Avatar @magicznaprzystan

Magiczna Przystań

@magicznaprzystan
1 obserwowanych.
Kanapowicz od 4 miesięcy. Ostatnio tutaj 3 miesiące temu.
{} magicznaprzystan
{} Napisz wiadomość
1 obserwowanych.
Kanapowicz od 4 miesięcy. Ostatnio tutaj 3 miesiące temu.

Recenzje książek

10 recenzji, w tym 1 recenzja wyróżniona przez redakcję
Książka Był sobie pies

Recenzja książki "Był sobie pies"

William Bruce Cameron ...

Recenzja książki "Był sobie pies"

30.07.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Myśleliście kiedyś o tym, co myśli Wasz czworonożny przyjaciel? Zadawaliście sobie pytanie "Czy jest szczęśliwy?" "Co lubi?" "Był sobie pies" to książka o miłości, przyjaźni i wierności. Perspektywa psa pokazuje nam zupełnie inny świat. Bailey rodzi się jako mała puchata kuleczka. Odkrywa życie po kawałku. Jest niekochanym, bezdomnym kundlem. Tra... {} Recenzja książki Był sobie pies

Książka To skomplikowane. Julie

Recenzja książki "To skomplikowane. Julie"

Jessica Park

Recenzja książki "To skomplikowane. Julie"

30.07.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Julie wyjeżdża na studia. Przypadkowo zamieszkuje z pewną rodziną, która jest odrobinę dziwna i ma swoje tajemnice. Wysoki Matt skupia się tylko na nauce, nie ma na nic czasu, ciężko z nim nawiązać kontakt, poza tym nosi koszulki z napisami typu: „Nietzsche to mój ziom”. Julie mimo wszystko bardzo go lubi. Celeste, siostra Matta nie ma przyjaciół,... {} Recenzja książki To skomplikowane. Julie

Książka Bez słów

Recenzja książki "Bez słów"

Mia Sheridan ...

Recenzja książki "Bez słów"

30.07.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Bree ucieka od przeszłości. Poszukuje dla siebie miejsca po tragedii, która ją spotkała. Zatrzymuje się w małym miasteczku turystycznym, w którym kupuje dom. Tam poznaje nieziemsko przystojnego Archera, którego nikt nie dostrzega, żyje samotnie w lesie i unika ludzi. Archer od momentu, kiedy Bree spotkała go po raz pierwszy przyciąga jej uwagę. Po... {} Recenzja książki Bez słów

Książka Panika

Recenzja książki "Panika"

Lauren Oliver

Recenzja książki "Panika"

30.07.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Carp to małe senne miasteczko w Stanach Zjednoczonych. Tam wraz z nadchodzącymi wakacjami nadchodzi gra: Panika. Każdy uczeń przez cały czas edukacji wpłaca pieniądze na jej rozwój. Gra jest oczywiście nielegalna a sędziowie, którzy wymyślają wyzwania są nieznani. Panika toczy się każdego lata, walczy się w niej o śmierć i życie. Gra jest złożona ... {} Recenzja książki Panika

Książka Wózkiem przez świat

Recenzja książki "Wózkiem przez świat"

Zbigniew Graczyk

Recenzja książki "Wózkiem przez świat"

30.07.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Pan Zbigniew od dziecka jest osobą z niepełnosprawnością. Jest sparaliżowany od głowy w dół. Jedyną sprawnością, jaką posiada, jest poruszanie dwoma palcami u ręki. Jest zmuszony jeździć na wózku inwalidzkim. Jednak czy cofa go to przed poznawaniem świata? Pan Zbigniew jest podróżnikiem, dla którego nie ma granic. Wbrew światu, on cieszy się życie... {} Recenzja książki Wózkiem przez świat

Książka Love, Rosie

Recenzja książki "Love, Rosie"

Cecelia Ahern ...

Recenzja książki "Love, Rosie"

28.07.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Zapewne wielu z was oglądało wersję ekranową. Jednak film zawiera jedynie namiastkę książki, jest nią inspirowany. Film oglądałam wiele razy, na książkę zdecydowałam się wczoraj i pochłonęłam ją w jeden dzień. Jest ona codziennością, takie rzeczy możliwe, że dzieją się obok nas, my ich nie widzimy, a może my jesteśmy bohaterami tej historii. Rosi... {} Recenzja książki Love, Rosie

Książka Pieśń Dawida

Recenzja książki "Pieśń Dawida"

Amy Harmon

Recenzja książki "Pieśń Dawida"

28.07.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Życie Dawida, nazywanego Tagiem zmieniło spotkanie Mojżesza, najlepszego przyjaciela, którego cenił ponad wszystko. W młodości nie stronił od alkoholu i nie raz targnął na swoje życie. Miał tylko jedna ukochaną osobę, Mojżesza, który uświadomił mu sens życia. Jednak po jakimś czasie w jego życiu pojawiła się niewidoma Millie, która zawładnęła jego... {} Recenzja książki Pieśń Dawida

Książka Oblubienica morza

Oblubienica morza

Michelle Cohen Corasanti

Oblubienica morza

28.07.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Żydowskiego pochodzenia Sara w życiu doświadczyła wielu krzywd. Została wypędzona z Rosji z powodu swojej religii. Wyjeżdża do Palestyny w poszukiwaniu spokoju, tam poznaje Yousefa, lekarza, u którego pracuje jako pielęgniarka. Zakochują się w sobie, jednak nie mogą być razem, bo na ich drodze stoi konflikt palestyńsko-izraelski. Tyle miłości, tyl... {} Recenzja książki Oblubienica morza

Książka Jeśli tylko...

Recenzja książki "Jeśli tylko..."

Karolina Klimkiewicz

Recenzja książki "Jeśli tylko..."

25.07.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Leo od dziecka przyjaźni się z tajemniczą dziewczyną znad morza. Jest zwyczajnym mężczyzną z dobrą pracą i perspektywami na przyszłość. Leo ma wielu przyjaciół i podoba się wielu kobietom, jednak zależy mu na jednej, dziewczynie znad morza. To jej zwierza się ze wszystkiego i u niej szuka pomocy. Kocha ją i wie, że ona czuje do niego to samo, jedn... {} Recenzja książki Jeśli tylko...

Książka Prawo Mojżesza

Recenzja książki "Prawo Mojżesza"

Amy Harmon

Recenzja książki "Prawo Mojżesza"

{} WYBÓR REDAKCJI
23.07.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Jak walczyć z odrzuceniem, czy można żyć na uboczu? Amy Harmon w "Prawie Mojżesza" ukazuje nam sens życia, miłość, przyjaźń, smutek i szczęście. Zapraszam na recenzję książki okrążonej smutkiem i odrzuceniem. Jak żyć mimo bólu i strachu? Mojżesz nazywany był jako dziecko cracku. Poniżony przez życie i odrzucony przez społeczeństwo. Jako niemowlę ... {} Recenzja książki Prawo Mojżesza

O nas Kontakt Pomoc Polityka prywatności Regulamin
© 2020 nakanapie.pl
Zrobione z {} na Pradze Południe