Avatar @zmiloscidomroku

@zmiloscidomroku

11 obserwujących. 6 obserwowanych.
Kanapowicz od 3 lat. Ostatnio tutaj około 3 godziny temu.
zmiloscidomroku
Napisz wiadomość
Obserwuj
11 obserwujących.
6 obserwowanych.
Kanapowicz od 3 lat. Ostatnio tutaj około 3 godziny temu.

Recenzje książek

245 recenzji, w tym 1 recenzja wyróżniona przez redakcję

Recenzja

18.06.2024

💚 Kryminał z wątkiem obyczajowym 💚 trzeci tom z serii 💚 iluzjonista & policjantka 💚 wiele perspektyw 💚 zaskakujący finał ✨️„Zostało ci… czternaście dni… jedna godzina… i… dwanaście minut życia”. Duet Vincent i Mina pokochałam już do pierwszej części tej serii. Są bardzo nieszablonowymi współpracownikami. On iluzjonista. Ona policjantka. Oczarowa... Recenzja książki Miraż

Recenzja

14.06.2024

💜 Retteling mitu o Hadesie i Persefonie 💜 Różnica wieku 💜 Bogowie przedstawieni jako zwykli ludzie 💜 Pan Mroku 💜 Zakazana, pierwsza miłość ✨️ „Olimpion to ogromna metropolia pełna pokus i niebezpieczeństw”. Ona opuszcza rodzinny dom, wyjeżdża na studia do wielkiego miasta. Chcę posmakować życia. On jest Panem Mroku, mieszka w Podziemiu. O jej ... Recenzja książki Hades. Król Podziemia

Recenzja

7.06.2024

Dziś mam dla was coś w letnim klimacie, gorący i znakomicie napisany romans na wyspie Bali. 😈 ✨️ „Nikki, jakże zaburzysz mój świat… i jakże ja zaburzę twój”. Mercedes Ron rozkochała mnie w swoim piórze. Piękna, choć i bolesna historia miłosna osadzona na gorącej wyspie, której opisy zachęcają do odpoczynku i smakowania lata. ✨️ „Czy kiedykolwie... Recenzja książki Trzydzieści zachodów słońca, w których można się zakochać

Recenzja

6.06.2024

✨️ „Ignorowanie emocji nie sprawi, że one znikną, tylko że będą cię one kąsać od wewnątrz”. Ona właśnie straciła babcie… Ciężko ukoić jej ból. Zatraca się w muzyce i przez przypadek zaczyna się jej internetowa znajomość z wokalistą… Cyrus mieszka w Kanadzie, ma starszego brata i ogromny talent… Świat Drei przejdzie totalny kataklizm za sprawą tej... Recenzja książki Kanadyjczyk

Recenzja

4.06.2024

✨️ „Nie można zmienić przeszłości. Nie da się jej też odwiedzić. Nie ma sensu się nad nią rozwodzić. Najlepiej żyć dalej”. 🖤Ona cudem uniknęła śmierci. Celeste Pierce mieszka z przyjacielem swojego zmarłego ojca. Jej sny są tak realne, że sama nie potrafi odróżnić prawdy od kłamstwa. Słyszy głosy, traci kontakt z rzeczywistością. Jest zagubiona, ... Recenzja książki Wyspa grzechu i cieni

Recenzja

23.05.2024

✨️ „(…)choć jestem splamiona i toksyczna, pewnego dnia ktoś może mnie pokochać. Niemal czuję, jakby już tak było". Droga autorko, Juliet jako młoda osoba doświadczyła wiele zła, te sytuację ją ukształtowały na bardzo lękliwą i podporządkowaną osobę. Zamieszkała z rodziną pastora, która była dla niej wszystkim i związała się z Dannym, synem ducho... Recenzja książki Lato, kiedy cię poznałam

Recenzja

23.05.2024

✨️ „Milo, skup się na celu. Tfu. Holly! Jesteś Holly Moore. Kobieca. Pewna siebie. Wiesz, po co tu przyleciałaś, a piepr 😶‍🌫️ony Sakai będzie jadł ci z ręki. Za rok będziesz milionerką”. Kochana autorko, twoje pióro jest mi bardzo dobrze znane. Zawsze mnie zaskakujesz, potrafisz napisać porywające i niesamowicie gorące historię. „Skradziona toż... Recenzja książki Skradziona tożsamość

Recenzja

23.05.2024

✨️ „Nie mam pojęcia, co się stało z moim mężem, gdzie jest, dlaczego zniknął i czy w ogóle żyje, ale wiem jedno: policja nie ma racji”. Droga autorko, od pierwszych stron wzbudziłaś moje zainteresowanie tą historią. Od dawna kocham twoje thrillery medyczne, i to, co przekazujesz między wierszami. Kolejną swoją powieścią udowadniasz jak dobrze si... Recenzja książki Pod dachem z mordercą

Recenzja

30.04.2024

Znakomicie napisany MC romans! Przepadłam w tej historii już od pierwszych stron! Mój majowy patronat.✨️ ✨️ „Każdy pragnie miłości, nawet ci najtwardsi i najbardziej wściekli goście”. Bad for me" to historia o silnej kobiecie, która postanawia stawić czoła bezwzględnemu szefowi lokalnego gangu motocyklowego. W mieście krąży o nim wiele złowieszc... Recenzja książki Bad for me

Recenzja

27.04.2024

Jest to książka totalnie 18+! Jeśli tematyka romansu z udziałem księdza wywołuje u Ciebie dyskomfort, to lepiej nie czytaj recenzji... niemniej jednak, jeśli jesteś otwarty na różnorodność literacką, zachęcam do kontynuowania i podzielenia się swoją opinią, jeśli czytaliście już „Priest”, a może macie dopiero w planach? ✨️ „Kilka miesięcy temu zł... Recenzja książki Priest

Recenzja

25.04.2024

✨️„W każdym człowieku tkwi coś, o czym nikt nie chce mówić i czego wszyscy unikają”. Ach autorko! Igrałaś z moimi uczuciami, a Gabriel i Ellie zostawili ślad w moim sercu. To było moje pierwsze spotkanie z piórem Sheridan i po wielu dobrych opiniach miałam dość spore oczekiwania. Myślę, że zostały spełnione w 100%. Umówmy się główna bohaterka nie... Recenzja książki Most Of All You. Dotyk miłości

Recenzja

25.04.2024

✨️ „Nie wie jeszcze o tym, że z każdym przetańczonym krokiem wpada w czeluści piekła”. Mroczny debiut, mój piękny patronat, który przeczytałam jednym tchem to książka o obsesji mężczyzny, który siłą i przemocą psychiczną próbuję zmusić młodziutką kobietę do wspólnego życia. Książka jest dla czytelników pełnoletnich. ✨️„Dla niej był gotowy na wsz... Recenzja książki Kochanie? Witam w piekle

Recenzja

28.03.2024

✨️ „Dopiero gdy obaj stanęli nadciąłem nastolatki, zobaczył ich twarze. I uświadamia sobie, że nie ma do kogo zwrócić się o pomoc”. Wciągnęłam się już od samego początku. Historia skupia się na tragicznym wydarzeniu sprzed lat, gdzie w nieznanych okolicznościach ginie młoda kobieta. Powracamy do wydarzeń, które będą zacierać się z teraźniejszości... Recenzja książki Trzcinowisko

Recenzja

28.03.2024

✨️ „Pierwsze miłości są wyjątkowe, ale nie zawsze okazują się tymi na całe życie”. Aż trudno uwierzyć, że to już czwarty tom o rodzeństwie Mach! Każdy na swój sposób milutki, wyjątkowy, choć o innym bracie – zawsze w fabule spotykam resztę i zdaje sobie sprawę jak bardzo lubię do nich wracać. Ta seria to bardzo lekka, ciepła lekturka, która pozwa... Recenzja książki Dumka na dwa koty

Recenzja

18.03.2024

Jeśli lubicie książki młodzieżowe, z dużą dozą emocji, problemów- mam coś idealnego! ✨️ „Uciekanie przed przeszłością niewiele da, trzeba się z nią po prostu zmierzyć”. Autorka przeniosła mnie w świat młodzieży, trudnych wyzwań i ogromu emocji! Zwroty akcji zapierają dech w piersiach! Świetnie bawiłam się przy tej książce! Porusza ważny wątek ... Recenzja książki Podwójny blef

Recenzja

14.03.2024

✨️ „(…) był wszystkim co zakazane. Wszystkim, czego nie mogłam mieć, czego nie powinnam nawet pożądać”. Zniszcz mnie jeszcze raz" to historia Lei i Cedrica. Ich rodzące się zakazane uczucie dojrzewa pomału w brutalnej rzeczywistości. Poruszyła mnie. Z jednej strony swoją delikatnością, a z drugiej ciężarem trudności i bagażem doświadczeń, z jakim... Recenzja książki Zniszcz mnie jeszcze raz

Recenzja

14.03.2024

✨️ "Oboje byliśmy bardzo samotni. Zarówno ją, jak i mnie ktoś w życiu bardzo zawiódł". "Zanim odejdziesz" to zagmatwana historia dwójki samotnych ludzi. Pierwsze strony wciągają, poznajemy Natalie, która właśnie zaczyna życie od nowa. Na jej drodze pojawia się Mateusz, dzieli ich 10 lat ale oboje w tej chwili chcą po prostu być obok siebie. Podc... Recenzja książki Zanim odejdziesz

Recenzja

14.03.2024

✨️ „Kto stworzył mit, że rodzina to ci, którzy będą cię kochać i chronić za wszelką cenę? Dlaczego każe nam się wybaczać toksyczne zachowania tylko ze względu na geny?”. Sylvia Day to taka autorka, z którą mam relację hate-love. Przy serii z Crossem wiele razy mnie zaskakiwała, ale też wiele razy przewracałam oczami na jej pomysły i myślę, że tak... Recenzja książki So Close

Recenzja

29.02.2024

✨️ „Liczyły się pieniądze i status, wszystko inne to były kwestie drugorzędne”. Pierwsze spotkanie z autorką będę mile wspominać, choć sam początek nie był zachwycający, a jedna scena 18+ lekko mnie zniesmaczyła. Dałam jej szansę i nie żałuję. Dalej było tylko lepiej i znalazłam wszystko, co lubię w historiach z motywem aranżowanego małżeństwa. ... Recenzja książki Władca gniewu

Recenzja

29.02.2024

✨️ „Ty. Pojawiłaś się na mojej drodze, i to zmieniło wszystko”. Rzadko czytam książki młodzieżowe i byłam w wielkim szoku, że tak potrafiłam się wciągnąć w losy bohaterów. Autorka napisała bardzo emocjonalną historię dwójki młodych ludzi, którzy znaleźli w swoich ramionach ukojenie. ✨️ „Trudno się dorasta w miejscu, gdzie miłość zastępuje nienaw... Recenzja książki Burn me

Recenzja

15.01.2024

„Wierzysz w ponaczasową siłę miłości?” Cześć. Nazywam się Angelo Inferno jestem kustoszem Galerii Uffizi we Florencji. To mój dom i moja duma. Szukam dziewczyny, że znamieniem na ramieniu… Ja mam na imię Dante, jestem bratem Angelo i prowadzę ekskluzywny klub. W dużej dyskrecji zasiadam na czele mafii… Ale tak naprawdę… To tylko nasze pozory... Recenzja książki Piekło Florencji

Recenzja

9.01.2024

Zemsta ma słodki smak, ale jest też trudna kiedy w sercu ma się ogromną dziurę po stracie. Tomasso i trojaczki nie żyją.. Rosa stała się szefową mafii. Donną. Chcę znaleźć kobietę, która jej wszystko odebrała.. Czy jej się uda? Uda jej się zamknąć najważniejszy rozdział w życiu bez najbliższych u boku? Z drugiej strony Pablo i Camilla próbują uł... Recenzja książki Donna

Recenzja

9.01.2024

Cześć. Mam na imię Anabell od lat prześladują mnie w szkole. Grzechy moich rodziców to moje piętno. Ojca nie mam, a matka wybrała alkohol… Nie radzę sobie z tym wszystkim sama, ale staram się ze wszystkich sił. Hej... Jestem Natan. Wszystkie problemy tego świata rozwiązuję pięścią. Pod wizerunkiem bad boya skrywam swoją wrażliwość. Chcę dopasować... Recenzja książki I Miss You

Recenzja

9.01.2024

Cześć. Nazywam się Collie Turner. Mój ojciec ma problem z zakupem ostatniej działki w małym miasteczku Redwill. Chcę być dobrą córką, więc pomogę mu ją zdobyć. Podszyje się pod biedną artystkę i znajdę sposób na zdobycie tej ważnej inwestycji… Moim przeciwnikiem jest mężczyzna grający na gitarze i mieszkający z babcią… Czyż to zadanie nie może być... Recenzja książki Nie na sprzedaż

Recenzja

23.12.2023

❄️❄️"(…) tak często słyszy się, że to, czego boimy się najbardziej, jest tym, co powinniśmy zrobić jako pierwsze. Może to jest moja szansa na jakiś nowy start? Oczyszczenie? Nabranie dystansu, spojrzenie na swoje życie z nowej perspektywy?". ❄️❄️ Idealna zimowa… ale też rozgrzewająca książka nie istn… ho! Ho! Ho! Istnieje i jak najbardziej wpasuj... Recenzja książki Heart of Ice

© 2007 - 2024 nakanapie.pl