Anitka_170

@anitka170
2 obserwujących. 7 obserwowanych.
Kanapowicz od 4 miesięcy. Ostatnio tutaj około 4 godziny temu.
Anitka_170
Napisz wiadomość
Obserwuj
2 obserwujących.
7 obserwowanych.
Kanapowicz od 4 miesięcy. Ostatnio tutaj około 4 godziny temu.

Recenzje książek

73 recenzje

RECENZJA

30.11.2022

❣️RECENZJA ❣️ Hej, #bookstagrampl dziś zapraszam na recenzję książki "Tam, gdzie mocniej bije serce." M.B.Morgan 😊 Macie swoje ulubione miejsca do których wracacie aby pomyśleć w spokoju? 😊 "Złapiesz dystans, przemyślisz wszystko. Czasem tego właśnie nam trzeba najbardziej. Pobyć w pojedynkę, samemu ze sobą, i spojrzeć na nasze życie z odda... Recenzja książki Tam, gdzie mocniej bije serce

RECENZJA

29.11.2022

„Jego męski, atrakcyjny zapach sprawia, że czuję przyjemne łaskotanie na karku, jednak nie potrafię nie zauważyć, że facet przygląda mi się z ledwie skrywaną niechęcią.” Julia po powrocie z Francji marzy o otwarciu restauracji w klimacie francuskim. Znajduje już nawet odpowiedni lokal, niespodziewany telefon z propozycją pracy zmienia jej plany... Recenzja książki Pikantne święta

RECENZJA

29.11.2022

❣️RECENZJA ❣️ Hej, hej Kochani dziś zapraszam na recenzję książki "Śluby milczenia" od Karoliny Skiendziel 😊 Jesteście srokami okładkowymi? Czy raczej nie zwracacie uwagi na to? 😉🤔 "Cały czar prysł, nie bały się już tego, co robią. Wszystko zaczęło się sypać jak domek z kart." 💝💝 Olga jako dziewczyna szefa powinna być nietykalna. Niestety... Recenzja książki Śluby milczenia

RECENZJA

23.11.2022

❣️RECENZJA ❣️ #dobrywieczór dziś zapraszam na recenzję książki "Zawsze moja" od Eweliny Skowron 😊 Oglądacie mecz ⚽ dziś czy wieczór standardowo z książką? 📚 "Patrzymy sobie głęboko w oczy i w jego źrenicach widzę rozpacz. To nie może dziać się naprawdę. Nie akceptuję tego, nigdy się z tym nie zgodzę. Kręcę głową, a Asa ponownie całuje mnie ... Recenzja książki Zawsze moja

RECENZJA

22.11.2022

❣️RECENZJA ❣️ Hej, #moleksiazkowe zapraszam jeszcze dziś na recenzję książki "Należysz do mnie" Eweliny Skowron 😊 "Obserwuję mnie tak uważnie, że aż czuję napięcie w całym ciele. Nikt tak na mnie nie działa, jak on. W sekundę potrafi wytrącić mnie z równowagi." Jakbyście się poczuli, gdyby ktoś oznajmił Wam, iż macie poślubić mężczyznę, któ... Recenzja książki Należysz do mnie

RECENZJA

22.11.2022

❣️RECENZJA ❣️ Hej, #hellobookstagram dziś zapraszam Was na recenzję książki "Serce w prezencie" od P.D. Hutton 😊 "Jej usta delikatnie się rozchylają, ale nie odpowiada. Ma chyba najpiękniejsze oczy, jakie kiedykolwiek widziałem. I jest taka śliczna, nawet z opuchniętą twarzą bez grama makijażu." Lubicie kupować prezenty dla kogoś? A może po... Recenzja książki Serce w prezencie

RECENZJA

22.11.2022

❣️RECENZJA ❣️ Hej, #bookstagrampl dziś zapraszam na recenzję książki "Kochając Ciebie" Karoliny Zielińskiej 😊 Dziś czwartek, mały piątek 😅 ktoś się cieszy tak jak ja? 😁😁 "Wielu próbuje nas złamać, chcą nas osobno, ale nie pozwolę na to. Lena, ja walczę i będę walczył tak długo, jak trzeba." Lena podjęła trudną decyzję dla niej i dla Heni... Recenzja książki Kochając ciebie

RECENZJA

22.11.2022

❣️RECENZJA ❣️ Hej, #moleksiazkowe dziś zapraszam na recenzję książki "Tracąc Ciebie Tom 2" Karoliny Zielińskiej 😊 Jak minął Wasz dzień? 😊 "Zastygłam w miejscu jak wosk, nie byłam w stanie się poruszyć. Wpatrzona w pełne zabawy czarne oczy czułam, jak mój oddech przyśpiesza, a zmysły się wyostrzają. Nie wiedziałam, co się dzieje. Nie wiedzia... Recenzja książki Tracąc Ciebie

