Recenzje książki "Bogowie muszą być szaleni"

Dodaj swoją recenzję

"Bogowie muszą być szaleni" Aneta Jadowska

30.07.2022

Lubię sposób pisania Anety Jadowskiej. Polszczyzna jest doskonała, potoczysta, bez potknięć. Poczucie humoru bardzo mi bliskie. Garstki z Ustki, mimo poważnych tematów, jakie poruszane są w trylogii, to moje "comfort books", odpowiednik ciepłego kocyka z herbatką w zimny, deszczowy dzień, gdy świat jest nieprzyjaznym miejscem, a człowiek chce się ... Recenzja książki Bogowie muszą być szaleni

@S.anna@S.anna × 7

Kolejką w lunaparku

24.06.2022

Co by się stało, gdybyśmy wrzucili do kotła pyskatą wiedźmę, doprawili ją wilkołaczym dziedzictwem (ah, ta genetyka), naznaczyli ją runą każącą mówić prawdę i tylko prawdę i podsunęli jeszcze parę bijących przed nią czołem wampirów? Plus minus diabeł i anioł, oba zakochane po uszy? Dostalibyśmy niestrawną mieszankę, która jakimś cudem smakuje nic... Recenzja książki Bogowie muszą być szaleni

Heksalogia o Dorze Wilk. Bogowie muszą być szaleni. - Aneta Jadowska/ Ina Books

12.01.2022

Heksalogia o Dorze Wilk. Bogowie muszą być szaleni. Aneta Jadowska ⭐⭐⭐⭐⭐/5 Kolejna książka pani Anety mnie zachwyciła! Uwielbiam tę serię! Ten tom mnie też bardzo zaskoczył. W końcu – zaczęło się od policjantki i wiedźmy, a skończyło na ten moment na... Wiedźmie, potomkini Królowej Wilków, wampirzej mamie... Dobra, więcej nie spojleruję, sami m... Recenzja książki Bogowie muszą być szaleni

Metafizyczny seks

17.11.2021

Co zapamiętam z tej książki? Przede wszystkim nastoletnie dramaty (taki miały charakter, chociaż bohaterowie są dorośli, a nawet, jako postacie nadnaturalne, kilkusetletni), miotanie się pomiędzy przyjaźnią a miłością, doskonałość głównej bohaterki oraz idealny wygląd każdego mężczyzny w jej otoczeniu. Co już mi wyleciało z głowy? Yyy... fabuła? ... Recenzja książki Bogowie muszą być szaleni

Wiedźma kontra bogowie

2.07.2021

W pierwszej części „Heksalogii...” pt. „Złodziej dusz” Dora Wilk udowodniła, że nie jest pierwszą lepszą wiedźmą, a prawdziwą wojowniczką. Nie zważając na otarcia i połamane paznokcie hardo rozprawiła się z – wymyślonymi przez Anetę Jadowską – przeciwnikami. W kolejnej części przygód niepokornej Jady (przydomek głównej bohaterki) pisarka przygotow... Recenzja książki Bogowie muszą być szaleni

Toksyczne uczucia do własnej bohaterki

10.02.2021

W drugim tomie przygód niezwyciężonej Dory Wilk okazuje się, że nie tylko bogowie potrafią być szaleni. Wszystko wskazuje na to, że nieokrzesane rozentuzjazmowanie swego czasu dotyczyło także samej autorki. W swojej pierwszej książkowej serii konsekwentnie realizuje kolejne pomysły, które nie mają prawa zadziałać. W drugim tomie wchodzi wyższe obr... Recenzja książki Bogowie muszą być szaleni

Bogowie muszą być szaleni

18.01.2013

,,Spoglądali na mnie, jakbym była różowym słoniem, który dość nieoczekiwanie pojawił się w salonie.'' Przeczytawszy kilka dni temu Złodzieja dusz, od razu sięgnęłam po drugą część - Bogowie muszą być szaleni. Osobom znającym Dorę, nie muszą tłumaczyć, jaka byłam szczęśliwa, mając u siebie już kolejny tom, po którym spodziewałam się naprawdę wiele... Recenzja książki Bogowie muszą być szaleni

Bogowie muszą być szaleni

17.01.2013

„Bogowie muszą być szaleni” to drugi tom opowiadający o wiedźmie Dorze Wilk. Nie miałam przyjemności czytać pierwszego (a nie wątpię, że byłaby to przyjemność), ale mam nadzieję, że szybko nadarzy się okazja, żeby te zaległości nadrobić. Naprawdę przypadł mi do gustu świat stworzony przez Anetę Jadowską i bardzo się cieszę, że jeszcze nieraz będę m... Recenzja książki Bogowie muszą być szaleni

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl