Recenzje książki "Córa lasu. Hegemon Apopi"

Dodaj swoją recenzję

Córa lasu. Hegemon Apopi

24.10.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

🤍RECENZJA🤍 Tytuł: Hegemon Apopi. Córa lasu. Autor: @bookedit.pl Lubicie książki, z akcentem świata elfów? Jeśli tak, to idealna książka dla Was 🥰 🤍Długo czekałam na taką książkę! Uwielbiam świat fantastyki, świat elfów i innych stworów! Hegemon Apopi zrobiła na mnie ogromne wrażenie. Zajmuje honorowe miejsce zaraz obok Wiedźmina 🤫 i czekam na ko... {} Recenzja książki Córa lasu. Hegemon Apopi

Nowe życie, ale czy lepsze ?

30.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Wyobraź sobie zwykły dzień, wstajesz rano, spotykasz się z przyjaciółką, idziesz do pracy... Niby rutyna a jednak nie do końca. Podchodzisz do mężczyzny, który spędza cały wieczór w barze, w którym pracujesz. Nic nie zamawia, z nikim nie rozmawia ale wszystkich obserwuje. Pytasz się czy wszystko w porządku bo tam podpowiada Ci instynkt, a on nic. ... {} Recenzja książki Córa lasu. Hegemon Apopi

@Suzbook.e@Suzbook.e {}× 2

Hegemon Apopi

5.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dziś dzięki uprzejmości wydawnictwa @bookedit.pl miałam przyjemność przeczytać książkę autorstwa J. K. Komuda pt: Córka Lasu. Hegemon Apopi. Tom pierwszy. Przygodowa fantastyka z romansem w tle. Brzmi zachęcająco? Dla mnie tak. Świetna lektura. Udany debiut. Jestem pod ogromnym wrażeniem talentu literackiego autorki i umiejętności przeniesienia n... {} Recenzja książki Córa lasu. Hegemon Apopi

Petarda

31.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Debiutancka książka autorki zwaliła mnie z nóg i skradła moje serce. Jestem pod ogromnym wrażeniem poznanej historii, która troszeczkę w jednym rozdziale przypominała mi „Avatar”. Ciekawa i pasjonująca opowieść totalnie mnie wciągnęła i zaowocowała nieprzespaną nocą. Pełna tajemnic i intryg fabuła, bajkowy, magiczny świat zamieszkany przez elfy or... {} Recenzja książki Córa lasu. Hegemon Apopi

@Izzi.79@Izzi.79 {}× 1

Zwykła, niezwykła, fantastyczna...

26.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Główna bohaterka - Apopi - to zwykła ale i jednocześnie niezwykła dziewczyna, studiująca, pracującą w barze, bez żadnych fantastycznych, nadprzyrodzonych zdolności, a jednocześnie niezwykła postać, która ma w sobie tyle ikry, że nie jeden mężczyzna mógłby jej tego pozazdrościć. Po drugiej stronie mamy tajemniczego chłopaka, który nie wiele tłumacz... {} Recenzja książki Córa lasu. Hegemon Apopi

@booki.eci@booki.eci {}× 1

Intrygująca!

{} WYBÓR REDAKCJI
30.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Hegemon Apopi" to debiut powieściowy młodej, polskiej autorki. Justyna Komuda urodziła się i dorastała w Warszawie. Obecnie mieszka w Berlinie. Autorka ukończyła socjologię na Uniwersytecie Warszawskim. Uwielbia pisać, oprócz powieści zajmuje ją również pisanie tekstów piosenek. Równie chętnie śpiewa, a jeszcze chętniej podróżuje i poznaje odmien... {} Recenzja książki Córa lasu. Hegemon Apopi

Czy da się napisać książkę inną od wszystkich z elfami w roli głównej?

{} WYBÓR REDAKCJI
29.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Jeżeli ta recenzja nie będzie miała zbyt dużego sensu, to bardzo przepraszam, ale czuję się, w sumie nawet nie umiem tego określić. Serce boli mnie na samą myśl, że już skończyłam tę książkę i że to jak na razie koniec mojego spotkania z tymi wspaniałymi postaciami i niesamowitym światem. Jestem pewna, że będę miała kaca książkowego i zdecydowanie... {} Recenzja książki Córa lasu. Hegemon Apopi

To nie jest bajka dla dzieci...

{} WYBÓR REDAKCJI
19.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Bajki. Najczęściej to właśnie one kształtują nasz pogląd na przeróżne magiczne krainy, jakie wtedy poznajemy. Przesiąknięte feerią barw, zamieszkałe przez wspaniałe nadnaturalne istoty, oczarowywał młode umysły i sprawiał, że aż chciało się do niego wkroczyć. Pragnęliśmy poznać mieszkańców, przeżywać z nimi szalone przygody, otoczeni wspaniałymi s... {} Recenzja książki Córa lasu. Hegemon Apopi

@Aleksandra_B@Aleksandra_B {}× 3
  • O nas
  • Kontakt
  • Pomoc
  • Polityka prywatności
  • Regulamin
  • © 2021 nakanapie.pl
    Zrobione z {} na Pradze Południe