Temat

Zapowiedzi nowości w Klubie

Postów na stronie:
@katapika
@katapika
176 książek 312 postów
2020-07-30 12:04 #
# 2020-07-30 12:04
{}× 3
Odpowiedz
@Mackowy
@Mackowy
294 książki 2006 postów
2020-07-30 12:11 #
2 CD :-D


# 2020-07-30 12:11
{}
Odpowiedz
@ziellona
@ziellona
Bibliotekarz 247 książek 685 postów
2020-07-30 14:15 #
A ja myślałam o mitach greckich. Ale audio to na jesień do sprzątania☺️ i się łamie. Jak nikt nie weźmie to się złamie😁 ale póki co spauzuje
# 2020-07-30 14:15
{}× 1
Odpowiedz
@z_glowawksiazkach
@z_glowawksiazkach
351 książek 31 postów
2020-07-30 12:21 #
Udało mi się zarezerwować pierwszą książkę w klubie :) Nie mogę się doczekać


# 2020-07-30 12:21
{}× 6
Odpowiedz
@sanaecozy
@sanaecozy
133 książki 53 posty
2020-07-30 12:33 #
Super! Jaki tytuł? :D
# 2020-07-30 12:33
{}
Odpowiedz
@z_glowawksiazkach
@z_glowawksiazkach
351 książek 31 postów
2020-07-30 12:38 #
Kuzynka Marie :)
# 2020-07-30 12:38
{}× 4
Odpowiedz
@kasiarz1983
@kasiarz1983
202 książki 274 posty
2020-07-30 14:08 #
Ja tez zamówilam.Jestem.ciekawa.
# 2020-07-30 14:08
{}× 1
Odpowiedz
@z_glowawksiazkach
@z_glowawksiazkach
351 książek 31 postów
2020-07-30 14:18 #
A co upolowałaś?
# 2020-07-30 14:18
{}
Odpowiedz
@kasiarz1983
@kasiarz1983
202 książki 274 posty
2020-07-30 14:23 #
Wybarłam Kuzynka Marie.Lubię książki z historią w tle.Tego wydawnictwa jeszcze nie znam,więc jestem ciekawa czy mi się spodoba.
# 2020-07-30 14:23
{}
Odpowiedz
@z_glowawksiazkach
@z_glowawksiazkach
351 książek 31 postów
2020-07-30 14:27 #
Właśnie też nie kojarzę tego wydawnictwa. Chyba jeszcze nic od nich nie czytałam.
# 2020-07-30 14:27
{}
Odpowiedz
@sanaecozy
@sanaecozy
133 książki 53 posty
2020-07-30 12:33 #
Ja tym razem pas, czekam na kolejne tytuły :D
# 2020-07-30 12:33
{}
Odpowiedz
@ann1103
@ann1103
256 książek 42 posty
2020-07-30 12:35 #
Ja tym razem też pas. Czekam na coś innego niż NovaeRes xD
# 2020-07-30 12:35
{}
Odpowiedz
@kazal_ka
@kazal_ka
Admin 31 książek 836 postów
2020-07-30 14:22 #
@andziaczyta, @katapika dodała książki innych wydawnictw chwilę wcześniej.
# 2020-07-30 14:22
{}× 1
Odpowiedz
@ann1103
@ann1103
256 książek 42 posty
2020-07-30 14:34 #
Widziałam, ale i tak nic dla mnie :( Poczekam na kolejną turę :)
# 2020-07-30 14:34
{}× 1
Odpowiedz
@z_glowawksiazkach
@z_glowawksiazkach
351 książek 31 postów
2020-07-30 12:47 #
A wiecie może, ile mniej więcej czeka się na książkę z wydawnictwa?
# 2020-07-30 12:47
{}
Odpowiedz
@Mackowy
@Mackowy
294 książki 2006 postów
2020-07-30 12:49 #
Jakieś dwa miesiące.
# 2020-07-30 12:49
{}× 3
Odpowiedz
@sanaecozy
@sanaecozy
133 książki 53 posty
2020-07-30 12:49 #
Ja miałam książkę wysyłaną przez NovaeRes. Zarezerwowałam w poniedziałek, była u mnie po tygodniu we wtorek :)
# 2020-07-30 12:49
{}× 2
Odpowiedz
@sanaecozy
@sanaecozy
133 książki 53 posty
2020-07-30 12:50 #
@Mackowy czemu wszystkich tak straszysz... XD
# 2020-07-30 12:50
{}× 1
Odpowiedz
@Mackowy
@Mackowy
294 książki 2006 postów
2020-07-30 13:03 #
Bo wszyscy o to samo pytają, zamiast sobie sprawdzić troszeczkę wyżej, to nie jest długi wątek :-) (poza tym liczę, że ktoś się nabierze i będzie miał miłą niespodziankę)
# 2020-07-30 13:03
{}× 4
Odpowiedz
@kasiarz1983
@kasiarz1983
202 książki 274 posty
2020-07-30 14:07 #
Bardzo szybko czasem 2 dni a innym razem tydzien 🙂pewnie dostaniesz po weekendzie.
# 2020-07-30 14:07
{}× 1
Odpowiedz
@elcia17
@elcia17
542 książki 21 postów
2020-07-31 21:08 #
Serio? Ja swoją książkę zamówiłam 22 .07 też z Nova res i jak narazie cisza,nawet nie wysłana..więc chyba trochę poczekam ..
# 2020-07-31 21:08
{}
Odpowiedz
@kasiarz1983
@kasiarz1983
202 książki 274 posty
2020-07-31 21:55 #
Z tego wydawnictwa nie zamawiałam.Inne paczki szybko przychodziły.
# 2020-07-31 21:55
{}× 1
Odpowiedz
@elcia17
@elcia17
542 książki 21 postów
2020-07-31 22:56 #
Poczekam do poniedziałku,zobaczymy jak będzie.
# 2020-07-31 22:56
{}
Odpowiedz
@sanaecozy
@sanaecozy
133 książki 53 posty
2020-07-31 23:11 #
U mnie też nic się nie zmieniało w tamtych statusach, w pn dodane do przygotowania i tak widniało przez tydzień do czasu odebrania książki ;)
# 2020-07-31 23:11
{}× 1
Odpowiedz
@elcia17
@elcia17
542 książki 21 postów
2020-07-31 23:13 #
Dzięki za informację.Możliwe że i do mnie wcześniej dotrze książka niż zmieni się status.
# 2020-07-31 23:13
{}
Odpowiedz
@Zaczytanablondynka
@Zaczytanablondynka
180 książek 84 posty
2020-07-30 12:58 #
Jestem ciekawa "nie ufam już nikomu" widziałam w internecie wielkie zachwalanie więc jestem ciekawa,moze się skuszę jak będę zamawiać książki w sierpniu :)
# 2020-07-30 12:58
{}× 1
Odpowiedz
@wfotelu
@wfotelu
135 książek 140 postów
2020-07-30 13:51 #
Skusiłam się na Piotra C.
Kiedyś czytałam "Pokolenie Ikea", jestem ciekawa czy od tego tytułu jego pióro się zmieniło.
# 2020-07-30 13:51
{}× 3
Odpowiedz
@Almaranth
@Almaranth
159 książek 141 postów
2020-07-30 14:47 #
Taaaaak :) Cyberpunk mój :D ciekawa jestem tej pozycji, Świat Achai i Viriona mnie kompletnie oczarował, zobaczymy czy pan Ziemiański porwie mnie i tym razem :)
# 2020-07-30 14:47
{}× 2
Odpowiedz
@Mackowy
@Mackowy
294 książki 2006 postów
2020-07-30 14:56 #
Kusił mnie też Cyber, ale bałem się zaryzykować - mam mocno sinusoidalny stosunek do tego autora - czekam na Twoją recenzję :-)
# 2020-07-30 14:56
{}× 1
Odpowiedz
@Almaranth
@Almaranth
159 książek 141 postów
2020-07-30 14:58 #
Specjalnie czekałam na nowości w klubie przed urlopem, także mam nadzieję, że na urlop dojdzie :)
# 2020-07-30 14:58
{}× 1
Odpowiedz
@kazal_ka
@kazal_ka
Admin 31 książek 836 postów
2020-07-31 09:50 #
@Almaranth, jaka presja! A kiedy ten urlop?
# 2020-07-31 09:50
{}
Odpowiedz
@Almaranth
@Almaranth
159 książek 141 postów
2020-07-31 10:38 #
Od... Jutra 😁😁 także liczę że na drugi tydzień dojdzie, a jeśli nawet nie, to mój stos hańby ma trochę dobroci do zaoferowania ☺☺
# 2020-07-31 10:38
{}
Odpowiedz
@katapika
@katapika
176 książek 312 postów
2020-07-31 11:00 #
Wysyłka będzie w poniedziałek, więc może się uda ;)
# 2020-07-31 11:00
{}× 1
Odpowiedz
@Almaranth
@Almaranth
159 książek 141 postów
2020-07-31 11:08 #
PASITO!! :D
# 2020-07-31 11:08
{}× 1
Odpowiedz
@ilona_m2
@ilona_m2
201 książek 31 postów
2020-07-30 14:48 #
Do mnie jakoś wydawnictwo Nova Res nie przemawia
# 2020-07-30 14:48
{}
Odpowiedz
@Almaranth
@Almaranth
159 książek 141 postów
2020-07-30 14:55 #
Fakt, różnie z nimi bywa. Na pewno redagowanie książek u nich leży i kwiczy. Jak recenzowałam "Divendi" Natalii Lewandowskiej to się za głowę chwyciłam, jak można było to do druku puścić. Jak wzięłam "Sny Lazurowej Wody" Rafała Milcewicza, było już lepiej, jednak sama wyłapałam kilka tłustych błędów. Jak napisałam do samego autora, to stwierdził, że wyłapałam więcej błędów niż redaktor z wydawnictwa. A zatem moim zdaniem, powinni zatrudnić bardziej obytą w temacie osobę na to stanowisko. Wiele ich książek ma potencjał, jesli zwrócić uwagę na to i owo, ale to wymaga oczywiście zaangażowania wydawnictwa, natomiast widzę, że oni tylko drukują książki, natomiast reszta spada na samego autora - na przykład promocja książki w social mediach. Kiepsko.
# 2020-07-30 14:55
{}× 7
Odpowiedz
@Patriseria
@Patriseria
206 książek 113 postów
2020-07-30 22:52 #
'Plan Huberta' z tego wydawnictwa był naprawdę dobry :)

# 2020-07-30 22:52
{}× 1
Odpowiedz
@mewaczyta
@mewaczyta
429 książek 31 postów
2020-07-31 20:42 #
Polecam przeczytać kilka opinii i recenzji przed złapaniem do rąk ich książek. Mają one bardzo nierówny poziom. Najwięcej mają książek neutralnych, ale zdarzają się KATASTROFY.
# 2020-07-31 20:42
{}× 2
Odpowiedz
@ilona_m2
@ilona_m2
201 książek 31 postów
2020-08-01 13:01 #
Oj zdarzają się ja się dałam złapać na opis książki....