RECENZJA

22.11.2022

❣️RECENZJA ❣️ Hej, #hellobookstagram zapraszam na recenzję książki "Uważaj, o co prosisz Mikołaja" od Nany Bekher 🥰🥰 Lubicie czytać książki świąteczne? 🎄 "Próbowałam uciekać spojrzeniem na boki, ale wiedziałam, że on na mnie patrzy. Czułam na ciele jego wzrok, który sprawiał, że drżałam. Policzki mnie piekły, a serce waliło mi jak młotem." ... Recenzja książki Uważaj, o co prosisz Mikołaja

RECENZJA

22.11.2022

❣️RECENZJA ❣️ Hej, hej Kochani dziś zapraszam na recenzję książki "Królowa Balu" od Nana Bekher 🥰🥰 I jak długi weekend? Baterie naładowane? "Jako nastolatka lubiłam być w centrum zainteresowania, marzyło mi się, że zostanę kimś sławnym, uznawanym. Kimś, kto odnosi sukcesy i pojawia się w nagłówkach gazet. Dziś czuję, że to by mnie przytłocz... Recenzja książki Królowa balu

RECENZJA

10.11.2022

"Co rano stawała się kimś innym, by wieczorem móc spokojnie i bez wyrzutu spojrzeć sobie w oczy, wierząc, że to wszystko ma sens." Czy przypadkowe spotkanie dwójki osób może doprowadzić do czegoś wielkiego? Marta Heller pracuje w budynku niemieckiej administracji jako tłumaczka. Przepisuje dokumenty na maszynie, przy okazji tłumacząc je. Kob... Recenzja książki Pomiędzy kłamstwami

RECENZJA

10.11.2022

"Czułem się… dziwnie. Żal przeplatał się z niedowierzaniem. Jadąc, miałem nadzieję, że uda nam się porozmawiać. Naprawdę chciałem ją poznać." Lena mieszka w wynajmowanym pokoju razem ze swoim psem. Samotna kobieta korzysta z portali randkowych. Z ostatniego spotkania ucieka przed nachalnym gościem, wprost pod koła sportowego auta. Kierowca nie ... Recenzja książki Pragnąc Ciebie

RECENZJA

8.11.2022

"Gdy spytałeś o Maisie, twój głos rozświetlił ciemność, jak błysk pioruna nocne niebo. I wtedy zobaczyłam drzwi. Drzwi do wyjścia z tego mroku i odrętwienia." Eliot pomaga bratu w zarządzaniu firmą, choć jego artystyczna dusza ciągnie go do tatuaży. W trakcie tworzenia kolejnego szkicu szuka inspiracji w dość nietypowym miejscu. A mianowicie n... Recenzja książki Niezdobyta twierdza

RECENZJA

4.11.2022

„Wściekłość ponownie wzbiera w nim po moich słowach. Dobrze! Chcę stoczyć z nim prawdziwą wojnę. Mam dość jego zarozumialstwa, pewności siebie i tego, jak skrajne emocje we mnie wzbudza.” Oliwia po ukończeniu studiów na kierunku pielęgniarstwa marzy o pracy w najlepszej klinice w Edynburgu. Dziewczyna brata proponuje jej mieszkanie, odprowadzkę... Recenzja książki Szklana forteca

RECENZJA

28.10.2022

❣️RECENZJA ❣️#współpracareklamowa Hej, hej dziś przed Wami recenzja książki J.Harrow "Piękna i Gniewny. Wbrew pozorom"😊 Zgadzacie się z poniższą odpowiedzią? A może macie swoje zdanie na ten temat? "- Dlaczego strach jest potrzebny? -Jest wpisany w naturę człowieka. - odpowiedział rzeczowo, wciąż nie podnosząc na mnie wzroku. - Nie bez prz... Recenzja książki Piękna i gniewny

RECENZJA

28.10.2022

❣️RECENZJA ❣️#współpracareklamowa Hej, hej Kochani dziś przed Wami "Południowe Sztormy" od Brittainy C.Cherry 😊 Wierzycie w przeznaczenie? "Czułem się, jakbym leciał, nawet jeśli stałem stabilnie na ziemi. Ten pocałunek był niezwykły, poczułem się, jakbym sięgnął nieba i byłem za wdzięczny bez względu na moje przeszłe grzechy." Kennedy n... Recenzja książki Południowe sztormy

Recenzja

27.10.2022

❣️RECENZJA ❣️#współpracareklamowa Hej, hej dziś wieczorem zapraszam na recenzję książki K.C.Hiddenstorm "Gangsterzy 3 Nowe Zasady" 😍 Znacie twórczość autorki? Jeżeli, tak to jaka jest Wasza ulubiona pozycja? 😀 "Nie chciał tu stać i roztrząsać czegoś, co już się stało, to nie był jego styl. Potrzebował czegoś… Potrzebował znów znaleźć się ... Recenzja książki Gangsterzy. Nowe zasady

Recenzja

24.10.2022

❣️RECENZJA ❣️#współpracareklamowa Hej, hej dziś recenzja książki Joanny Balickiej "Związani Układem" 😊 Jak rozpoczął się Wasz dzień? U mnie dziś wolne, więc korzystam 😁 "Zapragnąłem zasmakować jego krwi, napawać się nią, owinąć, naćpać, upić się i wszczepić sobie w krwiobieg. Pchnąłem drzwi do domu, po czym zsunąłem kaptur." Asteria Hunter prac... Recenzja książki Związani układem

Recenzja

23.10.2022

❣️RECENZJA ❣️#współpracareklamowa Hej, hej dziś przed nami "Uzdrowicielka" od Katarzyny Muszyńskiej "😊 Lubicie motyw fantasy w książkach? „Nie przejechali nawet połowy dystansu, gdy oblał ją zimny pot, a ręce zaczęły drżeć. Mimo, że starała się z tym walczyć, była bezsilna. Wszystko pociemniało, a ona spadła na ziemię. Otworzyła oczy i z przeraż... Recenzja książki Uzdrowicielka

Recenzja

23.10.2022

❣️RECENZJA ❣️#współpracareklamowa Hej, hej dziś przed Wami recenzja książki Anieli Wilk "Książę" 😊 Pytanie do osób, co znają historię rodzeństwa: Wolicie Juliana czy Blance? 😍 „Czy jestem złym człowiekiem? Nie. Po prostu przyszedłem na świat w rodzinie wilków. Dlatego nieobce jest mi wymuszenie, przymus bezpośredni, rozbój.” Julian miał dość ży... Recenzja książki Książę

Recenzja

18.10.2022

❣️RECENZJA ❣️ Hej, hej dziś zapraszam na recenzję książki Magdaleny Szponar "Nad Ziemią" 😊 to drugi tom przygód Igi i Aleksandra 😊 Z jaką książką spędzacie dzisiejszy wieczór? „Dzień po dniu, tydzień po tygodniu, miesiąc za miesiącem. Życie przepływało nam przez palce, czy tego chcieliśmy, czy nie. Ile zmarnowanych szans? Ile chwil, które... Recenzja książki Nad ziemią

Recenzja

17.10.2022

❣️RECENZJA ❣️ Hej, hej dziś zapraszam na recenzję książki Magdaleny Szponar "Pod Wodą" 😊 Jak zaczął się Wam nowy tydzień? „Złość rozrywała moją duszę na strzępy. Kiedy już myślałem, że się uspokajam, wystarczyło jedno wspomnienie, jedna myśl o królowej lodu i furia znów brała mnie we władanie”. Aleksander i Iga po weselu swoich przyja... Recenzja książki Pod wodą

RECENZJA

16.10.2022

„- Życie i śmierć – powiedziałam. – A po śmierci znowu życie, a po nim znowu śmierć. Cykl. Nieskończoność.” Ariadna mieszka w pałacu na Krecie, na wyspie rządy sprawuje okrutny Minos – jej ojciec. Dziewczyna od dziecka była ciekawa i spędzała dnie na wysłuchiwaniu opowieści Dedala oraz swojej babki Europy. Swoim zachowaniem niejednokrotnie nara... Recenzja książki Pani Labiryntu

RECENZJA

13.10.2022

❣️RECENZJA ❣️ Hej Kochani dziś zapraszam Was na recenzje antologii "Gangsterzy. Zrodzeni z mroku" Lubicie mrocznych bohaterów? Trzy autorki, trzy osobne historie. Wspólnym mianownikiem łączącym opowiadania jest niebezpieczny i mroczny mężczyzna. Źli bohaterowie zawsze przyciągają czytelnika. Mimo ich okrucieństwa jesteśmy nimi zafascynowa... Recenzja książki Gangsterzy zrodzeni z mroku

RECENZJA

12.10.2022

❣️RECENZJA ❣️ Hej, dziś przed Wami recenzja książki "Zła Kobieta" od Karoliny Agaty Sochy 😊 Co dziś czytacie Kochani? „Nie mów do mnie. Nie mów do mnie takich rzeczy. Ja już nie jestem tamtą dziewczyną. Od dawna nią nie jestem. Jestem złą kobietą, rozumiesz? Bardzo złą. Nienawidzę ludzi, nawet siebie nienawidzę. Ciebie też. Rozumiesz?” ... Recenzja książki Zła kobieta

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl