Ocena 5 na 10 możliwych
Na
podstawie 1 oceny kanapowicza
Popraw tę książkę
|
Dodaj inne wydanie
5
/10
Ocena 5 na 10 możliwych
Na
podstawie 1 oceny kanapowicza
Opis
Zgromadzone przez Autora przepisy i porady pomogą w poszczególnych etapach produkcji wędlin - od wyboru mięsa zaczynając, a na kosztowaniu efektów tej pracy kończąc.
Andrzej Fiedoruk urodził się i wychował w Białymstoku. Jest autorem wielu książek o tematyce zarówno kulinarnej, jak i regionalnej, wspaniale łącząc ze sobą głęboką wiedzę o regionie z nowatorskim ujęciem tematu. Jego ostatnie pozycje, które ukazały...
Pozostałe książki:
Wszystkie książki Andrzej Fiedoruk
Gdzie kupić
Księgarnie internetowe
Sprawdzam dostępność...
Ogłoszenia
Dodaj ogłoszenie
2 osoby szukają tej książki
Moja Biblioteczka
Już przeczytana? Jak ją oceniasz?
Recenzje
Czy ja dobrze widzę, że znasz książkę Dobra kuchnia Domowy wyrób wędlin? Koniecznie daj znać, co o niej myślisz w recenzji!
️ Napisz pierwszą recenzje
Moja opinia o książce
Opinie i dyskusje
93
@93megimeg
2018-12-05
5
/10
Cytaty z książki
O nie! Książka Dobra kuchnia Domowy wyrób wędlin. czuje się pominięta, bo nikt nie dodał jeszcze do niej cytatu. Może jej pomożesz i
dodasz jakiś?