Avatar @book_na_kanapie

@book_na_kanapie

@book_na_kanapie
Kanapowicz od ponad 2 lat. Ostatnio tutaj 3 miesiące temu.
{} book_na_kanapie
{} Napisz wiadomość
Kanapowicz od ponad 2 lat. Ostatnio tutaj 3 miesiące temu.

Recenzje książek

32 recenzje

Rozmowy z psychopatami. W otchłani zła

14.05.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Hejo misie 🐻 Jak Wasz piątek? Mój całkiem nieźle się zaczął, wczoraj trochę popadało i od razu powietrze zrobiło się bardziej rześkie 😋 Mam dla Was książkę dość brutalną. Wiem, że wiecie, że tacy ludzie są i żyją z Nami ale w tej książce znajdziemy nadzwyczaj okrutne przypadki. „Rozmowy z psychopatami. W otchłani zła” Christopher Berry-Dee, autor... {} Recenzja książki Rozmowy z psychopatami. W otchłani zła

Psoriasis vulgarna

14.05.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Siema 😋 Ciekawi co dla Was mam?? 😏 Na początek cytat „Kluczem nie jest planowanie priorytetów, tylko priorytetyzowanie planów” Zgadzacie się? No to teraz kilka słów o książce, która zmieniła moje postrzeganie pewnej choroby „PSORIASIS VULGARna”- dla mniej wtajemniczonych łuszczyca zwyczajna. Do przeczytania tej książki zachęcił mnie sam autor @L... {} Recenzja książki Psoriasis Vulgarna

Koszmar

14.05.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Hej tygryski 🐯 Ja wiem, że Wy macie dość mojego rozpływania się nad książkami @Link ale wiecie co, ja uwielbiam te emocje, to zakończenie które mnie zmiata😉🤷🏻‍♀️ no tak już mam. A teraz mam dla Was „Koszmar” Wyobraź sobie, że nikt Ci nie wierzy.... Konrad zawsze dostaje od życia to, czego chce: ma żonę, rodzinę, pieniądze i… kochankę. Kinga, poza... {} Recenzja książki Koszmar

Utraceni

14.05.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Siemka tygryski 🐯 Co u Was? Mam dla Was coś od @Link a mianowicie najświeższą książeczkę „Utraceni” Jedni chcą żyć, lecz nie mogą. Inni nie chcą, a muszą... W tajemniczych okolicznościach znika syn kontrowersyjnego działacza społecznego Ryszarda Hajduka. Mężczyzna podejrzewa, że zaginięcie chłopaka może mieć związek z tragicznymi zamieszkami podc... {} Recenzja książki Utraceni

Mistyka kobiecości

23.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Hejo myszeczki 😋 Przychodzę podzielić się z Wami moimi kilkoma słowami na temat tej oto zacnej pozycji książkowej 😏 Oto „Mistyka kobiecości” Ameryka była z nich dumna. Mówiło się o szczególnej roli amerykańskiej pani domu, o jej osobistym szczęściu i historycznej misji. Tymczasem Friedan podsunęła tym rzekomo spełnionym kobietom lustro, w którym ... {} Recenzja książki Mistyka kobiecości

Siedem zmysłów

23.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Siemaneczko w mój ulubiony dzień tygodnia 😃 Hahaha mam dla Was króciutki opisik książki „Siedem zmysłów” Słuch, wzrok, smak, węch, dotyk, czucie, równowaga ciała – dzięki nim łączymy świat wewnętrzny z zewnętrznym. Za sprawą zmysłów jesteśmy w ogóle w stanie odbierać nasze otoczenie. Doznania zmysłowe można wyostrzyć i zmienić. Nie jesteś... {} Recenzja książki Siedem zmysłów

Malamander

23.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Siemanko 🙃 Jak zamierzacie spędzić weekend? Ja się troszkę poszwendam i poczytam rzecz jasna, pewnie wpadnie jakaś dodatkowa recenzja wiec wyczekujcie 😎 a teraz przedstawiam Wam potwora z głębin, oto „MALAMANDER” Łapcie opis od wydawnictwa: W nadmorskim miasteczku Widmowy Port trwa zima. Herbert Lemon, pracownik Biura Rzeczy Znalezionych Hotelu w... {} Recenzja książki Malamander

Czas na medytację

23.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Hejo hej! Ktoś z Was pracuje nad formą? A może ćwiczycie też swoje umysły, hmmm😏😉 Mam dla Was propozycje świetnej książki, która Wam w tym pomoże 😋 „Czas na medytację” Popraw jakość życia w prosty i łatwy sposób. Medytacja to droga do cichej rewolucji w twoim życiu: uczy, jak zwolnić, cieszyć się życiem, stawiać czoła codziennym trudnościom. Dz... {} Recenzja książki Czas na medytację

Młody inżynier. Notatnik.

23.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Elo elo Bookstagram! Jakie plany na weekend? Ja po cichu liczę, że moje plany wypalą ale nie zdradzam bo pewnie i tak nic z tego nie będzie 😂 Tak czy inaczej mam dzisiaj dla Was coś z inżynierii szkolnej🤓. Nawet jak nie Wasza specjalizacja to po przeanalizowaniu tej książki możecie się zdecydować na zmianę kwalifikacji 😎 Na tapecie „Mło... {} Recenzja książki Młody inżynier. Notatnik

Jak ogarniać emocje w pracy.

23.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Siemanko 😉 Zdarza Wam się zajadać stres? Jak radzicie sobie z emocjami? Zawsze zastanawiałam się jak to zrobić żeby nie wyrywać sobie włosów z głowy w pracy? 😳🙈 Jak to mówią: miej wylane a będzie Ci dane. Nic bardziej mylnego. Kiedy pracujesz z młodzieżą, emocji nie da się wyłączyć. Z każdej strony jest ich taka ilość, że ciężko to ogarnąć. O em... {} Recenzja książki Jak ogarniać emocje w pracy

Jak czerpać radość z pracy

23.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Hej hej Bookstagram! Ale mam dla Was krótki opis tego co znalazłam w tym różowym potworku 😉 „Jak czerpać radość z pracy” Japońska guru porządkowania teraz postanawia uprzątnąć bałagan nie tylko w naszych domach, ale również w pracy i naszym podejściu do niej. Pokazuje, jak doprowadzić do porządku biura i gabinety, a także dane cyfrowe, sieci kon... {} Recenzja książki Jak czerpać radość z pracy

Głos wnętrza. Jak ciało uwalnia się od traumy i odzyskuje zdrowie.

23.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Siemanko 😎 Czytacie literaturę popularnonaukową? Przyznaje, że wcześniej nie czytałam ale po tej pozycji zacznę częściej sięgać po ten gatunek. 😉 Obudziliście w sobie tygrysa? Pora na zrozumienie wagi komunikacji, która odbywa się bez słów. Trauma najczęściej kojarzy się z zaburzeniem psychicznym. Peter Levine po raz kolejny wyprowadza nas z błęd... {} Recenzja książki Głos wnętrza. Jak ciało uwalnia się od traumy i odzyskuje zdrowie

Coraz większy mrok

23.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Hej Bookstagram! Mam dla Was książkę, którą przeczytałam już jakiś czas temu ale nie było nam po drodze wiec dopiero teraz napisze kilka słów o niej 😉 Czytaliście książki @Link ? Może coś mi polecicie? 😏 Było to moje pierwsze spotkanie z autorką @Link i przyznaje że naprawdę dooobre. Zwłaszcza, że to debiut autorki 😎 Historia w... {} Recenzja książki Coraz większy mrok

Szepty spoza nicości

23.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Mam dla Was króciutką opinie o świeżej jak ciepłe bułeczki książce @Link ”Szepty spoza nicości” Nie powiem, że jakoś wybitnie czekałam na te książkę ale tylko jak się pojawiła stwierdziłam, że muszę ją przeczytać zwłaszcza że @Link zorganizowała @Link wiec nie miałam wyjścia😁 Czym prędzej zgłosiłam się do tego jakże zacnego BT, zwłaszcza ze dwie ... {} Recenzja książki Szepty spoza nicości

Baśniobór. Gwiazda wieczorna wschodzi

25.01.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

W poprzednim tomie przygód Kendrze i Sethowi udało się uratować Baśniobór przed Stowarzyszeniem Gwiazdy Wieczornej, które zamierzało zniszczyć zaczarowany rezerwat i przejąć władzę nad światem. Jednak Stowarzyszenie nie daje za wygraną. W Baśnioborze ukryto jeden z potężnych artefaktów pozwalających uwolnić najpotężniejsze demony z zaklętego więzi... {} Recenzja książki Baśniobór. Gwiazda Wieczorna wschodzi

Nie patrz

25.01.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Nie patrz” Marcel Moss Ewa jest szanowanym psychoterapeutą. Skrywa jednak tajemnicę, którą poza nią zna tylko jedna osoba. Pacjentka Ewy, Martyna przebywająca na leczeniu w szpitalu psychiatrycznym żąda od Ewy rozwiązania pewnej sprawy pod groźbą wyjawienia jej sekretu. Ewa zgadza się. To co odkrywa psychoterapeutka i jak toczą się jej losy przes... {} Recenzja książki Nie patrz

