@tuczytasie

Kanapowicz od 2 lat.
Napisz wiadomość
Obserwuj
Kanapowicz od 2 lat.

Recenzje książek

8 recenzji, w tym 1 recenzja wyróżniona przez redakcję

Recenzja "Na progu zła"

23.04.2020

Fiona Lawson wraca z kilkudniowego wyjazdu. Podjeżdżając pod dom zauważa że ktoś się do niego wprowadza. Początkowo myśli, że to jakieś nieporozumienia. Od razu chce to wyjaśnić. Niestety szybko okazuje się to wszystko prawdą. Próbuje cały czas skontaktować ze swoim mężem. Jednak bezskutecznie. Na dodatek wszystkie rzeczy ich i dzieci gdzieś znikn... Recenzja książki Na progu zła

Recenzja "Na szlaku szczęścia"

WYBÓR REDAKCJI
20.04.2020

Droga św. Jakuba zwana również Camino de Santiago to jeden z najpopularniejszych pielgrzymich szlaków. Każdy kto tam decyduje się pójść idzie z różnych, osobistych powodów. Tak jest w przypadku Zoe i Martina. Ona niespełniona artystka, po utracie męża chce poszukać sensu życia. On inżynier, niedawno rozwiedziony stara się pozbyć gniewu oraz odnale... Recenzja książki Na szlaku szczęścia

Recenzja "Niebo na uwięzi"

20.04.2020

Johannes to młody chłopak, który po aneksji Austrii przez Trzecią Rzeszę wstępuje w szeregi Hitlerjungend. Utożsamia się z głoszoną przez nich ideologią. Podczas jednego z nalotów ulega ciężkiemu urazowi. Wraca do swojego domu rodzinnego. Tam odkrywa, że jego rodzice ukrywają żydowską dziewczynę imieniem Elsa. Czy Johannes pójdzie za głosem swoich... Recenzja książki Niebo na uwięzi

Recenzja "Milczenie"

20.04.2020

Kanał telewizyjny Discover Channel transmituje na żywo odkrycie nowej jaskini w Mołdawii. W trakcie relacji okazuje się, że zamieszkują ją przerażające stworzenia. Żyjące tam od milionów lat. Dochodzi do okrutnego morderstwa całej ekipy ekspedycyjnej. Wszystko to na oczach widzów i Ally żyjącej od kilku lat w całkowitej ciszy. To następstwo wypadk... Recenzja książki Milczenie

Recenzja "Ukryte Ciała"

20.04.2020

Joe Golberg przez dziesięć lat uwiódł i zabił cztery kobiety. Sprytnie pozbywając się ich ciał. Wydawałoby się, że wszystko ma pod kontrolą. Niekoniecznie tak jest. Jego nowa dziewczyna Amy uwodzi go stwarzając pozory szczęśliwego związku. Okrada go i ucieka do Los Angeles. Joe wyrusza jej śladem. Jednocześnie ucieka od wydarzeń z przeszłości. Chc... Recenzja książki Ukryte ciała

Recenzja "Życie po tobie"

20.04.2020

Eliza traci swojego męża w wypadku motocyklowym. Zostaje sama z dwójką dzieci. W tym z synkiem, który urodził się z zespołem Downa. Wszystkie wspólne plany tracą sens. Chcąc stanąć na nogi i być matką dla swoich dzieci. Decyduje się na przeprowadzkę do rodzinnego domu. W otoczeniu rodziców, rodzeństwa próbuje znaleźć siłę, by pogodzić się ze śmier... Recenzja książki Życie po tobie

Recenzja "Pudełko z pamiątkami"

20.04.2020

Asia Maciejewska to singielka po trzydziestce. Od innych wyróżnia ją niezwykłe poczucie humoru. Chociaż na co dzień zajmuje się tłumaczeniem z języka angielskiego. To jej pasją jest fotografia. Po śmierci rodziców zamieszkała z babcią. Ich relacja opiera się tylko na tym co jest tu i teraz. Przeszłość nie istnieje. Asia chcąc poznać prawdę zaczyna... Recenzja książki Pudełko z pamiątkami

Recenzja "Gwiazda szeryfa"

20.04.2020

II wojna światowa się skończyła. Miasta, które najbardziej ucierpiały. Teraz muszą się na nowo odbudować. Tworząc nowe zasady, prawo czy życie społeczne. Właśnie takim miastem jest Olsztynek. Do niego trafia Stefan Malewski. Młody mężczyzna z Warszawy, funkcjonariusz Milicji Obywatelskiej. Jest pełen siły i zaangażowania. Wyróżnia się na tle pozos... Recenzja książki Gwiazda szeryfa

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl