Recenzje książki "Chemia śmierci"

Dodaj swoją recenzję

Chemia śmierci

20.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Kiedy czytałam Wołanie grobu, czyli czwarty tom serii z Davidem Hunterem (tak, zaczęłam czytać od tyłu), byłam zachwycona. Ogromnie przypadł mi do gustu styl pisania Simona Becketta oraz kreacja głównego bohatera. Nareszcie przyszła pora, bym zaczęła nadrabiać pozostałe części, więc dzisiaj przed Wami moje kilka słów o Chemii śmierci. David pr... {} Recenzja książki Chemia śmierci

Niezwykła chemia

9.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Przez pewien, dłuższy czas wzbraniałam się przed Panem Beckettem- w zasadzie sama nie wiem dlaczego, bo przecież po podobne książki gatunkowo sięgam najczęściej.. Czasem jednak bywa tak, że musimy dorosnąć do pewnych tytułów i autorów. Prawda? U mnie ten moment nastąpił w momencie w którym stanęłam przed półką w bibliotece. Nie było upragnionego t... {} Recenzja książki Chemia śmierci

Chemia śmierci

24.02.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Małe miasteczko z wprost hermetyczną społecznością nawiedził koszmar rodem z horroru. Sielski, tak bardzo ceniony na prowincji spokój przestanie mieć rację bytu wraz z momentem znalezienia pierwszych, zbezczeszczonych zwłok kobiety. Wyszukane modus operandi nie pozostawia złudzeń, że sprawcę cechuje wyjątkowa brutalność. Nic dziwnego, że w momenci... {} Recenzja książki Chemia śmierci

Świetny kryminał Simona Becketta

27.01.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Przed przeczytaniem książki ,,Chemia śmierci" warto wiedzieć, że entomofobia jest to patologiczny lęk przed owadami, tymi pełzającymi i latającymi. Niestety ta książka nie jest dla wszystkich... Jeśli masz w sobie zalążki tej fobii, będzie Ci ciężko ją czytać. Co więcej, co powiesz, gdy latające i pełzające owady połączymy z rozkładem ludzkiego ci... {} Recenzja książki Chemia śmierci

@beata_wr@beata_wr {}× 1

Chemia śmierci

6.12.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Zabieram was razem z Simonem Beckettem do „Chemii śmierci”. Przerażająco dobry thriller. Lubicie dreszczyk grozy? Ta książka jest idealna dla was. #chemiaśmierci jest pierwszą częścią bestsellerowej serii z Davidem Hunterem w roli głównej. David Hunter jest antropologiem sądowym. Porzuca pracę w Londynie. Wyprowadza się z miasta. Zaczyna pracę jak... {} Recenzja książki Chemia śmierci

@lukrecja84@lukrecja84 {}× 1

„Zmarłych nie wskrzesisz, więc musisz żyć dalej, najlepiej, jak umiesz.”, czyli pierwsza częś...

27.10.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

W maju przeczytałam czwarty tom z tej serii. Teraz miałam okazję zapoznać się z pierwszą częścią – Chemia śmierci. Serię z Davidem Hunterem chyba nikomu nie trzeba przedstawiać. Minęły trzy lata, odkąd David Hunter, wybitny antropolog sądowy, przeprowadził się do prowincjonalnego miasteczka, uciekając przed londyńskim zgiełkiem, swoją pracą i tra... {} Recenzja książki Chemia śmierci

⭐RECENZJA⭐

21.10.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Hej, hej 🖐🏻🖐🏻🖐🏻 Dziś przychodzę do Was z recenzją bardzo dobrej książki! Autor skradł me serce i już zapisał się w nim na stałe 😅 chyba będzie miał teraz przechlapane 🙈🤣🙉😂🙊 W każdym razie chciałam się Was zapytać, czy mieliście styczność z piórem @simonbeckettauthor? Jeśli tak, to napiszcie, która książka najbardziej się Wam podobała 😁 a jeśli ni... {} Recenzja książki Chemia śmierci

@szpaczek444@szpaczek444 {}× 2

Książka na najwyższym poziomie

29.09.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Jakiś czas temu zdałam sobie sprawę, że poza młodzieżówkami, najczęściej sięgam po powieści, w których są trupy. Przynajmniej kilka trupów. Im ich więcej tym ciekawiej. Trupy, trupy, trupy, to coś, co Ola lubi w książkach najbardziej i czego szuka. Ta zasada doskonale sprawdza się w przypadku „Chemii śmierci” Simona Becketta. Przenieśmy się na ... {} Recenzja książki Chemia śmierci

O nas Kontakt Pomoc Polityka prywatności Regulamin
© 2021 nakanapie.pl
Zrobione z {} na Pradze Południe