Temat:

NABÓR RECENZENTÓW!

@Uleczka448
@Uleczka448
58 książek · 156 postów
2014-04-18 12:21 #
Portal Sztukater.pl poszukuje redaktorów działu "Książki"!
Zapraszamy miłośników czytania, otwartych na każde gatunki literackie, którzy prowadzą bloga o tematyce recenzenckiej co najmniej trzy miesiące.

Oferujemy darmowe egzemplarze recenzenckie pasjonujących książek, które czekają właśnie na Ciebie, byś mógł je przeczytać i podzielić się z innymi czytelnikami swoimi wrażeniami z lektury!

Więcej informacji na temat naboru można uzyskać, pisząc na info@sztukater.pl .

Wiadomości prosimy tytułować: "Nabór recenzentów działu książki", zaś w treści prosimy o podanie adresu do bloga.
# 2014-04-18 12:21
@Fenrir
@Fenrir
385 postów
2014-04-19 08:31 #
Portal jawnie wyzywający blogerów od oszustów, złodziei i spamerów chce zwerbować tychże w swoje szeregi, nieźle. :)
# 2014-04-19 08:31
@Uleczka448
@Uleczka448
58 książek · 156 postów
2014-04-19 11:35 #
Ja tam bynajmniej nie narzekam na współprace. Dostaję egz. recenzenckie, czytam, pisze recenzję, przesyłam w terminie i jakoś nie mam powodów do narzekania:)
# 2014-04-19 11:35
@Fenrir
@Fenrir
385 postów
2014-04-19 11:38 #
@Uleczka448 - stwierdzam stanowisko waszego admina, i prawdopodobnie redaktora naczelnego, który publicznie takimi epitetami określa blogerów. Więc ci powinni się zastanowić, czy chcą wstępować do portalu, gdzie się po nich jedzie jak po łysej kobyle, czy też poszukać czegoś bardziej przystępnego (bez warunków "reklamujesz portal albo wylot" i 15 stron regulaminu).
# 2014-04-19 11:38
@Uleczka448
@Uleczka448
58 książek · 156 postów
2014-04-19 18:37 #
Pozostawmy wybór innym, niech sami zdecydują i się przekonają na własnej skórze czy to aż tak bardzo "parzy..":)
# 2014-04-19 18:37
@Uleczka448
@Uleczka448
58 książek · 156 postów
2014-04-19 18:37 #
Pozostawmy wybór innym, niech sami zdecydują i się przekonają na własnej skórze czy to aż tak bardzo "parzy..":)
# 2014-04-19 18:37
@Lena173
@Lena173
189 książek · 759 postów
2014-04-20 13:46 #
Nawet jeśli Sztukater byłby ostatnią instytucją na świecie, która umożliwiałaby czytanie książek, to i tak nigdy w życiu bym do nich nie przystąpiła. Wolałabym w ogóle nie czytać. Rzadko zgadzam się z Fenrirem, ale tym razem ma całkowitą rację. Ten portal już dawno powinien był upaść, a tymczasem nadal znajdują się naiwni, którzy się tam udają, choć sądząc po tym, jak dalej się te współprace toczą, równie szybko i stamtąd uciekają. Może nie wszyscy, ale cóż...
# 2014-04-20 13:46
@Uleczka448
@Uleczka448
58 książek · 156 postów
2014-04-20 20:04 #
Ja nie uważam siebie za naiwną osobę raczej..:)
# 2014-04-20 20:04
@Lena173
@Lena173
189 książek · 759 postów
2014-04-20 23:19 #
Z chęcią udostępniłabym Ci kilka naprawdę fajnych rozmów, chociażby z Tomkiem ze Sztukatera. Posiadam takie i mówią same za siebie, ale myślę, że to nie ma większego sensu. Portal, który faktycznie byłby tak cudowny jak to wszyscy promują, nie cierpiałby co rusz na brak personelu. Jakoś inni sobie radzą i nie posiadają takiego problemu. Funkcjonują i każda ze stron jest zadowolona. Dziwnym trafem tylko na Sztukatera ktoś śmie narzekać.
# 2014-04-20 23:19

Grupa: Książki

Wszystko o książkach

Książki, recenzje, ogłoszenia, społeczność!

Znajdziesz tu wszystko, czego potrzebuje każdy wielbiciel książek. Załóż konto i korzystaj w pełni ze wszystkich możliwości serwisu.
Zarejestruj się