# 2020-08-01 13:01
{}× 1
Odpowiedz
@justyna_
@justyna_
220 książek 49 postów
2020-08-03 08:57 #
Mam czasem wrażenie, że u nich liczy się ilość, która nie idzie w parze z jakością... :(
# 2020-08-03 08:57
{}× 1
Odpowiedz
@Patriseria
@Patriseria
206 książek 113 postów
2020-07-30 22:53 #
Czekam na kolejne nowości :)
# 2020-07-30 22:53
{}× 1
Odpowiedz
@izka91201
@izka91201
240 książek 66 postów
2020-07-31 13:54 #
Ja czytałam kilka książek tego wydawnictwa, ale przeważnie były to książki fantasy czy postapokaliptyczne :) Te mi się podobały :)
# 2020-07-31 13:54
{}× 3
Odpowiedz
@katapika
@katapika
176 książek 312 postów
2020-08-03 11:28 #
# 2020-08-03 11:28
{}× 3
Odpowiedz
@sanaecozy
@sanaecozy
133 książki 53 posty
2020-08-03 11:51 #
Jedno z moich 3 ulubionych wydawnictw, nie mogłam nie zarezerwować! Na Benjamina nie zdążyłam, ale w takim razie sprawdzę Covid-19 :) A mam pytanie, jako nowicjusz, MAG też coś Wam czasem wysyła, czy na nich raczej nie mam co liczyć? :)
# 2020-08-03 11:51
{}× 1
Odpowiedz
@pollyann_20
@pollyann_20
46 książek 69 postów
2020-08-03 13:23 #
Ale się cieszę *-* Udało mi się zarezerwować "Krokodyl w doniczce"! Jestem baaaardzo ciekawa :D
# 2020-08-03 13:23
{}× 4
Odpowiedz
@LiterAnka
@LiterAnka
292 książki 95 postów
2020-08-03 18:49 #
Och, Franklin był i nie ma 😫
# 2020-08-03 18:49
{}
Odpowiedz
@sanaecozy
@sanaecozy
133 książki 53 posty
2020-08-03 18:52 #
Bardzo szybko zniknął, weszłam chyba 15 minut po dodaniu i już go nie było :D
# 2020-08-03 18:52
{}
Odpowiedz
@Mackowy
@Mackowy
294 książki 2006 postów
2020-08-04 10:30 #
Napiszę Wam ładną recenzję ;-) tym razem szczęście się do mnie uśmiechnęło, bo akurat przysiadłem na kanapie jak @katapika wrzucała nowości :)
# 2020-08-04 10:30
{}× 4
Odpowiedz
@LetMeRead
@LetMeRead
377 książek 5524 posty
2020-08-04 11:42 #
@Mackowy, Ty chapnąłeś Franklina?
# 2020-08-04 11:42
{}
Odpowiedz
@Mackowy
@Mackowy
294 książki 2006 postów
2020-08-04 11:45 #
@ LetMeRead Si :-)
# 2020-08-04 11:45
{}× 1
Odpowiedz
@LetMeRead
@LetMeRead
377 książek 5524 posty
2020-08-04 11:47 #
A to niezła cegła jest. :)
# 2020-08-04 11:47
{}× 1
Odpowiedz
@Mackowy
@Mackowy
294 książki 2006 postów
2020-08-04 11:51 #
Już się nie mogę doczekać, bo nie czytałem nic Isaacsona, a ponoć gość potrafi w biografie, mam nadzieję, że ogarnę 3 tygodnie ;-)
# 2020-08-04 11:51
{}× 1
Odpowiedz
@jatymyoni
@jatymyoni
Bibliotekarz 2954 książki 2985 postów
2020-08-03 20:45 #
Ja właśnie zarezerwowałam Bert Hellinger "Moje życie. Moja pasja" i znikną. Nic nie czytałam tego autora, ale mnie zainteresował jak przeglądałam jego ksiązki.
# 2020-08-03 20:45
{}× 4
Odpowiedz
@katapika
@katapika
176 książek 312 postów
2020-08-03 21:39 #
# 2020-08-03 21:39
{}× 4
Odpowiedz
@Siostra_Kopciuszka
@Siostra_Kopciuszka
980 książek 423 posty
2020-08-05 08:35 #
A ja znowu jestem do wzięcia 😉, tfuuu, to znaczy w oczekiwaniu na kolejne perełki do chapnięcia :)
# 2020-08-05 08:35
{}× 7
Odpowiedz
@katapika
@katapika
176 książek 312 postów
2020-08-05 14:52 #
Dobrze wiedzieć ;)
# 2020-08-05 14:52
{}× 2
Odpowiedz
@kasiarz1983
@kasiarz1983
202 książki 274 posty
2020-08-06 19:59 #
Zapytam z ciekawości, czy ktoś już dostał książkę zamówioną 30.07 od wydawnictwa Nova Res? Dziś mija tydzień i ciągle jest przygotowana do wysyłki.
# 2020-08-06 19:59
{}× 1
Odpowiedz
@wfotelu
@wfotelu
135 książek 140 postów
2020-08-06 20:00 #
Do mnie dziś dotarła, dokładnie "Gwiazdor" Piotra C.
