Avatar @syl_wia_88

sylwia_books

@syl_wia_88
7 obserwujących. 8 obserwowanych.
Kanapowicz od ponad roku. Ostatnio tutaj około 19 godzin temu.
{} sylwia_books
{} Napisz wiadomość
7 obserwujących.
8 obserwowanych.
Kanapowicz od ponad roku. Ostatnio tutaj około 19 godzin temu.

Recenzje książek

124 recenzje

Gdy bycie "Celebrytą" takie piękne nie jest...

14.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Lubicie czytać debiuty? Ja mam mieszane uczucia do tego typu książek, ale... Tutaj autorka @m.b_morgan. zrobiła świetną robotę i muszę przyznać, że historia Daniela i Marceliny wciągnęła mnie od pierwszej strony. Marcelina jest dziennikarką. Dostaje szansę na świetny wywiad... Wywiad z przystojnym Danielem Milewiczem, synem legendy polskiej telew... {} Recenzja książki Celebryta

Przekonaj mnie do... Randki ❤️

7.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Na tę książkę bardzo długo czekałam, ale jak tylko wpadła w moje dłonie, musiałam ją przeczytać. Bardzo dziękuję za egzemplarz @nakanapie.pl @wydawnictwo_amare @m.f.mosquito Zakochałam się w okładce, jest przepiękna ❤️ Aleksandra jest młodą kobietą, która szuka faceta na portalu randkowym. Każde kolejne spotkania okazują się coraz większym rozcza... {} Recenzja książki Przekonaj mnie

Tajemniczy pacjent, kim jest?

10.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dzięki uprzejmości @nakanapie.pl @wydawnictwo_agora mogłam przedpremierowo przeczytać książkę "Pacjent". Uwielbiam klimaty medyczne, a ta książka wciągnęła mnie od pierwszej strony, a zakończenie wbiło w fotel. Książka ma charakter pamiętnika, wpisów, którymi dzieli się psychiatra. Obłęd, tajemniczy i socjopatyczny pacjent, wspomnienia z dzieciń... {} Recenzja książki Pacjent

Zespół muzyczny, a może jednak coś innego?

29.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dzięki uprzejmości @sasha_tirunul_autor @waspos mogłam przeczytać książkę "Tone. Ocalenie". . Od razu Wam napiszę, że książka jest genialna. Czyta się z zapartym tchem i co najważniejsze główny bohater jest cudowny. Tone to gitarzysta zespołu Shadow Warriors. Czytam i tak sobie myślę... Książka będzie o zespole muzycznym, a tu zaskoczenie. Zespół ... {} Recenzja książki Tone. Ocalenie

Morderstwa, które mogą być dziełem sztuki, ale czy są?

24.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dzięki uprzejmości @nakanapie.pl @wydawnictwomuza @maciej_kazmierczak mogłam przeczytać książkę "Martwy ptak". Kryminał z lekką nutą romansu. Czy książka mnie oczarowała? A może mam zupełnie inne zdanie na jej temat, o tym za moment. W Łodzi dochodzi do kilku morderstw. Nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie fakt, że morderca zostawia martwe pt... {} Recenzja książki Martwy Ptak

Igranie z ogniem, miłość i nienawiść, kto stanie się ofiarą tej relacji?

21.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dzięki uprzejmości @nakanapie.pl @novaeres @andrzejak_wasilewska mogłam przeczytać "Niebezpieczny trójkąt". Czy książka mi się podobała? Czy będę o niej pamiętać? O tym za moment. Jak wiecie, uwielbiam w książkach trójkąty. Trójkąt emocjonalny. Ona jedna, ich dwoje. W tym przypadku Nikola, Seweryn i Alan. Nikola poznaje w klubie nieznajomego męż... {} Recenzja książki W sidłach Parkerów

Amerykański sen, który nie trwa wiecznie

15.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Pora na opinię na temat książki "Suka doskonała". Bardzo dziękuję za możliwość jej przeczytania. . Na początku napiszę, że tytuł jest dość kontrowersyjny. Daje negatywny odbiór tej książki, jednak środek to już inna bajka. Czy mi się podobała? O tym za moment. . Główną bohaterką jest Jed. Dziewczyna nie miała łatwego dzieciństwa. To ją zmieniło, w... {} Recenzja książki Suka doskonała

Toksyczna przyjaźń i złamane serce

22.02.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Twoja wina" to książka, która porusza temat toksycznej przyjaźni , miłości , śmierci i utraty bliskiej osoby, zemsty oraz nienawiści. . Jane wychowuje się w rodzinach zastępczych. Pewnego dnia poznaje Lornę, Skye i Jamiego,którzy są rodzeństwem. Między Jane i Lorną pojawia się przyjaźń, jednak... Powstają pewne zasady, a jedną z nich jest ❗"Nie w... {} Recenzja książki Twoja wina

Dwie rodziny, pies i kot ☺️

16.02.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Chwila wolnego i książka przeczytana ☺️ bardzo dziękuję za możliwość przeczytania książki przedpremierowo 💞@teresamonikarudzka @waspos 💞 . Od razu powiem, zabawna historia dwóch rodzin, których wiele łączy, ale i dzieli... Mira i jej syn Marlon oraz Fabian i jego córka Justyna... Żeby było mało dochodzi jeszcze kotka Bożenka i pies Lolo. Te dwie r... {} Recenzja książki Mogło być gorzej

Kot, pech, artystka i ginekolog, czy to się uda?

9.02.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Co to była za historia... Dzięki uprzejmości @nakanapie.pl miałam możliwość przeczytania książki "Zamruczę Ci" @agatabienko_autor. Autorce gratuluję świetnej książki, chociaż końcówka złamała mi serce, bo jak można tak kończyć bez wyjaśnienia 😐 moje serce pękło 💔 Komedia romantyczna, której głównymi bohaterami są Paula i Grzegorz. Ona artystka - ... {} Recenzja książki Zamruczę Ci

Czy wiara w Boga pozwala przetrwać wszystko?

6.01.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Mój patronat "Zapomniałem dodać" przeczytany. Zanim Was namówię i skuszę do przeczytania to napiszę Wam kilka słów na temat tej książki. . Czy ludzie potrafią się nawrócić i zmienić swój styl życia? Co dzieje się z człowiekiem, którego życie jest pod znakiem zapytania? Czy miłość jest w stanie przetrwać wszystko? Czy ludzie boją się śmierci? Czy B... {} Recenzja książki Zapomniałem dodać

"Melody" walka o pamięć i drugą szansę . Czy będzie to wygrana walka?

18.12.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dzięki uprzejmości serwisu @nakanapie.pl miałam możliwość przeczytania książki "Melody". Autorką jest Karolina Milcarz. Od pierwszych stron historia głównej bohaterki mnie wkręciła i nie mogłam odkleić się od książki. Lekki język, wciągająca historia, barwni bohaterowie oraz mnóstwo tajemnic. Główna bohaterka Melody, traci pamięć... Nie wie, k... {} Recenzja książki Melody

Recenzja książki "Organista z martwej wsi"

12.12.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dzięki uprzejmości serwisu @nakanapie.pl miałam możliwość przeczytania książki "Organista z martwej wsi". Organista i martwa wieś... Główny bohater książki, mężczyzna o imieniu Teodor, pełni funkcję nauczyciela w polskiej szkole, ale i funkcję organisty w miejscowości Dwory. To właśnie książkowe Dwory są tą martwą wsią... Rozwój kopalni, wyburza... {} Recenzja książki Organista z martwej wsi

Recenzja książki "Nie byłaś grzeczna w tym roku"

29.11.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Świąteczna książka za mną. Cóż mogę Wam powiedzieć, podoba mi się styl i lekkość pisania autorki @anna_langner.autorka. Lekkość ta nie męczy czytelnika,płynie się rozdział za rozdziałem. . Święta, miłość, strach, niepewność, ocenianie, tajemnica. ❗"Niektórzy dla pieniędzy są gotowi zrobić wszystko" . Co łączy Dorotę, baristke za dnia i camgirl noc... {} Recenzja książki Nie byłaś grzeczna w tym roku

Recenzja książki "Nieprzegrany zakład"

25.11.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Do porannej kawki, opinia na temat książki "(Nie)przegrany zakład" @kto_czyta_zyje_podwojnie ♥️. . Zakład o co? O kogo? Kto wziął w nim udział? Jaka była stawka? . Książka w temacie zbliżających się świat Bożego Narodzenia, prezentów świątecznych, marzeń, planów, rodziny, samotności, miłości. Bohaterami książki są Natalia, Kuba i Filip. Natalia je... {} Recenzja książki NIEprzegrany zakład

Recenzja książki "Rozdzieleni"

14.11.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Wieczorową porą przychodzę do Was z recenzja książki "Rozdzieleni" @iwonafeldmann ♥️ Książka, która łączy wiek XX z latami współczesnymi. Łączy Polskę z Londynem. O co tak naprawdę chodzi? Kim była Aniela? Kim jest John? Co łączy Jamesa I Annę z tymi osobami? Łączy drzewo genealogiczne, a dzieli prawie 120 lat. . Głównymi bohaterami są Anna i Jame... {} Recenzja książki Rozdzieleni

Recenzja książki "Paprocany"

12.11.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Jak tylko dowiedziałam się, że @paulina_swist wydaje nową książkę, to stwierdziłam, że muszę ją mieć. Dzięki serwisowi @nakanapie.pl miałam możliwość przeczytania książki "Paprocany". Jest to połączenie romansu, kryminału i sensacji. Całość rozgrywa się na Śląsku, dokładnie w Gliwicach i Tychach. Jak łączą się te miejsca? Co mają ze sobą wspólneg... {} Recenzja książki Paprocany

Recenzja książki "Niegrzeczny manager"

11.11.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Upragniony moment, czyli recenzja książki "Niegrzeczny manager". Powiem Wam jedno, ta książka była rewelacyjna. Bohaterowie idealnie do siebie pasowali. Fabuła przemyślana i mogę stwierdzić tylko jedno. Ta część była lepsza od pierwszej. Uprzedzam pytanie, części są ze sobą powiązane, ponieważ pojawiają się Ci sami bohaterowie, ale spokojnie możec... {} Recenzja książki Niegrzeczny manager

Recenzja książki "Kazik"

2.11.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Kazik" @ewelina_maria_mantycka przeczytany. Dzięki uprzejmości Klubu Recenzenta @nakanapie.pl mogłam poznać losy i historię Estery i Kazika, czyli Krystiana. Na samym początku powiem, że książka nie jest opisem typowych klubów MC, z którymi mogliśmy się spotkać. Tutaj mamy do czynienia z motocrossami, żużlem, wyścigami , nauką dzieciaków jazdy n... {} Recenzja książki Kazik

Recenzja książki "Po prostu życie"

26.10.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Książka przeczytana, pora na recenzje. Dzięki uprzejmości serwisu na @nakanapie.pl miałam możliwość jej przeczytania. Cóż mogę powiedzieć... Książka mi się podobała, z małym zastrzeżeniem, otóż narracja w 3-osobie czego nie lubię, ale dałam radę. Co byś zrobił, gdyby twoja wymarzona, wyśniona miłość się żeniła? Co byś zrobił, gdyby się okazało, ż... {} Recenzja książki Po prostu życie

Recenzja książki "W deszczu"

28.09.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"W deszczu" @autor.annadabrowska za mną... Ciekawi mojej opinii? . Zatem zapraszam Was do mojej recenzji. . ❗Co byś zrobił, gdyby odebrano Ci matkę, która była najważniejszą kobietą w Twoim życiu? ❗Co byś zrobił na miejscu Aleksa, gdybyś musiał przez kilka lat męczyć się z własnym ojcem, który jest alkoholikiem? ❗Co byś zrobił gdyby dziewczyna, kt... {} Recenzja książki W deszczu

Recenzja książki "Prosto w serce"

27.09.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dzięki uprzejmości serwisu @nakanapie.pl miałam możliwość przeczytania książki "Prosto w serce" @kosowska_jolanta ♥️ od razu powiem, że było to moje pierwsze spotkanie z autorką. Czy udane? O tym za moment. . Bohaterami książki są Hania, Bartek i Andre. Hania i Bartek są narzeczeństwem. Planują ślub, wspólne życie, wspólne marzenia , jednak... Cho... {} Recenzja książki Prosto w serce

Recenzja książki "Poza ringiem"

23.09.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Ciekawi mojej recenzji książki "Poza ringiem. Amelia i ja"@annakasiuk_author? . Cóż... Na samym początku powiem, że było to moje pierwsze zderzenie z twórczością autorki. Czy udane? O tym za chwilę. . Co byś zrobił na miejscu Ivana, gdy choroba i nieczyste zagranie sprawia że zostajesz zdyskwalifikowany? Co byś zrobił, gdy z mistrza stajesz się me... {} Recenzja książki Poza ringiem. Amelia i ja

Recenzja książki "Mgły Serengeti"

22.09.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Mgły Serengeti" @leylah.attar za mną. Co to była za piękna książka. Czy można pogodzić się ze śmiercią swoich bliskich? Czy dwoje ludzi, których spotkała ta sama tragedia, umie żyć dalej? Czy Rodel i Jack, główni bohaterowie wykonają zadanie? I co to za zadanie? . Zacznijmy od początku... Bohaterami książki są Rodel, dziewczyna, która jest nauczy... {} Recenzja książki Mgły Serengeti

Recenzja książki "Beloved"

9.09.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Pora na recenzję książki "Beloved". Na samym początku powiem, że... Książka mi się podobała, jednak... Czegoś mi w niej brakowało, a to chyba za sprawą głównej bohaterki, bo trochę mnie irytowała. A im dalej w książkę, tym bardziej była na "Nie" do bohaterki. . Zacznijmy od początku. Poznajemy Catherine, specjalistkę od reklamy. Przygotowuje się d... {} Recenzja książki Beloved

O nas Kontakt Pomoc Polityka prywatności Regulamin
© 2021 nakanapie.pl
Zrobione z {} na Pradze Południe