorę w słowa ich łeeee, bleee i "beeeeznadzieja" vs. super-fajne, megaczaderskie ;).
# 2019-12-04 20:49
{}
Odpowiedz
@fprefect
@fprefect
1214 książek 2994 posty
2019-12-10 10:38 #
Stalker Books stara dobra fantastyka
# 2019-12-10 10:38
{}
Odpowiedz
@Mackowy
@Mackowy
199 książek 790 postów
2019-12-10 10:42 #
"Wiatr od morza". Wydają między innymi genialnego Michaela Crummeya i szeroko  pojętą literaturę morską i po prostu dobrą prozę. 
# 2019-12-10 10:42
{}× 3
Odpowiedz
@LiterAnka
@LiterAnka
99 książek 24 posty
2019-12-18 10:22 #
A czy współpracujemy z Warszawską Firmą Wydawniczą? Mają ciekawą ofertę i mam wrażenie, że chętnie przekazują egzemplarze recenzenckie innemu portalowi, dla którego recenzuję.
# 2019-12-18 10:22
{}
Odpowiedz
@kazal_ka
@kazal_ka
Admin 29 książek 541 postów
2019-12-18 10:26 #
Wydaje mi się, że do tej pory nie mieliśmy z nimi kontaktu.
# 2019-12-18 10:26
{}
Odpowiedz
@LiterAnka
@LiterAnka
99 książek 24 posty
2019-12-18 10:23 #
Może jeszcze wydawnictwo Replika. Wydawnictwo Św Wojciecha.
# 2019-12-18 10:23
{}
Odpowiedz
@kazal_ka
@kazal_ka
Admin 29 książek 541 postów
2019-12-18 10:25 #
Dziękuję Wam za te wszystkie propozycje. Krok po kroku będę się do wydawnictw odzywać i proponować współpracę z naszym Klubem :)
# 2019-12-18 10:25
{}
Odpowiedz
@LiterAnka
@LiterAnka
99 książek 24 posty
2019-12-18 10:27 #
Powergraph jeszcze jest ciekawym wydawnictwem
# 2019-12-18 10:27
{}
Odpowiedz
@kazal_ka
@kazal_ka
Admin 29 książek 541 postów
2019-12-18 10:44 #
z nimi już współpracujemy czasem
# 2019-12-18 10:44
{}
Odpowiedz
@LiterAnka
@LiterAnka
99 książek 24 posty
2019-12-18 10:29 #
Fundacja Korporacja Ha!art - o, też co nieco od nich czytałam
# 2019-12-18 10:29
{}
Odpowiedz
@LiterAnka
@LiterAnka
99 książek 24 posty
2019-12-18 10:32 #
Osobiście też dobrze mi się współpracuje z Rebisem i Prószyńskim. Tak z własnego doświadczenia - może Prószyński byłby chętny przesyłać e-booki?
# 2019-12-18 10:32
{}
Odpowiedz
@kazal_ka
@kazal_ka
Admin 29 książek 541 postów
2019-12-18 10:44 #
Prószyński czasem przesyła papierowe książki do nas.
# 2019-12-18 10:44
{}
Odpowiedz
Grupa

Klub Recenzenta

Grupa stworzona wokół tematu Klubu Recenzenta w serwisie nakanapie.pl
nakanapie.pl
{} {} {}
O nas Kontakt Pomoc Polityka prywatności Regulamin
© 2020 nakanapie.pl
Zrobione z {} na Pradze Południe
{}