# 2020-08-06 20:00
{}
Odpowiedz
@kasiarz1983
@kasiarz1983
202 książki 274 posty
2020-08-06 20:07 #
Dziękuję za odp.Będę wypatrywała kuriera😉 Fajnie gdyby przesyłka dotarła przed weekendem.

# 2020-08-06 20:07
{}
Odpowiedz
@z_glowawksiazkach
@z_glowawksiazkach
351 książek 31 postów
2020-08-06 22:17 #
Też miałam o to pytać, gdyż też czekam na paczuszkę. Mam nadzieję, że jutro przyjdzie ;)
# 2020-08-06 22:17
{}
Odpowiedz
@kasiarz1983
@kasiarz1983
202 książki 274 posty
2020-08-06 22:41 #
Czekamy na tą samą książkę 😉
# 2020-08-06 22:41
{}
Odpowiedz
@zkotemczytane
@zkotemczytane
282 książki 10 postów
2020-08-07 09:03 #
to ja czekam na Wasze opinie! :)

# 2020-08-07 09:03
{}× 2
Odpowiedz
@Aleksandra_B
@Aleksandra_B
227 książek 25 postów
2020-08-07 10:52 #
Recenzja dodana (oczekuje akceptacji góry) i już mogę wyczekiwać nowości. ;)
# 2020-08-07 10:52
{}× 5
Odpowiedz
@pleasebetasty
@pleasebetasty
179 książek 30 postów
2020-08-07 17:40 #
To ja zostawię tu strategiczny post i poczekam na jakieś tytuły, które mnie zainteresują 😌
# 2020-08-07 17:40
{}× 5
Odpowiedz
@Wiesia
@Wiesia
563 książki 2579 postów
2020-08-07 21:07 #
Czekanie wzmaga apetyt :D
# 2020-08-07 21:07
{}× 5
Odpowiedz
@pleasebetasty
@pleasebetasty
179 książek 30 postów
2020-08-08 13:37 #
I to jeszcze jak!
(Jak często pojawiają się nowości?)
# 2020-08-08 13:37
{}
Odpowiedz
@LetMeRead
@LetMeRead
377 książek 5430 postów
2020-08-08 18:18 #
Jak Bozia da. To znaczy, jak wydawnictwa dadzą, a adminki wstawią.
# 2020-08-08 18:18
{}× 3
Odpowiedz
@jatymyoni
@jatymyoni
Bibliotekarz 2954 książki 2985 postów
2020-08-07 21:04 #
Poprzednio czekałam 2 tygodnie, a tym razem było ekspresowo. To książka musiała czekać na mnie u sąsiadki.
# 2020-08-07 21:04
{}× 4
Odpowiedz
@Siostra_Kopciuszka
@Siostra_Kopciuszka
980 książek 423 posty
2020-08-09 11:27 #
Jakby co to jestem , strategicznie 😉
# 2020-08-09 11:27
{}× 1
Odpowiedz
@kasiarz1983
@kasiarz1983
202 książki 274 posty
2020-08-09 12:51 #
Pozdrawiam 🤗
# 2020-08-09 12:51
{}× 1
Odpowiedz
@sanaecozy
@sanaecozy
133 książki 53 posty
2020-08-10 00:03 #
Recenzja wystawiona, znowu trafiła mi się dobra książka. To teraz czekam na akceptację i znów mogę wypatrywać perełek :)
# 2020-08-10 00:03
{}× 3
Odpowiedz
@kazal_ka
@kazal_ka
Admin 31 książek 836 postów
2020-08-10 11:47 #
# 2020-08-10 11:47
{}× 2
Odpowiedz
@ilona_m2
@ilona_m2
201 książek 31 postów
2020-08-10 11:57 #
świetne tytuły i to tak z samego poniedziałku :) załapałam się na Dublerkę :)
# 2020-08-10 11:57
{}× 4
Odpowiedz
@kazal_ka
@kazal_ka
Admin 31 książek 836 postów
2020-08-10 12:00 #
@ilona_m2 lubimy Wam umilać trudne początki tygodnia ;)
# 2020-08-10 12:00
{}× 3
Odpowiedz
@Wiesia
@Wiesia
565 książek 2594 posty
2020-08-10 12:01 #
Fajne książki, przygarnęła bym kilka ale zwycięzca mógł być tylko jeden 👍😘😊
# 2020-08-10 12:01
{}
Odpowiedz
@Aleksandra_B
@Aleksandra_B
227 książek 25 postów
2020-08-10 12:03 #
Koczowałam i koczowałam... Ale jest – dorwałam egzemplarz „Dublerki”. 😉
# 2020-08-10 12:03
{}× 2
Odpowiedz
@justyna_
@justyna_
220 książek 49 postów
2020-08-10 12:06 #
Zgarnęłam Musso :)
# 2020-08-10 12:06
{}× 1
Odpowiedz
@Johnson
@Johnson
414 książek 1418 postów
2020-08-10 17:29 #
FFS! No nic :D jakoś przeżyję. Coś mi powiadomienie umknęło again :)
# 2020-08-10 17:29
{}
Odpowiedz
@wfotelu
@wfotelu
135 książek 140 postów
2020-08-10 12:00 #
Och, marzy mi się Dublerka ale kurczę - kończę dopiero Gwiazdora i niestety nie zdążę jej złapać :(
# 2020-08-10 12:00
{}
Odpowiedz
@kazal_ka
@kazal_ka
Admin 31 książek 836 postów
2020-08-10 12:04 #
Drodzy Recenzenci, czy są tu mamy lub tatusiowie maluchów? Będziemy niedługo mieć dla Was do recenzji książkę wydaną przez znanego na FB Pana Tabletkę o budowaniu odporności u małych dzieci (wersja papierowa i rozbudowany o dodatkowe rozdziały audiobook). Dajcie mi znać tutaj lub w wiadomości prywatnej, czy bylibyście zainteresowani zostaniem recenzentem tej książki :)
# 2020-08-10 12:04
{}× 2
Odpowiedz
@kasiarz1983
@kasiarz1983
202 książki 274 posty
2020-08-10 12:34 #
Jestem chętna 😉mam 2 córeczki
# 2020-08-10 12:34
{}× 2
Odpowiedz
@kazal_ka
@kazal_ka
Admin 31 książek 836 postów
2020-08-10 12:44 #
@kasiarz1983, dzięki! Będę się odzywać, jak tylko przyjdą do nas książki :)
# 2020-08-10 12:44
{}× 1
Odpowiedz
@LiterAnka
@LiterAnka
292 książki 95 postów
2020-08-10 13:25 #
O tak, ja chętnie. Historia chorób moich przedszkolaków wymagałaby od mnie poszerzenia wiedzy na temat odporności 😎
# 2020-08-10 13:25
{}
Odpowiedz
@kazal_ka
@kazal_ka
Admin 31 książek 836 postów
2020-08-10 13:26 #
@LiterAnka, zapisuję i jesteśmy w kontakcie :)
# 2020-08-10 13:26
{}
Odpowiedz
2020-08-10 12:28 #
Dublerka chwycona 😍
# 2020-08-10 12:28
{}
Odpowiedz
@Wiesia
@Wiesia
563 książki 2579 postów
2020-08-10 12:34 #
Widzę że dublerka ma wzięcie :)
# 2020-08-10 12:34
{}
Odpowiedz
@kasiarz1983
@kasiarz1983
202 książki 274 posty
2020-08-10 12:37 #
Mialam dylemat miedzy "Brudna sprawa"a "Po dwóch stronach".lubie ksiazki historyczne ale podobno nie brakuje w niej drastycznych scen.
# 2020-08-10 12:37
{}
Odpowiedz
@sanaecozy
@sanaecozy
133 książki 53 posty
2020-08-10 12:39 #
Też miałam spory dylemat, ale ostatecznie wzięłam książkę pani Taylor, mam nadzieję, że się nie zawiodę, to będzie mój "wielki" powrót do thrillerów psychologicznych :D
# 2020-08-10 12:39
{}
Odpowiedz
Postów na stronie:
Odpowiedź
Grupa

Klub Recenzenta

Grupa stworzona wokół tematu Klubu Recenzenta w serwisie nakanapie.pl
O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2021 nakanapie.pl