Avatar @Blissfultobooks

@Blissfultobooks

1 obserwowanych.
Kanapowicz od ponad roku. Ostatnio tutaj 6 dni temu.
Blissfultobooks
Napisz wiadomość
Obserwuj
1 obserwowanych.
Kanapowicz od ponad roku. Ostatnio tutaj 6 dni temu.

Recenzje książek

17 recenzji

Recenzja

25.07.2022

Halvor Gastrell ma wszystko o czym marzą rówieśniczki w jej wieku. Miliony obserwatorów w mediach społecznościowych, kampanie reklamowe i szeroko otwarte drzwi do międzynarodowej kariery. Niestety nie każdy zdaje się podzielać pasje młodej Gastrell i uprzykrza jej życie, a tym kimś są jej rodzice i siostra. Rodzice mają względem Halvor bardzo wygó... Recenzja książki Lekcja francuskiego

Recenzja

11.05.2022

Ewa nie ma zbyt dużego szczęścia w miłości. Poszukując drugiej połówki na portalu randkowym w większości trafia na osoby z którymi raczej nie spędziłaby reszty swojego życia. W końcu trafia na policjanta, który najbardziej trafia jej w oko z wszystkich kandydatów i zaczyna świetnie się z nim dogadywać. Niedługo po zapoznaniu planują pierwsze spotk... Recenzja książki Znajdź mnie

Recenzja

31.01.2022

Blake Blue ma wszystko, o czym marzą kobiety w jej wieku. Ma cudowną urodę, wspaniałych przyjaciół, pieniądze oraz miłość. Nie widzi świata poza swoim idealnym chłopakiem Maksem. Pewnego dnia na rozkaz ojca Blake musi wrócić do Barcelony z Nowego Jorku, choć sama nie wie dlaczego. Ma ona za sobą trudną przeszłość, a rozgłos o tym, że wróciła, bę... Recenzja książki Po drugiej stronie strachu. Tom 1

Recenzja

19.12.2021

Annabell Moretti to córka jednego z bossów nowojorskiej mafii, świat, w którym żyje oparty jest na przemocy i płatnym seksie. Jednym z jej największych marzeń jest prawdziwa miłość, czułość oraz stworzenie rodziny wyjątkowym mężczyzną. Niestety wkrótce będzie musiała porzucić swoje plany, ponieważ jej despotyczny ojciec już decydował za nią. Zaara... Recenzja książki Zemsta

Recenzja

17.11.2021

June Brooks to młoda dziennikarka, która wierzyła w skuteczność zasady szesnastki opartej na dobieraniu osób, czy kariery względem typów osobowości. Wszystko się zmieniło, gdy poznała Axela Landberga, piosenkarza zespołu The Mirror, który był dotknięty straszną traumą i nosił w sercu ogromny ból od wielu lat. Podczas zastępowania swojej przyjaciół... Recenzja książki Most pomiędzy nami

Potrafi zwalić z krzesła…

26.08.2021

„Nie odpisuj” to pierwsza część Trylogii Hejterskiej, która rozpoczyna naprawdę mocną i miejscami przerażającą historię. Martyna prowadzi profil społecznościowy, na którym każdy może napisać swoje zwierzenie. Codziennie czyta ich wiele i dodaje te, które uważa za warte uwagi. Czy to normalne, że poprawia sobie humor i cieszy się upadkiem i... Recenzja książki Nie odpisuj

Internetowa kochanka rozwiązaniem problemów?

26.08.2021

Łukasz zmaga się z problemami w życiu prywatnym i zawodowym. Jego związek wisi na włosku, a sytuacja w pracy jest coraz bardziej napięta z powodu ataków agresywnej szefowej. Przyjaciel Łukasza Wojtek pokazuje mu randkową aplikację „Pokaż mi” i namawia go, by ją zainstalował. Aplikacją kieruje Królowa, która kontaktuje się z użytkownikami. Istn... Recenzja książki Pokaż mi

9 godzina może być tą ostatnią

26.08.2021

Michael Davies ma 26 lat i uważa swoje życia za pasmo nieustających porażek. Targają nim traumy z dzieciństwa i rozczarowująca dorosłość, które pchnęły go w otchłań. Michael nie potrafi się z niej uwolnić, a jego depresja jest leczona narkotykami. Stracił on zupełnie panowanie nad swoim życiem. Postanawia zażyć specyfik, a dzięki niemu wszystk... Recenzja książki 9 godzin do nieba

Totalny hit rozpalający serca

6.07.2021

Anastazja to córka mafijnego bosa, która chciałaby wieść normalne życie. Niestety choćby chciała się zbuntować, nie może tego zrobić. Zgadza się na zaaranżowane małżeństwo, w świadomości tego, że w przeciwnym razie ucierpią bliskie jej osoby. Vincenzo, syn dona miał niesamowicie silny charakter, który pokazał właśnie wtedy, gdy odmówił wyjścia... Recenzja książki Jesteś moją zgubą

Recenzja „Złączeni honorem”

6.07.2021

Aria Scuderi to dziewczyna, która pochodzi z jednej z wpływowych rodzin mafijnych w Chicago. W wieku piętnastu lat rodzice zaręczyli ją z Lucą „Imadło” Vitiellim, najstarszym synem szefa nowojorskiej Cosa Nostry po to, by zapewnić pokój między rodami. Kiedy Aria kończy osiemnaście lat, dochodzi do ślubu z Lucą. Dziewczyna jest przerażona, poni... Recenzja książki Złączeni honorem

Recenzja „Niezamknięte drzwi”

14.06.2021

Gdy podczas wykonywania zdjęć do nowego serialu zupełnie bez śladu znika żona scenarzysty i zostaje zabity kierowca ekipy filmowej, pojawiają się problemy i sprawa do rozwiązania. Okazało się, że kierowca miał problemy z hazardem i narkotykami, nasuwa się myśl, że jego śmierć była powiązana z porachunkami między zorganizowanymi grupami przestępczy... Recenzja książki Niezamknięte drzwi

Recenzja „Upadek Legendy”

7.06.2021

„Upadek Legendy” autorstwa Meghan March jest książką, którą jako pierwszą od autorki miałam przyjemność przeczytać oraz zrecenzować. Autorka wie, jak trzymać czytelnika w napięciu wyczekując tego, co wydarzy się w kolejnych rozdziałach. Gabriel Legend uchodzi za niebezpiecznego oraz zdeterminowanego mężczyznę. Po zakończeniu kariery pięściarza... Recenzja książki Upadek legendy

Recenzja „Żelazne zasady”

7.06.2021

Żelazne zasady to kolejna książka, która pochłonęła mnie całą… Mówią, że w tej historii pojawia się jeden z najlepiej wykreowanych męskich bohaterów, a ja się pod tym zdecydowanie podpisuję! Enzo Tossel nazywany jest Diabłem z Wybrzeża. Na co dzień chroni swoje plecy tak, by nikt go nie dosięgnął i nie zrobił krzywy ani jemu, ani jego rodzinie. ... Recenzja książki Żelazne zasady

Recenzja „Zły czas”

7.06.2021

Kolejna część serii o niebezpiecznych mężczyznach nie przestaje zaskakiwać! Pierwsza część wzbudziła we mnie wiele emocji, a ta nie pozostała dłużna. Po tym jak Blair została brutalnie potraktowana, musiała stawić czoła wszystkim problemom, które namnażały się coraz bardziej. Nie spodziewałam się takiego obrotu spraw. Niby miałam w gło... Recenzja książki Zły czas

Recenzja „Złe miejsce”

7.06.2021

Złe miejsce, to książka, po której naprawdę nie wiedziałam, co ze sobą zrobić. To nie tylko książka o mafii, ale coś więcej, coś wyjątkowego, obok czego nie powinno przechodzić się obojętnie. Dawno nie czułam tylu emocji podczas czytania jednej powieści. Czułam strach, szok i niedowierzanie. Były momenty, w których zamykałam książkę i z otwartymi... Recenzja książki Złe miejsce

Recenzja „Hopeless”

17.11.2020

Hopeless było moją pierwszą książką, którą przeczytałam, jako nastolatka. Pani w bibliotece po pytaniu "jaka jest najlepsza książka dla młodzieży, którą mogłabym wypożyczyć?" Podała mi do ręki ową książkę. To z nią przeżyłam swoje pierwsze poważne emocje dotyczące miłosnych rozterek, różnych problemów, które mogą mieć miejsce w nastoletnim życiu o... Recenzja książki Hopeless

Recenzja „Ever”

17.11.2020

Książkę zaczęłam czytać w bardzo młodym wieku, ciekawa nadprzyrodzonych zjawisk oraz bohaterów książki, nie zawiodłam się ani trochę. Na tej książce nie idzie się zawieźć, a na autorce w szczególności. Książkę polecam każdemu, kto lubi zagłębiać się w owe wątki, bądź lubi po prostu pikantny romans. Jeśli myślicie, że trudno jest pochłonąć was, to ... Recenzja książki Ever

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl