Temat

Zapowiedzi nowości w Klubie

Postów na stronie:
@dominika.nawidelcu
@dominika.nawidelcu
202 książki 486 postów
2021-06-23 09:59 #
# 2021-06-23 09:59
{}× 1
Odpowiedz
@kazal_ka
@kazal_ka
Admin 31 książek 811 postów
2021-06-23 10:38 #
# 2021-06-23 10:38
{}× 3
Odpowiedz
@kazal_ka
@kazal_ka
Admin 31 książek 811 postów
2021-06-23 12:55 #
# 2021-06-23 12:55
{}× 8
Odpowiedz
@LetMeRead
@LetMeRead
373 książki 5309 postów
2021-06-23 12:57 #
Powariowały! :D
# 2021-06-23 12:57
{}× 3
Odpowiedz
@wybrana84
@wybrana84
459 książek 1119 postów
2021-06-23 13:01 #
Jeszcze tylko żeby było można więcej brać i git 👍😉
# 2021-06-23 13:01
{}× 4
Odpowiedz
@kazal_ka
@kazal_ka
Admin 31 książek 811 postów
2021-06-23 13:06 #
@wybrana84 eee, tam. Trzeba szybciej czytać ;P
# 2021-06-23 13:06
{}× 6
Odpowiedz
@Siostra_Kopciuszka
@Siostra_Kopciuszka
968 książek 401 postów
2021-06-23 14:03 #
Trzeba czytać szybciej, jak już w końcu książka dotrze...

🥺
# 2021-06-23 14:03
{}× 3
Odpowiedz
@kazal_ka
@kazal_ka
Admin 31 książek 811 postów
2021-06-23 14:06 #
Cóż, przynajmniej nie docierają w miarę sprawiedliwie. Każdy swoje musi odczekać. W razie czego, jeśli jakiś tytuł jest Waszym marzeniem, zamiast brać w Klubie można skoczyć do księgarni lub przeczytać ebooka. 100% pewności dotarcia i minimalne oczekiwanie :)
# 2021-06-23 14:06
{}× 7
Odpowiedz
@LetMeRead
@LetMeRead
373 książki 5309 postów
2021-06-23 14:14 #
Ja nie narzekam, do mnie docierają bez opóźnień.
# 2021-06-23 14:14
{}× 3
Odpowiedz
@Siostra_Kopciuszka
@Siostra_Kopciuszka
968 książek 401 postów
2021-06-23 14:16 #
Do mnie szybciutko docierają te wysyłane przez nasze Adminki, i też do tej pory nie narzekałam. Teraz czekam na taką z wydawnictwa i od dziesiątego (czas przekazania adresu wydawnictwu) cisza :(
# 2021-06-23 14:16
{}× 2
Odpowiedz
@LetMeRead
@LetMeRead
373 książki 5309 postów
2021-06-23 14:18 #
To ja chyba wybieram książki z bardziej rzetelnych wydawnictw, bo wysyłane stamtąd też docierają w ciągu tygodnia. :)
# 2021-06-23 14:18
{}× 5
Odpowiedz
@Chassefierre
@Chassefierre
Trickster & Wasz Szeryf 1030 książek 1893 posty
2021-06-23 14:19 #
Do mnie zazwyczaj też docierają w ciągu tygodnia. Tak naprawdę to teraz dopiero drugi raz zdarzyło się, że musiałam zgłosić opóźnienie, a w Klubie jestem już dość długo. ;)
# 2021-06-23 14:19
{}× 3
Odpowiedz
@Siostra_Kopciuszka
@Siostra_Kopciuszka
968 książek 401 postów
2021-06-23 14:22 #
chyba tak 👍😉
# 2021-06-23 14:22
{}
Odpowiedz
@Mackowy
@Mackowy
287 książek 1970 postów
2021-06-23 15:14 #
Do mnie też książki dochodzą w tydzień, zobaczymy czy Wydawnictwo UJ podtrzyma tą chlubną tradycję :D (uprzedzając pytanie @LetMeRead i @Fredkowski : "TA" książka jest w wersji audio i po prostu pobrałem ją na telefon :P)
# 2021-06-23 15:14
{}× 1
Odpowiedz
@LetMeRead
@LetMeRead
373 książki 5309 postów
2021-06-23 15:20 #
Doskonale, jestem spokojna. ;-)
# 2021-06-23 15:20
{}× 1
Odpowiedz
@wybrana84
@wybrana84
459 książek 1119 postów
2021-06-23 18:15 #
Szybko czytam - niestety @kazal_ka za długo niekiedy się czeka za dostawą. Co z tego, że książkę pochłonie się odrazu - jak czeka się tak długo 🤔
# 2021-06-23 18:15
{}× 1
Odpowiedz
@viki_zm
@viki_zm
265 książek 561 postów
2021-06-23 18:38 #
Ostatnio szalejecie! Super, że w KR pojawia się coraz więcej pozycji :) jedyne, czego czasem szkoda to te limity ;)
# 2021-06-23 18:38
{}
Odpowiedz
@kasiarz1983
@kasiarz1983
196 książek 260 postów
2021-06-23 20:34 #
Chyba szykują się bezsenne noce. Muszę sobie termos kawy naszykować 😉

# 2021-06-23 20:34
{}× 1
Odpowiedz
@yhera
@yhera
708 książek 706 postów
2021-06-24 11:24 #
@Mackowy, słuchasz Faraona?! CO SIĘ STAŁO?
# 2021-06-24 11:24
{}× 1
Odpowiedz
@LetMeRead
@LetMeRead
373 książki 5309 postów
2021-06-24 11:31 #
Koleżanka, widzę, nie na czasie. :D Polecam lekturę komentarzy pod niniejszą recenzją - samą recenzję oczywiście również. :)
https://nakanapie.pl/recenzje/mon-petite-amour-lolita
# 2021-06-24 11:31
{}
Odpowiedz
@yhera
@yhera
708 książek 706 postów
2021-06-24 11:40 #
Mój błąd, że zaczynam nadrabiać nakanapne zaległości od dyskusji a nie recenzji ;)
# 2021-06-24 11:40
{}× 2
Odpowiedz
@Mackowy
@Mackowy
287 książek 1970 postów
2021-06-24 12:06 #
@yhera nie chcę o tym pisać 😑
# 2021-06-24 12:06
{}× 2
Odpowiedz
@kazal_ka
@kazal_ka
Admin 31 książek 811 postów
2021-06-23 14:22 #
Ten tytuł już był, ale wraca na prośbę wydawnictwa:
https://nakanapie.pl/ksiazka/moj-przyjaciel-gangster
# 2021-06-23 14:22
{}× 3
Odpowiedz
@Siostra_Kopciuszka
@Siostra_Kopciuszka
968 książek 401 postów
2021-06-23 14:28 #
Ja poczekam jeszcze do końca tego tygodnia i też zgłoszę opóźnienie, jeśli książka wciąż nie dojdzie.🌝 Ale też jakoś specjalnie nie rozpaczam, jakby co, to mam co czytać. Kolejka dłuuuuga.

# 2021-06-23 14:28
{}× 6
Odpowiedz
@dominika.nawidelcu
@dominika.nawidelcu
202 książki 486 postów
2021-06-23 15:15 #
MEDIA RODZINA
Wszystko zostało wysłane, poza STAGS i DOGS - te tytuły będą nadawane w przyszłym tygodniu.
# 2021-06-23 15:15
{}× 2
Odpowiedz
@wybrana84
@wybrana84
459 książek 1119 postów
2021-06-23 18:16 #
Czyli znów czekanie 😟
# 2021-06-23 18:16
{}× 2
Odpowiedz
@dominika.nawidelcu
@dominika.nawidelcu
202 książki 486 postów
2021-06-23 18:44 #
Data premiery DOGS to 2021-07-28, a STAGS jest częścią serii. Moim zdaniem i tak jest nieźle.
# 2021-06-23 18:44
{}× 2
Odpowiedz
@wybrana84
@wybrana84
459 książek 1119 postów
2021-06-23 20:05 #
A to już mówi samo za siebie 😉 teraz kumam 👍
# 2021-06-23 20:05
{}× 1
Odpowiedz
@dominika.nawidelcu
@dominika.nawidelcu
202 książki 486 postów
2021-06-23 15:41 #
# 2021-06-23 15:41
{}× 1
Odpowiedz
@dominika.nawidelcu
@dominika.nawidelcu
202 książki 486 postów
2021-06-23 19:08 #
Słowem wyjaśnienia: jak wygląda procedura zamawiania książki:

