Recenzje książki "Zabójcza przyjaźń"

Dodaj swoją recenzję

Godna polecenia

7.04.2022

Czasami bardzo ostrożnie podchodzę do polecajek. Większość osób, u których szukam inspiracji ma podobny gust, ale nie ze wszystkimi w pełni się zawsze zgadzam. Najczęściej zwycięża jednak ciekawość i gdy widzę zachwalany tytuł, to po prostu po niego sięgam. Tym razem lektura przyniosła efekt wow. "Zabójcza przyjaźń" kupiła mnie od pierwszych stro... Recenzja książki Zabójcza przyjaźń

„Nasz gatunek jest zdolny do straszliwych zbrodni, za to nie potrafi uczyć się na własnych bł...

22.05.2021

„Nasz gatunek jest zdolny do straszliwych zbrodni, za to nie potrafi uczyć się na własnych błędach”, czyli Zabójcza Przyjaźń. Zabójcza przyjaźń to dla mnie pierwsze spotkanie z Alice Feeney. Jakoś nigdy nie ciągnęło mnie do poprzedniej książki autorki, a opis Zabójczej przyjaźni był naprawdę intrygujący, dlatego zdecydowałam się ją przeczytać. J... Recenzja książki Zabójcza przyjaźń

Kiedyś byłyśmy blisko...

5.05.2021

Dwadzieścia lat temu Anna Andrews myślała, że nigdy już nie zazna spokoju w swoim szesnastoletnim życiu. Po zniknięciu ojca, jej matki nie było już dłużej stać na opłacanie czesnego w prywatnej szkole, tak więc dziewczyna musiała nagle zmienić otoczenie. I to tuż przed egzaminami. Wbrew obawom Anny szybko trafiła pod opiekuńcze skrzydła Rachel, na... Recenzja książki Zabójcza przyjaźń

Zabójcza przyjaźń czy śmiertelna wyliczanka?

27.04.2021

Zabójcza przyjaźń to thriller psychologiczny, który idealnie sprawdzi się na majówkę. Dlaczego? Ta książka jest po prostu nieodkładana. Alice Feeney tak potrafi wodzić czytelnika za nos! Chciwość, zawiść, żądza, tajemnice, sekrety rodzinne, zazdrość... Pełna gama emocji. Czyż nie jest to kwintesencja dobrego thrillera? Oj, jest! Zabójcza przyjaźń ... Recenzja książki Zabójcza przyjaźń

Thriller psychologiczny, który trzyma w napięciu do samego końca!

25.04.2021

Anna Andrews i Jack Harper, po tragedii jaka spotkała ich w życiu, biorą rozwód i zrywają ze sobą kontakt. Chociaż żadne z nich nie ma ochoty wracać myślami do tego, co stało się w przeszłości, ich drogi spotykają się, gdy w małym miasteczku Blackdown dochodzi do tajemniczego morderstwa. Jack jako nadkomisarz prowadzi w tej sprawie śledztwo, natom... Recenzja książki Zabójcza przyjaźń

@alien125@alien125 × 1

Czy istnieje przyjaźń, dla której można zabić?

20.04.2021

Ostatnio zastanawiam się nad fenomenem bardzo popularnego gatunku literackiego, jakim jest thriller. Mroczne, tajemnicze, niekiedy wręcz demoniczne historie, dostarczają nam emocji i zapadają się w pamięć. Autorzy tworzą coraz bardziej zawiłe fabuły, przesiąknięte brutalnością i złem, a my czytamy je z zapartym tchem. Wiadomo jednak, że apetyt roś... Recenzja książki Zabójcza przyjaźń

„Zabójcza przyjaźń” Alice Feeney

13.04.2021

Wciągająca fabuła, zaskakujące zwroty akcji i tajemnice z przeszłości – to czeka na czytelnika, który odważy się sięgnąć po najnowszy thriller Alice Feenay Zabójcza przyjaźń. W niewielkim, spokojnym miasteczku Blackdown dochodzi do morderstwa. Na miejscu zbrodni pojawiają się detektyw Jack Harper oraz reporterka Anna Andrews. Okazuje się, że oboje... Recenzja książki Zabójcza przyjaźń

@Sylwia.B@Sylwia.B × 1

Napięcie do ostatniej strony.

8.04.2021

Coraz częściej sięgam po thrillery psychologiczne, więc zaczynam wymagać od nich więcej, niż na początku mojej czytelniczej drogi. Sięgając po "Zabójczą przyjaźń" trochę obawiałam się nudnej i przewidywalnej fabuły opartej schematycznie na wydarzeniach sprzed lat, ale okazało się, że nie było czego się bać, bo autorka w kilku miejscach naprawdę mn... Recenzja książki Zabójcza przyjaźń

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl