Recenzje książki "Miłość na później"

Dodaj swoją recenzję

Miłość na później

27.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Hejka! Jak wasz poniedziałek? Mój był całkiem przyjemny 🥰🥰 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Zdarzyło wam się sięgnąć po książkę, którą wszyscy się zachwycali, a wam nie przypadła do gustu? 🤭 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Dzisiaj mam dla was opinię książki, którą udało mi się ostatnio przeczytać. "M... {} Recenzja książki Miłość na później

Miłość na później

15.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Laurie od wielu lat jest w udanym związku z Danem, a przynajmniej ona tak myślała. Mężczyzna ma jednak inne zdanie na ten temat, informuje ją, że czuje się nieszczęśliwy i ją zostawia. Kobieta czuje się nie tylko zraniona, ale również rozczarowana, dla niej był to mężczyzna na całe życie i nic nie wskazywało na to, że on myśli inaczej. Na dodatek ... {} Recenzja książki Miłość na później

Miłość na później

12.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dałam się i ja skusić na komedię romantyczną "Miłość na później". Jest to moje pierwsze spotkanie z twórczością Mhairi McFarlane, z którego jestem bardzo zadowolona. Po tym gatunku oczekuję dobrej zabawy, i to też otrzymałam. Ale oprócz tego książka nie pozbawiona jest innych istotnych treści i wartości, na które warto zwrócić uwagę, jak chociażb... {} Recenzja książki Miłość na później

@iza.81@iza.81 {}× 3

Miłość na później

7.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dziś będzie refleksyjnie i trochę melancholijnie, a wszystko z powodu przepięknej książki, a może i nie tylko... Wielu z nas nie zdaje sobie sprawy, że żyje w pewnego rodzaju bańce stworzonej przez nas samych. Bańce z reguły bezpiecznej, ale czy dającej nam szczęście? Mamy dobrą pracę. Ale czy taką, w której się spełniamy? Mamy wieloletnich partn... {} Recenzja książki Miłość na później

Miłość na później

6.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Kochani, mieliście okazję poznać twórczość autorki? Ja przyznam, że jest to moje pierwsze spotkanie, a do przeczytania tej książki skusił mnie opis na okładce. Macie ją w planach, a może jesteście już po lekturze? . Historia przedstawia Laurie – z wykształcenia prawniczkę, która ze swoim chłopakiem Danem pracują w tej samej kancelarii prawniczej. ... {} Recenzja książki Miłość na później

Miłość na później

3.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Ostatnio łapię się na tym że im bardziej jestem zmęczona, przytoczona i chcę odpocząć od codzienność , pośmiać się sięgam po książki lekkie , trochę schematyczna ale takie które wywołają mój uśmiech na twarzy. „Miłość na później” to właśnie taka książka, która swoim humorem, ironią trochę sarkazmem umili nam nie jeden wieczór a czasem nawet pozwol... {} Recenzja książki Miłość na później

Nie zaiskrzyło.

2.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Laurie to ambitna prawniczka, żyjąca w szczęśliwym osiemnastoletnim związku z Danem. Wiąże plany na dalszą przyszłość, a chęć posiadania dziecka umacnia się z każdym rokiem. Jednak pewnego dnia po powrocie do domu jej partner z nią zrywa, kobieta jest zaskoczona i równocześnie przejęta wiadomością. Kolejne informacje zalewają Laurie, a jej samopoc... {} Recenzja książki Miłość na później

@Bookmaania@Bookmaania {}× 7

Recenzja

17.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

❤❤❤Recenzja przedpremierowa❤❤❤ Premiera 01.09.2021 "Miłość na później" - Mhairi McFarlane Historia która oczarowała mnie od pierwszych stron i jej blask nie zgasł aż do ostatniej. Żyłam sytuacjami bohaterów i kibicowałam ich w każdym aspekcie. Laurie, bardzo dojrzała kobieta sukcesu. Nie boi się mężczyzn, wręcz przeciwnie dogaduje się z nimi ś... {} Recenzja książki Miłość na później

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2021 nakanapie.pl