1. Dostajemy propozycję lub sami prosimy o egzemplarze dla Was (sporo buszuję w necie i wyszukuję wszystkich rekrutacji).
2. Dodajemy do Klubu.
3. Przesyłamy adresy (w różnych porach, czasem w dni wolne, czasem w weekendy).
4. Maila odbiera ktoś z wydawnictwa (najczęściej marketing). Nie jesteśmy ani jedyni, ani pierwsi na ich liście, nie musi zrobić tego od razu, ani nawet w ten sam dzień.
5. Zazwyczaj ww. marketing wysyła zapotrzebowanie do magazynu. Tam też są ludzie, którzy mają też inną pracę i wiele wysyłek do zrealizowania. Załóżmy więc, że też nie zrobią tego od ręki.
6. Magazyn zamawia kuriera/pocztę/gołębia, a on też nie materializuje się od razu. Czasem umowa z dostawcą oznacza wysyłkę raz w tygodniu, czyli np. jeśli dzień kuriera jest w środę, a ja prześlę zamówienie w czwartek, to zrealizowane zostanie za tydzień.
7. Potem wszystko w rękach dostawcy, zazwyczaj wysyłka najpierw idzie do centralnego punktu, potem na region, a dopiero potem do doręczeń.

Dlatego moim zdaniem, jeśli wysyłka jest zrealizowana w tydzień, to poszło naprawdę nieźle! Ale my zakładamy, że 2 tygodnie to czas, kiedy spokojnie można oczekiwać paczki.

Dodatkowo:
- mamy wakacje, ludzie biorą urlopy,
- mamy epidemię, ludzie biorą L4,
- daty premier są różne - nie zawsze wydawca jest gotowy na miesiąc przed premierą.

Nic na to nie poradzimy, że wszystko, co dobre, wymaga czasu.


ALE! Jest na to rozwiązanie, zazwyczaj ebooki dochodzą bardzo szybko. Polecam ebooki z Zysku, zazwyczaj są na skrzynce na drugi dzień.

W Klubie wisi też "Powrót wilka", ebook, który mogę przesłać od ręki, ale nie było żadnych zgłoszeń:
# 2021-06-23 19:08
{}× 20
Odpowiedz
@jelonka11
@jelonka11
911 książek 38 postów
2021-06-23 20:58 #
.
# 2021-06-23 20:58
{}
Odpowiedz
@kazal_ka
@kazal_ka
Admin 31 książek 811 postów
2021-06-24 10:31 #
Ja tylko dodam do wypowiedzi @dominika.nawidelcu, że niestety, ale trzeba się pogodzić z tym, że nie da się dostać z Klubu wszystkich książek, jakie by się chciało. To trudne, wiem. Staramy się, żeby było ich dużo, żebyście zawsze mieli wybór. Można obrać różne strategie - zamówić i nie zaglądać, nie zamawiać, aż trafi się coś wyjątkowego, zamówić i zaglądać i żałować albo zamówić i zaglądać i właśnie nie żałować ;) Pamiętajcie proszę jednak, że nie jesteśmy księgarnią ani biblioteką. Nie możecie oczekiwać na 100%, że coś będzie na czas albo że w ogóle będzie, choć bardzo się staramy.

Wydawnictwa dają nam (a właściwie Wam) książki w zamian za dobrą recenzję (a coraz częściej również za rozgłos - czyli umieszczenie recenzji w wielu miejscach), ale też to jest ich dobra wola. Mogą się z tego wycofać, mogą mieć opóźnienie, mają też wymagania wobec nas (a właściwie wobec Was). Tak to działa bez względu, czy macie książkę w ramach Klubu, czy też wydawnictwo samo się zgłosiło do Was jako blogerów, instagramerów itp.

My ze swojej strony robimy wszystko, by było różnorodnie i ciekawie, ale coś za coś. Są ograniczenia, są oczekiwania, są zasady Klubu (które zostały opracowane na podstawie wymagań wydawnictw). Dlatego bardzo Was proszę. Przeczytajcie zasady i się do nich stosujcie - https://nakanapie.pl/klub-recenzenta/zasady (zasady mogą się zmieniać, bo zmieniają się oczekiwania, ale o tym zawsze będziecie informowani). Brak błędów ortograficznych i interpunkcyjnych, nie opisywanie całej fabuły czy umieszczenie recenzji książki z Klubu najpierw w serwisie, a potem na Waszych blogach, to naprawdę niewielkie wymagania. Jeśli Wam nie odpowiadają, to można z Klubu zrezygnować i dalej pisać recenzje prywatnych książek na własnych zasadach, również tutaj, w serwisie.

Jeśli uważacie, że zasady są złe, głupie, dziecinne, czy że nie mamy racji, to ok. Macie prawo tak myśleć. Ale też zgodziliście się na nie, dołączając dobrowolnie do Klubu. Naprawdę rozumiemy, że Wasze recenzje się podobają Waszym obserwującym, znajomym i Wam, że zawsze tak pisaliście itp., ale w ramach Klubu recenzje muszą spełniać określone kryteria. Nie mamy na celu Was urazić, zepsuć Wam dnia, czy Wam dopiec zgłaszając swoje uwagi do Waszego tekstu. My pilnujemy, by wilk był syty i owca cała, a uwierzcie, to nie jest łatwe zadanie, spotyka nas wiele bardzo nieprzyjemnych wiadomości, a czasem i inwektyw. Dlatego chcę podkreślić jeszcze raz - przeczytajcie zasady, bo się na nie zgodziliście dołączając do Klubu.

Współpracujmy i bądźmy otwarci, by było nam wszystkim milej.
# 2021-06-24 10:31
{}× 27
Odpowiedz
@wybrana84
@wybrana84
459 książek 1119 postów
2021-06-24 11:56 #
Czyli - zrozum, pomóż, uszanuj 🍀
# 2021-06-24 11:56
{}× 7
Odpowiedz
@gala26
@gala26
394 książki 38 postów
2021-06-25 12:15 #
Pierwsza opcja chyba najlepsza. Zamówić, nie zaglądać i wtedy nie będzie się żałować. :)
# 2021-06-25 12:15
{}× 4
Odpowiedz
@Johnson
@Johnson
413 książek 1414 postów
2021-06-27 20:23 #
Mądrego to i dobrze posłuchać (poczytać).
# 2021-06-27 20:23
{}× 3
Odpowiedz
@wfotelu
@wfotelu
121 książek 135 postów
2021-06-28 11:04 #
Z drugiej strony weź i nie zaglądaj jak to tak korci :D
# 2021-06-28 11:04
{}× 1
Odpowiedz
@dominika.nawidelcu
@dominika.nawidelcu
202 książki 486 postów
2021-06-24 21:28 #
Wydawnictwo MG
Wysyłka na początku sierpnia (prawdopodobnie)

Wysyłka pod koniec sierpnia (prawdopodobnie)

Z racji tego, że wysyłki są realizowane za ok. miesiąc, istnieje możliwość wnioskowania o czasowe zwiększanie limitu. W momencie, gdy książka od MG dojdzie, limit zostanie zmniejszony. Jeśli zmniejszenie nie zostanie zrobione od razu, to bardzo proszę tego nie wykorzystywać.
# 2021-06-24 21:28
{}× 8
Odpowiedz
@dominika.nawidelcu
@dominika.nawidelcu
202 książki 486 postów
2021-06-25 14:00 #
Zachęcam!
# 2021-06-25 14:00
{}
Odpowiedz
@Antoniowka
@Antoniowka
850 książek 1 post
2021-06-25 15:13 #
A czy działa to też w drugą stronę? Tzn czy można prosić o zwiększenie limitu, jeśli czeka się na zarezerwowaną książkę, która ma przyjść niebawem? I chce się zarezerwować książkę z MG z wysyłką pod koniec sierpnia?
# 2021-06-25 15:13
{}
Odpowiedz
@dominika.nawidelcu
@dominika.nawidelcu
202 książki 486 postów
2021-06-25 15:52 #
Dokładnie tak :)
# 2021-06-25 15:52
{}
Odpowiedz
@phd.joanna
@phd.joanna
57 książek 43 posty
2021-06-28 13:13 #
Jeśli to aktualne, to bardzo chętnie pójdę w tradycję i przygarnę Lalkę.
# 2021-06-28 13:13
{}
Odpowiedz
@dominika.nawidelcu
@dominika.nawidelcu
202 książki 486 postów
2021-06-28 13:56 #
Napisałam :)
# 2021-06-28 13:56
{}× 1
Odpowiedz
@kazal_ka
@kazal_ka
Admin 31 książek 811 postów
2021-06-25 10:52 #
Mam dla Was dziś coś innego :) Gra paragrafowa. Według Pani z wydawnictwa czeka na Was wydanie kolekcjonerskie!

https://nakanapie.pl/ksiazka/koszmar-alicji-w-krainie-czarow-891342

Książka będzie miała premierę prawdopodobnie we wrześniu, więc oczywiście w razie potrzeby większymi limit. Nasi recenzenci otrzymają specjalne wydanie

Zapraszam do szybkiego zamawiania, bo lista recenzentów w wydawnictwie już się domyka!
# 2021-06-25 10:52
{}× 4
Odpowiedz
@verity
@verity
293 książki 13 postów
2021-06-25 11:24 #
Ja bardzo chętnie! Tylko, że mam już jedną książkę zamówioną u siebie :c
# 2021-06-25 11:24
{}
Odpowiedz
@kazal_ka
@kazal_ka
Admin 31 książek 811 postów
2021-06-25 11:40 #
@verity, to zwiększam czasowo limit :) zamawiaj :)
# 2021-06-25 11:40
{}× 1
Odpowiedz
@verity
@verity
293 książki 13 postów
2021-06-25 11:53 #
Dziękuję! ❤️
# 2021-06-25 11:53
{}
Odpowiedz
@phd.joanna
@phd.joanna
57 książek 43 posty
2021-06-25 14:51 #
Co tu się ostatnio dzieje! <3 Jeżeli jeszcze można, to bardzo chętnie skorzystam z tej intratnej propozycji, z tym że sytuacja jw.
# 2021-06-25 14:51
{}
Odpowiedz
@kazal_ka
@kazal_ka
Admin 31 książek 811 postów
2021-06-25 14:55 #
@phd.joanna już niestety wszystkie egzemplarze zaklepane
# 2021-06-25 14:55
{}
Odpowiedz
@phd.joanna
@phd.joanna
57 książek 43 posty
2021-06-25 15:00 #
Czerwiec nie jest dla mnie książkowo szczęśliwy, czekam na lipiec ;) i na recenzje! Dziękuję za odpowiedź.
# 2021-06-25 15:00
{}
Odpowiedz
@dominika.nawidelcu
@dominika.nawidelcu
202 książki 486 postów
2021-06-25 11:05 #
# 2021-06-25 11:05
{}× 4
Odpowiedz
@dominika.nawidelcu
@dominika.nawidelcu
202 książki 486 postów
2021-06-25 22:14 #
Kolejne dwie książki od MG:
Wysyłka na początku sierpnia (prawdopodobnie)

Wysyłka pod koniec sierpnia (prawdopodobnie)

Jeśli skończył się Wam limit książek do recenzji to jeszcze nic straconego! Ze względu na wysyłkę za ok. miesiąc mogę wyjątkowo podnieść limit na zamówienie tych książek (pod ich dostarczeniu limit będzie zmniejszony).
# 2021-06-25 22:14
{}× 5
Odpowiedz
@potarganerude
@potarganerude
124 książki 70 postów
2021-06-25 23:41 #
Do ilu można zwiększać limit, bo "Idiota" mnie woła, a mam już zarezerwowaną "Lalkę" z MG? ;D
# 2021-06-25 23:41
{}× 1
Odpowiedz
@bookovsky2020
@bookovsky2020
88 książek 49 postów
2021-06-26 06:42 #
O nowe wydanie Idioty od MG z nową okładką! Czytałam i mam poprzednie od MG. Wersja pełna, bo różnie to bywa np. z Braćmi Karamazow... ;)
# 2021-06-26 06:42
{}× 1
Odpowiedz
@dominika.nawidelcu
@dominika.nawidelcu
202 książki 486 postów
2021-06-26 19:53 #
@potarganerude napisz do mnie na priv, jeśli do końca tygodnia nikt się nie zgłosi.
# 2021-06-26 19:53
{}× 2
Odpowiedz
@sanaecozy
@sanaecozy
131 książek 52 posty
2021-06-28 12:37 #
.
# 2021-06-28 12:37
{}
Odpowiedz
@dominika.nawidelcu
@dominika.nawidelcu
202 książki 486 postów
2021-06-28 18:59 #
Nowość:
P.s. chętnych na recenzowanie proszę o podawanie paczkomwatów.
# 2021-06-28 18:59
{}
Odpowiedz
@kazal_ka
@kazal_ka
Admin 31 książek 811 postów
2021-06-28 22:27 #
Nowość od Amare. Proszę o umieszczenie recenzji w różnych miejscach i przekazanie do mnie linków (poprzez wrzucenie ich do systemu :) )
https://nakanapie.pl/ksiazka/a-niech-to-szlag

# 2021-06-28 22:27
{}× 2
Odpowiedz
@kazal_ka
@kazal_ka
Admin 31 książek 811 postów
2021-06-29 13:59 #
# 2021-06-29 13:59
{}× 3
Odpowiedz
@dominika.nawidelcu
@dominika.nawidelcu
202 książki 486 postów
2021-06-29 14:30 #
# 2021-06-29 14:30
{}× 1
Odpowiedz
@kazal_ka
@kazal_ka
Admin 31 książek 811 postów
2021-06-29 14:52 #
Nadal czeka również idealna książka na wakacyjny odpoczynekhttps://nakanapie.pl/ksiazka/a-niech-to-szlag

(Ostatnio jest dużo opóźnień, możemy wiec pozwiększać limity :) )
# 2021-06-29 14:52
{}
Odpowiedz
@viki_zm
@viki_zm
265 książek 561 postów
2021-06-29 16:04 #
Wzięłabym ją, ale mam już wykorzystany limit. Książka na którą czekam nie ma co prawda jeszcze opóźnienia, bo adres został przekazany 19 czerwca, czy w takiej sytuacji można prosić o zwiększenie limitu?
# 2021-06-29 16:04
{}
Odpowiedz
@kazal_ka
@kazal_ka
Admin 31 książek 811 postów
2021-06-29 17:40 #
Można :)
# 2021-06-29 17:40
{}
Odpowiedz
@viki_zm
@viki_zm
265 książek 561 postów
2021-06-30 09:49 #
Czy w takim razie mogę prosić o czasowe zwiększenie limitu?
# 2021-06-30 09:49
{}
Odpowiedz
@dominika.nawidelcu
@dominika.nawidelcu
202 książki 486 postów
2021-06-30 10:36 #
Proszę napisz do mnie :)
# 2021-06-30 10:36
{}
Odpowiedz
@kasiarz1983
@kasiarz1983
196 książek 260 postów
2021-06-29 21:18 #
.
# 2021-06-29 21:18
{}
Odpowiedz
@kazal_ka
@kazal_ka
Admin 31 książek 811 postów
2021-06-30 12:19 #
# 2021-06-30 12:19
{}× 2
Odpowiedz
@izka91201
@izka91201
232 książki 60 postów
2021-07-01 19:34 #
Jak zdążę, to "Zemsta to za mało" będzie moja 😁
# 2021-07-01 19:34
{}× 1
Odpowiedz
@kazal_ka
@kazal_ka
Admin 31 książek 811 postów
2021-06-30 13:28 #
I Amare ponownie rozpieści swoich czytelników. Tym razem "Miłością na kredyt". Przy tym tytule bardzo prosimy o dodanie recenzji, gdzie się da (im więcej, tym lepiej) i umieszczenie linków w odpowiednim miejscu w Klubie lub wysłanie ich do @katapika

https://nakanapie.pl/ksiazka/milosc-na-kredyt-890219
# 2021-06-30 13:28
{}× 2
Odpowiedz
@kazal_ka
@kazal_ka
Admin 31 książek 811 postów
2021-06-30 14:45 #
A co my tu jeszcze mamy? :D
https://nakanapie.pl/ksiazka/wybaczam-ci
# 2021-06-30 14:45
{}× 5
Odpowiedz
@Chassefierre
@Chassefierre
Trickster & Wasz Szeryf 1030 książek 1893 posty
2021-06-30 14:53 #
Boh, Remigiusz tak trzaska te książki, że już nie nadążam za tym, co nowego napisał... Oo''
# 2021-06-30 14:53
{}× 5
Odpowiedz
@kat.czyta
@kat.czyta
242 książki 70 postów
2021-06-30 15:28 #
Udało się upolować, ale super 😍😍
# 2021-06-30 15:28
{}× 1
Odpowiedz
@kazal_ka
@kazal_ka
Admin 31 książek 811 postów
2021-06-30 14:48 #
I jeszcze od wydawnictwa Agora:

https://nakanapie.pl/ksiazka/garderoba-890300

Od ręki wysyłam PDF, a wydawnictwo ekspresowo wersję papierową. Recenzje proszę zamieszczać w okolicach premiery, czyli między 12 a 18 lipca. Bardzo, bardzo proszę o umieszczenie recenzji również poza serwisem - inne serwisy, księgarnie internetowe, blogi, Instagram, Facebook itp i przekazanie linków do mnie albo umieszczenie ich w odpowiednim miejscu w Klubie.
Ze względu na szybki termin publikacji recenzji, mogę zwiększyć limit :)
# 2021-06-30 14:48
{}× 2
Odpowiedz
@kazal_ka
@kazal_ka
Admin 31 książek 811 postów
2021-06-30 14:55 #
Jeśli ktoś preferuje ebooki, mieszka poza Polską itd. może pozostać przy samym PDF :)
# 2021-06-30 14:55
{}
Odpowiedz
@Mirka
@Mirka
453 książki 79 postów
2021-07-03 12:06 #
Zgłaszam się :)
# 2021-07-03 12:06
{}
Odpowiedz
@dominika.nawidelcu
@dominika.nawidelcu
202 książki 486 postów
2021-07-01 20:13 #
Novae Res zmienia magazyn. Niestety oznacza to, że wysyłki od nich będą realizowane za 2 tygodnie.
# 2021-07-01 20:13
{}× 3
Odpowiedz
@Siostra_Kopciuszka
@Siostra_Kopciuszka
968 książek 401 postów
2021-07-01 21:46 #
[przeniesiono do odpowiedniego wątku]
# 2021-07-01 21:46
{}
Odpowiedz
@viki_zm
@viki_zm
265 książek 561 postów
2021-07-01 22:20 #
[przeniesiono do odpowiedniego wątku]
# 2021-07-01 22:20
{}
Odpowiedz
@gala26
@gala26
394 książki 38 postów
2021-07-02 09:31 #
To wydawnictwo chyba zmienia nazwę. :)
# 2021-07-02 09:31
{}
Odpowiedz
@evisbook
@evisbook
173 książki 42 posty
2021-07-01 20:17 #
Standardowa kropeczka ☺️
# 2021-07-01 20:17
{}
Odpowiedz
@recenzowelovee
@recenzowelovee
52 książki 27 postów
2021-07-01 21:59 #
. Kropka do obserwacji tematu oraz życzę miłego dnia 🥰
# 2021-07-01 21:59
{}× 2
Odpowiedz
@kazal_ka
@kazal_ka
Admin 31 książek 811 postów
2021-07-02 21:52 #
Nowość:
https://nakanapie.pl/ksiazka/skora-889645

Dodatkowo, ponownie serdecznie zapraszam do zrecenzowania "Garderoby". PDF przesyłam osobiście od razu, nie powinno być żadnego opóźnienia w wysyłce wersji papierowej. :) Jeśli akurat czekacie na jakąś książkę, a tę chcielibyście zrecenzować, dajcie znać, zwiększymy limit :)
# 2021-07-02 21:52
{}× 2
Odpowiedz
@Mirka
@Mirka
453 książki 79 postów
2021-07-03 09:05 #
Chętnie zrecenzuję, ale czekam na swoje książki :) Na razie jedna ma spóźnienie :)
# 2021-07-03 09:05
{}
Odpowiedz
@kazal_ka
@kazal_ka
Admin 31 książek 811 postów
2021-07-03 12:48 #
@Mirka, nie ma problemu, zwiększę limit :)
# 2021-07-03 12:48
{}× 2
Odpowiedz
@kazal_ka
@kazal_ka
Admin 31 książek 811 postów
2021-07-03 16:45 #
Drodzy, mam do Was pytanie-rozeznanie. Czy wśród naszych recenzentów znalazłyby się osoby, które chciałyby zrecenzować w przyszłości biografię "Kobieta bez znaczenia. Virginia Hall, najgroźniejsza agentka II wojny"? Wydawnictwo chciałoby, aby recenzja była umieszczona u nas, na LC, na stronie Empiku i różnych miejscach/forach związanych z tematyką historyczną.
Czy wśród Was są osoby, które byłyby zainteresowane tym tytułem?
# 2021-07-03 16:45
{}× 2
Odpowiedz
@phd.joanna
@phd.joanna
57 książek 43 posty
2021-07-03 17:23 #
No pewnie!
# 2021-07-03 17:23
{}× 1
Odpowiedz
@viki_zm
@viki_zm
265 książek 561 postów
2021-07-03 17:37 #
Myślę, że byłabym chętna :)
# 2021-07-03 17:37
{}× 1
Odpowiedz
@kasiarz1983
@kasiarz1983
196 książek 260 postów
2021-07-03 18:42 #
Jeśli można, jestem chętna. A jakie to jest wydawnictwo?
# 2021-07-03 18:42
{}× 1
Odpowiedz
@canis.luna
@canis.luna
576 książek 19 postów
2021-07-03 18:54 #
Myślę, że zrobiłabym to z przyjemnością :)
# 2021-07-03 18:54
{}× 1
Odpowiedz
Postów na stronie:
Odpowiedź
Grupa

Klub Recenzenta

Grupa stworzona wokół tematu Klubu Recenzenta w serwisie nakanapie.pl
  • O nas
  • Kontakt
  • Pomoc
  • Polityka prywatności
  • Regulamin
  • © 2021 nakanapie.pl
    Zrobione z {} na Pradze Południe