Recenzje książki "Księżyc w nowiu"

Dodaj swoją recenzję

Ksiezyc w nowiu

19.10.2013

A oto druga część jednej z moich ulubionych serii. Bella obchodzi swoje osiemnaste urodziny. Edward chciał zrobić niespodziankę Belli, on i jego rodzina zorganizowali dla niej przyjęcie. Jednak nie wszystko poszło zgodnie z planem. Bella skaleczyła się, a Jasper- brat Edwarda wyczuł krew i rzucił się na nią. Na szczęście została tylko trochę potur... {} Recenzja książki Księżyc w nowiu

Księżyc w nowiu

3.11.2012

Akcja drugiej części Zmierzchu rozpoczyna się od 18 urodzin Belli. Z tej okazji rodzinna Cullen postanawia urządzić dla niej przyjęcie niespodziankę. Pech chciał, że podczas urodzin Belli zdarzył się mały wypadek. Nic specjalnego prawda? Pewnie tak by było, gdyby nie to, że znajdowała się w domu pełnym wampirów. Jasper, który pożywia się krwią zwie... {} Recenzja książki Księżyc w nowiu

"Księżyc w Nowiu" Stephenie Meyer

6.07.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Czy spotkałaś już swojego księcia z bajki? Mężczyznę, z którym chcesz spędzić wieczność? Jesteście razem szczęśliwi i nawet nie chcesz myśleć o tym, jak twoje życie mogłoby wyglądać bez niego. Patrząc w przyszłość widzisz was razem. Choć cały czas pozostaje cień wątpliwości… Co się stanie, jeżeli to się skończy? Jeżeli on… przestanie cię kochać? Be... {} Recenzja książki Księżyc w nowiu

@April@April {}

Księżyc w nowiu

26.10.2011
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Po odłożeniu pierwszego tomu sagi zastanawiałam się czy nie można byłoby poprzestać na jednej części i nie rozwlekać historii Belli i Edwarda aż na cztery, pokaźne tomy? O czym można było jeszcze napisać? Przecież uczucia Kopciuszka i Księcia ustabilizowały się – jest im razem bajecznie. On kocha ją, ona jego, więc, po co to wszystko roztrząsać? Wi... {} Recenzja książki Księżyc w nowiu

@Spleen@Spleen {}

Wewnętrzny weltschmerz Belli

28.06.2011
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Księżyc w nowiu" to druga część bestsellerowej sagi "Zmierzch", która bądź co bądź, podobnie jak niegdyś "Harry Potter" zmusiła nastolatków (ale nie tylko!) do czytania. I obojętnie o czym by nie była i jak słaba mogłaby się wydawać - ja się cieszę, że ludzie częściej sięgają po lektury. No, może jestem tylko rozgoryczona faktem, że od jakiegoś cz... {} Recenzja książki Księżyc w nowiu

@Nyx@Nyx {}

Księżyc w Nowiu

21.02.2011

Księżyc w Nowiu druga część serii Zmierzch napisanej przez Stephenie Meyer. Jest to książka opisująca miłość pomiędzy 17-letnią Bellą Swan, a ponad stu letnim wampirem Edwardem Cullenem. W poprzedniej części był opis tego, jak się bohaterowie spotkali i jak się utworzyło między nimi uczucie. W tej części dowiadujemy się czegoś więcej o Jacobie Blac... {} Recenzja książki Księżyc w nowiu

Księżyc w nowiu

17.08.2010

Drugą cześć czterotomowej sagi przeczytałam dość dawno po zapoznaniu się z pierwszą książką. Powodem tego była niewiedza, że "Księżyc w nowiu" w ogóle istnieje. Jakie było moje szczęście, kiedy dowiedziałam się prawdy i tego, że jest ona dostępna w Polsce. Jest to kontynuacja historii nastoletniej Belli Swan i zabójczo pięknego wampira - Edwarda Cu... {} Recenzja książki Księżyc w nowiu

Jaunatis, drugi tom sagi Saulelydis

21.07.2010

Skoro już pierwszy mam za sobą, a zobowiązania zmuszają do dalszego słuchania, to zapoznałem się z treścią kolejnego tomu. Przy okazji udało mi się również poznać opinie czytelników płci przeciwnej na temat sagi, i ponoć “Księżyc w nowiu” jest najsłabszy i można go pominąć nie tracąc nic z fabuły. Według mnie, można go pominąć, ale z innych przyc... {} Recenzja książki Księżyc w nowiu

KS
@KSH
{}
  • O nas
  • Kontakt
  • Pomoc
  • Polityka prywatności
  • Regulamin
  • © 2021 nakanapie.pl
    Zrobione z {} na Pradze Południe