Piętno

25.01.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Hej hej! Mam dla Was opisik książki, która calkiem niedawno skończyłam czytać. Przed snem🙈 powiem szczerze, że sny miałam okropne 😳🥺 nie był to chyba najlepszy pomysł. Mroczna i przerażająca książka pana @przemyslawpiotrowski Przyznaje czyta się ją genialnie i szybko. Swietnie napisana. Dobrze przemyślany wątek kryminalny. Dobre dialogi. Zastana... {} Recenzja książki Piętno

Komandos

25.01.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Hej hej 😎 Czytacie literaturę faktu? Jeżeli nie to tę książkę bardzo Wam polecam. Jest świetna o czym za chwile opowiem 😉 „Komandos”, ta książka została mi polecona przez koleżankę a że tak mi się spodobała to musiałam kupić papier 🤷🏻‍♀️ no cóż tak już mam 🙊😁 Książkę czyta się bardzo lekko, przyjemnie i mega szybko. Autor swietnie przedst... {} Recenzja książki Komandos

Szóste dziecko

25.01.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Hej hej😊 Co czytacie ciekawego? Czytaliście już serie o detektywie Porterze? Mam dla Was kilka słów o ostatnim tomie 4MK „Szóste dziecko” Ojcze, przebacz mi. Taką tajemniczą wiadomość zostawiono przy każdym z ciał odnalezionych w Chicago i Karolinie Południowej. Wszystko wskazuje na to, że za zbrodniami stoi jeden sprawca. Tylko jak wytłumac... {} Recenzja książki Szóste dziecko

Klątwa siostr

25.01.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Hejka☺️ Jak się macie? Mnie ostatnio mało tu ale zaczynam wracać do żywych 🙈 dzisiaj przychodzę pomarudzić trochę o moim pierwszym recenzenckim egzemplarzu, za który bardzo dziękuje @waspos „Klątwa sióstr” Trochę się naczekałam na te książkę gdyż premiera została przełożona ale jak widać książka dotarła,. Przeczytałam ją już wcześniej ale jakoś ... {} Recenzja książki Klątwa sióstr

Nie wiesz wszystkiego

25.01.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Hihi siemka 😎 Książki @marcelmoss.autor chyba znają wszyscy. Te książki to sztos. Ja uwielbiam pióro tego autora. Dzisiaj przychodzę do Was z książka „Nie wiesz wszystkiego” „...ludzie w szkole myślą, ze nie miał wad, ale ja znam prawdę. Wiem, co zrobił, i wciąż nie mogę w to uwierzyć..” Książkę rozpoczyna dość drastyczna sytuacja. Smierć Otyl... {} Recenzja książki Nie wiesz wszystkiego

Pandemia. Raport z frontu

25.01.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Pandemia. Raport z frontu” Paweł Kapusta Paweł Kapusta, tego pana chyba nie trzeba przedstawiać. Redaktor Naczelny WP sportowe fakty. No właśnie sportowe a tu taki temat - Pandemia. To nie pierwsza książka @pawelkapusta89 która mnie zachwyciła, zachwyciła i jednocześnie przeraziła. Jestem okropnie przerażona tym co się dzieje i tym co nas dop... {} Recenzja książki Pandemia. Raport z frontu.

Czwarta małpa

25.01.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Siemka ludziki😊 Co tam u Was? Jak zdrówko? Mnie to cholerne przeziębienie nie chce puścić 🙈 mecze się od czwartku ale jestem dobrej myśli -oby do piątku przeszło 😂 Mam dla Was krótki opisik książki która przeczytałam już daaaaawno temu dzięki poleceniu @zaczytana_tak_po_prostu ale no ta książka zasługuje na to żeby o niej mówić głośno i dużo! 😁 ... {} Recenzja książki Czwarta małpa

Bruno

25.01.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Największy strach to ten o ludzi, których kochamy! Miłość owszem dodaje skrzydeł, ale tez przeraża, bowiem Ci, którzy nikogo nie kochają, nie maja nic do stracenia i nie można ich tak łatwo skrzywdzić a tych którzy kogoś kochają miłość jest w stanie zniszczyć” Witajcie kochani 😊 U mnie pada, znowu 🙈 samopoczucie do bani chyba właśnie przez p... {} Recenzja książki Bruno

Gaja

25.01.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Siemanko witajcie ludziki ☺️ Jak Wasz poniedziałek? Mój okazuje się nie za fajny, był fajny dopóty dopóki nie przychodzą zle wieści 😔 Ale ja nie w tym celu Was dzisiaj nachodzę 😁 Przychodzę ze świeżutko przeczytanym ostatnim tomem @karolina_wojciak_author „Gaja: seria Powrót” co okropnie mnie smuci bo książka jest zajebista. Nawet nie wiecie... {} Recenzja książki Gaja

O nas Kontakt Pomoc Polityka prywatności Regulamin
© 2021 nakanapie.pl
Zrobione z {} na Pradze Południe