Temat

Zapowiedzi nowości w Klubie

Postów na stronie:
@izka91201
@izka91201
258 książek 72 posty
2021-02-21 15:39 #
Dziękuję ♥️
# 2021-02-21 15:39
Odpowiedz
@Siostra_Kopciuszka
@Siostra_Kopciuszka
1029 książek 848 postów
2021-02-21 17:20 #
U mnie też nie widać (a kiedyś było widać 😐). Jest tylko adnotacja "Dostarczona, czeka na recenzję"
# 2021-02-21 17:20
Odpowiedz
@LetMeRead
@LetMeRead
398 książek 7405 postów
2021-02-21 17:21 #
Gdzieś wyżej ktoś pytał - opcja odliczania ma wrócić za jakiś czas.
# 2021-02-21 17:21
× 3
Odpowiedz
@dominika.nawidelcu
@dominika.nawidelcu
235 książek 609 postów
2021-02-21 17:22 #
Niestety chwilowa ta opcja znikła, ale wróci. Sprawdziłam, data to 2021-03-12.
# 2021-02-21 17:22
× 1
Odpowiedz
@Siostra_Kopciuszka
@Siostra_Kopciuszka
1029 książek 848 postów
2021-02-21 17:57 #
Dziękuję :) @dominika.nawidelcu

# 2021-02-21 17:57
× 1
Odpowiedz
@dominika.nawidelcu
@dominika.nawidelcu
235 książek 609 postów
2021-02-21 18:03 #
Nie ma problemu :-)
# 2021-02-21 18:03
Odpowiedz
@dominika.nawidelcu
@dominika.nawidelcu
235 książek 609 postów
2021-02-21 17:51 #
# 2021-02-21 17:51
× 1
Odpowiedz
@dominika.nawidelcu
@dominika.nawidelcu
235 książek 609 postów
2021-02-22 09:34 #
Nikt nie chce krasnalka?
# 2021-02-22 09:34
Odpowiedz
@Tanashiri
@Tanashiri
413 książek 3897 postów
2021-02-22 09:47 #
Ja bym chciała, tylko mam już pozycje zarezerwowane. Czy da się zrobić wyjątek dla matki czytającej synom? ☺️
# 2021-02-22 09:47
× 2
Odpowiedz
@phd.joanna
@phd.joanna
69 książek 55 postów
2021-02-22 10:50 #
Czy szansa na Waverley bezpowrotnie minęła? ;(
# 2021-02-22 10:50
Odpowiedz
@dominika.nawidelcu
@dominika.nawidelcu
235 książek 609 postów
2021-02-22 10:51 #
Niestety tak.
# 2021-02-22 10:51
Odpowiedz
@phd.joanna
@phd.joanna
69 książek 55 postów
2021-02-22 10:53 #
Nie mogę sobie tego wybaczyć.. Przegapiłam szkocką literaturę. Serdecznie dziękuję za odpowiedź.
# 2021-02-22 10:53
× 1
Odpowiedz
@dominika.nawidelcu
@dominika.nawidelcu
235 książek 609 postów
2021-02-22 13:35 #
# 2021-02-22 13:35
× 1
Odpowiedz
@jelonka11
@jelonka11
1030 książek 53 posty
2021-02-22 20:13 #
.
# 2021-02-22 20:13
× 1
Odpowiedz
@kat.czyta
@kat.czyta
293 książki 73 posty
2021-02-22 21:24 #
.
# 2021-02-22 21:24
Odpowiedz
@sanaecozy
@sanaecozy
142 książki 57 postów
2021-02-23 11:40 #
.
# 2021-02-23 11:40
Odpowiedz
@dominika.nawidelcu
@dominika.nawidelcu
235 książek 609 postów
2021-02-23 13:17 #
Jak potwierdzić odbiór książki, oto jest pytanie!
A oto link z instrukcją: https://nakanapie.pl/wiki/jak-potwierdzic-odbior-ksiazki
# 2021-02-23 13:17
× 1
Odpowiedz
@Nastka_diy_book
@Nastka_diy_book
347 książek 42 posty
2021-02-23 19:32 #
Dzięki za informację, właśnie zastanawiałam się jak potwierdzić
# 2021-02-23 19:32
Odpowiedz
@dominika.nawidelcu
@dominika.nawidelcu
235 książek 609 postów
2021-02-24 17:17 #
@dominika.nawidelcu
@dominika.nawidelcu
235 książek 609 postów
2021-02-26 10:21 #
Szyba instrukcja jak zgłaszać, że książka nie dotarła: https://nakanapie.pl/wiki/ksiazka-nie-doszla-co-zrobic
# 2021-02-26 10:21
× 2
Odpowiedz
@bookovsky2020
@bookovsky2020
102 książki 61 postów
2021-02-26 11:10 #
Mam pytanie czy opisany w instrukcji status "adres przekazany" i nowy po aktualizacji klubu status "zaadresowana" to to samo? :)
# 2021-02-26 11:10
Odpowiedz
@dominika.nawidelcu
@dominika.nawidelcu
235 książek 609 postów
2021-02-26 11:36 #
Nie.
"zaadresowane" oznacza, że recenzent podał adres.
"adres przekazany" oznacza, że adres recenzenta został przekazany do wydawcy.

Ale masz rację, napisałam skrótowo, pełen zapis to "adres przekazany do wydawcy". Poprawiam się.
# 2021-02-26 11:36
× 1
Odpowiedz
@phd.joanna
@phd.joanna
69 książek 55 postów
2021-02-26 13:20 #
Czy można gdzieś sprawdzić datę, kiedy zapis zmienił się na "adres przekazany do wydawnictwa"? Jakoś mi się dłuży oczekiwanie, ale za 14 dni ręki uciąć nie dam...
# 2021-02-26 13:20
Odpowiedz
@dominika.nawidelcu
@dominika.nawidelcu
235 książek 609 postów
2021-02-26 13:39 #
Po mailu, za każdym razem, gdy przekazuję adres, recenzent dostaje wiadomość. Możesz zobaczyć jak ona wygląda w instrukcji potwierdzania odbioru:https://nakanapie.pl/wiki/jak-potwierdzic-odbior-ksiazki
# 2021-02-26 13:39
Odpowiedz
@phd.joanna
@phd.joanna
69 książek 55 postów
2021-02-26 14:18 #
Wszystko jasne, wpadło do spamu. Bardzo dziękuję! 9 dni. Wobec tego cierpliwie czekam :)
# 2021-02-26 14:18
Odpowiedz
@Zaczytanablondynka
@Zaczytanablondynka
236 książek 90 postów
2021-02-26 18:03 #
Taktyczna .

Ps. Dzisiaj dotarła do mnie zakładka za wyzwanie 2020 i jestem nią zauroczona ! ❤️❤️
# 2021-02-26 18:03
× 7
Odpowiedz
@booksbybookaholic
@booksbybookaholic
127 książek 8 postów
2021-02-26 18:06 #
Zgadzam się. Zakładka jest przepiękna ❤️
# 2021-02-26 18:06
× 1
Odpowiedz
@dominika.nawidelcu
@dominika.nawidelcu
235 książek 609 postów
2021-02-27 17:45 #
# 2021-02-27 17:45
× 6
Odpowiedz
@Anmar
@Anmar
85 książek 384 posty
2021-02-27 17:52 #
Nie wiem czy nie przeciążyłam systemu😉 zarezerwowalam Mocną więź gdy dodawałaś książki i niby mam ją zarezerwowaną, ale nadal mogę rezerwować inne pozycje.
# 2021-02-27 17:52
Odpowiedz
@dominika.nawidelcu
@dominika.nawidelcu
235 książek 609 postów
2021-02-27 18:00 #
Zaszłość po "Windykacji", poprawiłam :)
# 2021-02-27 18:00
× 1
Odpowiedz
@LetMeRead
@LetMeRead
398 książek 7405 postów
2021-02-27 18:42 #
Kurde, przegapiłam Alpinistów Stalina. :(
# 2021-02-27 18:42
× 1
Odpowiedz
@Zaczytanablondynka
@Zaczytanablondynka
236 książek 90 postów
2021-02-27 19:41 #
Żona więźnia :( nie zdążyłam :( ale chętna jestem jak by ktoś jednak zmienił zdanie :)
# 2021-02-27 19:41
Odpowiedz
@kasiarz1983
@kasiarz1983
226 książek 349 postów
2021-02-27 20:13 #
Zazdroszczę😉 Czekałam na tą książkę.(Mam na myśli "Mocna więź")
# 2021-02-27 20:13
× 1
Odpowiedz
@justyna_
@justyna_
251 książek 56 postów
2021-02-27 20:16 #
Tyle dobra przegapiłam 😥
# 2021-02-27 20:16
× 2
Odpowiedz
@pleasebetasty
@pleasebetasty
187 książek 34 posty
2021-02-27 18:32 #
W tym roku polowanie na książki zdecydowanie mi nie idzie.

-pan kropka-
# 2021-02-27 18:32
× 1
Odpowiedz
@Moncia_Poczytajka
@Moncia_Poczytajka
1317 książek 22 posty
2021-02-27 18:57 #
Będzie jeszcze może szansa na Pensjonat na Kaczym Wzgórzu? Coś wiadomo?... Bo oczywiście nie zdążyłam :(
# 2021-02-27 18:57
Odpowiedz
@gala26
@gala26
453 książki 52 posty
2021-02-27 20:42 #
Też mi się wydaje, że kiedyś było łatwiej coś upolować. Widać oczekujących sporo :)
# 2021-02-27 20:42
× 2
Odpowiedz
@Strusiowata
@Strusiowata
305 książek 834 posty
2021-02-28 13:26 #
Można by ustalić dzień "okienka transferowego" zamiast polowania na książki ...
# 2021-02-28 13:26
× 4
Odpowiedz
@Siostra_Kopciuszka
@Siostra_Kopciuszka
1029 książek 848 postów
2021-02-28 14:15 #
Co konkretnie masz na myśli @Strusiowata ?
# 2021-02-28 14:15
Odpowiedz
@Strusiowata
@Strusiowata
305 książek 834 posty
2021-02-28 15:49 #
Myślę, że swietnie byłoby wiedzieć, że np. we wtorki i czwartki jest szansa na nowości.
# 2021-02-28 15:49
Odpowiedz
@LetMeRead
@LetMeRead
398 książek 7405 postów
2021-02-28 16:06 #
Na jedno wyjdzie. Wtedy np. we wtorki i w czwartki wszyscy będziemy polować - i też dla wszystkich nie starczy.
# 2021-02-28 16:06
× 2
Odpowiedz
@dominika.nawidelcu
@dominika.nawidelcu
235 książek 609 postów
2021-02-28 19:21 #
@Strusiowata Tu wychodzi element życiowy :-) Przekonaj mojego pracodawcę do swojego pomysłu, ja jestem za. Starczy mi tylko gwarancja, że w te dni nie będę siedzieć w nadgodzinach.
Bo wiecie, to, że ja dodaję coś w środku nocy to nie znaczy, że się właśnie obudziłam, tylko, że zawalili mnie robotą w pracy :)
# 2021-02-28 19:21
× 1
Odpowiedz
@Strusiowata
@Strusiowata
305 książek 834 posty
2021-02-28 20:53 #
Próbowanie nikogo i niczego nie dyskwalifikuje.
# 2021-02-28 20:53
Odpowiedz
@dominika.nawidelcu
@dominika.nawidelcu
235 książek 609 postów
2021-02-28 20:55 #
Co masz na myśli?
# 2021-02-28 20:55
Odpowiedz
@Strusiowata
@Strusiowata
305 książek 834 posty
2021-02-28 22:33 #
Mogę spróbować przekonać pracodawcę.
# 2021-02-28 22:33
Odpowiedz
@dominika.nawidelcu
@dominika.nawidelcu
235 książek 609 postów
2021-02-28 22:37 #
aaa rozumiem :-) haha, ok, byle mnie nie zwolnili, jak się dowiedzą, że na kanapie wojuję :)
# 2021-02-28 22:37
× 1
Odpowiedz
@Strusiowata
@Strusiowata
305 książek 834 posty
2021-02-28 16:33 #
Tak będzie, ale wtedy nie wchodzisz codziennie i nie sprawdzasz.
# 2021-02-28 16:33
× 1
Odpowiedz
@Chassefierre
@Chassefierre
Trickster & Wasz Szeryf 1071 książek 2441 postów
2021-02-28 16:43 #
Ale to i tak nie wyjdzie, bo książki z wydawnictw spływają w różnych dniach i często pojawiają się z zaskoczenia...
# 2021-02-28 16:43
× 6
Odpowiedz
@mewaczyta
@mewaczyta
561 książek 35 postów
2021-02-28 17:13 #
Myślę, że to dodawanie z zaskoczenia jest okej. Osobiście mi to nie przeszkadza.
# 2021-02-28 17:13
× 2
Odpowiedz
@Siostra_Kopciuszka
@Siostra_Kopciuszka
1029 książek 848 postów
2021-02-28 17:22 #
Popieram @mewaczyta, tak jest oki, wtedy wszyscy ,mają równe szanse
# 2021-02-28 17:22
× 2
Odpowiedz
@phd.joanna
@phd.joanna
69 książek 55 postów
2021-02-28 20:23 #
Moim zdaniem zaskoczenie jest trochę bardziej "sprawiedliwe", bo obok tego oczywiście niespodziewanego momentu nie dyskwalifikuje osób, które danego dnia o danej godzinie są np. zawsze w pracy albo mają jakieś inne stałe obowiązki. Stąd uważam, że np. wtorki o 17 mogą kogoś wykluczyć na zawsze. Dla większości z nas recenzowanie jest pewnie pasją i wytchnieniem, fajnie zostawić w tym terminarzowym świecie trochę spontaniczności :) Choć też nie mogę sobie wybaczyć, że przegapiłam Waverley...
# 2021-02-28 20:23
× 10
Odpowiedz
@LetMeRead
@LetMeRead
398 książek 7405 postów
2021-02-28 20:24 #
Zgadzam się. Też przegapiłam parę fajnych książek, choćby wczoraj - ale element zaskoczenia sprawia, że wszyscy mamy równe szanse.
# 2021-02-28 20:24
× 5
Odpowiedz
@Anmar
@Anmar
85 książek 384 posty
2021-02-28 21:06 #
Zgadzam się z Joanną. A w ogóle pamiętajmy, że nasi admini to też ludzie mający swoje życie i obowiązki i nie zawsze o tej samej porze może im pasować by "ogarnąć" klub
# 2021-02-28 21:06
× 4
Odpowiedz
@z_glowawksiazkach
@z_glowawksiazkach
379 książek 31 postów
2021-02-28 20:26 #
A ja zgadzam się ze @Strusiowata. Uważam, że byłoby to wygodniejsze i zniknąłby problem nieprzychodzących powiadomień.
# 2021-02-28 20:26
× 1
Odpowiedz
@Anmar
@Anmar
85 książek 384 posty
2021-02-28 21:03 #
Ja się odniosę do powiadomień. Nie mam absolutnie nic przeciwko kropeczkom, kwiatkom i innym znakom dymnym. Tylko po co? Przecież i tak trzeba wejść na stronę, potem w powiadomienia, przejść na stronę z zapowiedziami i dopiero na stronę klubu. Ile to klikania... Ja mam ustawioną zakładkę bezpośrednio na stronie z książkami dostępnymi w klubie. I w ten sposób kiedy Dominika wczoraj dodała trzy pozycje ja już swoją książkę zamówiłam, a zapowiedzi pojawiły się po kilku jeśli nie kilkunastu minutach.
To tyle w temacie...
A w ogóle to lubię takie polowanie na książki 😉
# 2021-02-28 21:03
× 4
Odpowiedz
@dominika.nawidelcu
@dominika.nawidelcu
235 książek 609 postów
2021-02-28 21:08 #
Oj, z pewnością nie kilkunastu!
# 2021-02-28 21:08
× 1
Odpowiedz
@Anmar
@Anmar
85 książek 384 posty
2021-02-28 21:08 #
Przepraszam. Może faktycznie to tylko kilka minut było.
# 2021-02-28 21:08
Odpowiedz
@dominika.nawidelcu
@dominika.nawidelcu
235 książek 609 postów
2021-02-28 21:10 #
Ja tak tylko gwoli wyjaśnienia :-) Staram się na 3 podstronach działać jednocześnie, ale botem nie jestem :) W zależności od czego zacznę, czy od forum, czy od klubu, to na tym drugim będzie chwila opóźnienia.
# 2021-02-28 21:10
× 1
Odpowiedz
@dominika.nawidelcu
@dominika.nawidelcu
235 książek 609 postów
2021-02-28 21:08 #
# 2021-02-28 21:08
× 1
Odpowiedz
@wybrana84
@wybrana84
467 książek 1120 postów
2021-02-28 21:16 #
Szkoda że mam już do recenzji 😞😞
# 2021-02-28 21:16
Odpowiedz
@kazal_ka
@kazal_ka
Admin 31 książek 900 postów
2021-02-28 21:26 #
To ja się wypowiem w kwestii stałych dni. Nie ma takiej możliwości, ponieważ zdarza się, że wydawnictwom zależy na czasie i jeśli będziemy czekać 3-4 dni z dodaniem książki, to opóźniamy im dzień pojawienia się recenzji. Póki co na pewno zostanie opcja dodawania wtedy, kiedy tylko mamy chwilę czasu.
# 2021-02-28 21:26
× 9
Odpowiedz
@mrbiggles
@mrbiggles
Admin 47 książek 379 postów
2021-02-28 23:37 #
Wgrałem przed minutą nową wersje Klubu Recenzenta, proszę wybaczyć błędy których nie wyłapałem (i zgłaszać je tutaj, poprawimy szybko). Pozornie nie ma dużych zmian, ale pod spodem w kodzie, zmieniło się bardzo dużo - teraz możemy wprowadzać szybciej zmiany i poprawki.



# 2021-02-28 23:37
× 4
Odpowiedz
@justyna_
@justyna_
251 książek 56 postów
2021-03-01 09:20 #
Proszę przywrócić podział na papier i ebook, teraz jest mocno nieczytelnie.

I podobnie u mnie "moje książki" się wykrzaczyły - choć wszystkie mam rozliczone, przy każdej mam zapis "po terminie" :)
# 2021-03-01 09:20
Odpowiedz
@wybrana84
@wybrana84
467 książek 1120 postów
2021-02-28 23:39 #
Mnie się podoba 😉 wszystko git 👍
# 2021-02-28 23:39
Odpowiedz
@wybrana84
@wybrana84
467 książek 1120 postów
2021-02-28 23:43 #
A mam pytanko jednak - czemu przy niektórych książkach pisze PO TERMINIE - a oddałam je przed terminem 🤔🤔🤔
# 2021-02-28 23:43
× 4
Odpowiedz
@Wiesia
@Wiesia
593 książki 3101 postów
2021-03-01 00:10 #
Też tak mam, a zawsze mieściłam się w połowie czasu.
# 2021-03-01 00:10
× 3
Odpowiedz
@LetMeRead
@LetMeRead
397 książek 7274 posty
2021-03-01 06:12 #
U mnie też tak jest, a spóźniłam się tylko z jedną recenzją ("Komar"), pozostałe oddawałam przed terminem.
# 2021-03-01 06:12
× 3
Odpowiedz
@Siostra_Kopciuszka
@Siostra_Kopciuszka
1029 książek 848 postów
2021-03-01 00:29 #
Dokładnie, ja też tak mam, a zawsze oddawałam przed terminem i to sporo przed.
# 2021-03-01 00:29
× 3
Odpowiedz
Postów na stronie:
Odpowiedź
Grupa

Klub Recenzenta

Grupa stworzona wokół tematu Klubu Recenzenta w serwisie nakanapie.pl
O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl