Avatar @ksiazkazpazurem

Agnieszka

@ksiazkazpazurem
3 obserwujących. 4 obserwowanych.
Kanapowicz od 11 miesięcy. Ostatnio tutaj około 13 godzin temu.
{} ksiazka.z.pazurem
{} Napisz wiadomość
3 obserwujących.
4 obserwowanych.
Kanapowicz od 11 miesięcy. Ostatnio tutaj około 13 godzin temu.

Recenzje książek

49 recenzji

"Wyleczeni" Alicja Horn - thriller medyczny

10.10.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dzień dobry, jakie książki macie zaplanowane na październik? Zapraszam Was na recenzję debiutu pod tytułem "Wyleczeni" autorstwa Alicji Horn. W słynnym warszawskim szpitalu zostaje znalezione ciało zastępcy ordynatora. Wśród personelu pojawia się wiele plotek i domysłów, na temat śmierci doktora Szymańskiego. Wskazanie potencjalnego mordercy, może... {} Recenzja książki Wyleczeni

"Surogatka" - Louise Jensen

10.10.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dzień dobry! Zapraszam Was na recenzję thrillera pod tytułem "Surogatka" autorstwa Louise Jensen. Kat i Nick od pewnego czasu marzą, aby zostać rodzicami, niestety kolejna próba adopcji kończy się niepowodzeniem. Zdesparowane małżeństwo, postanawia więc skorzystać z propozycji dawnej przyjaciółki Kat - Lisy. Która postanawia zostać ich surogatką,... {} Recenzja książki Surogatka

"Ślepiec" Max Czornyj

10.10.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dzień dobry, dzisiaj zapraszam Was na recenzję "Ślepca" autorstwa Maxa Czornyja. To moje pierwsze spotkanie z twórczością autora, więc zupełnie nie wiedziałam czego mam się spodziewać. Do zapoznania się akurat z tą serią nakłoniła mnie wygrana książka od @ja.czytam pod tytułem "Grób" za którą bardzo dziękuję. Jest to drugi tom z cyklu "Lizy Lange... {} Recenzja książki Ślepiec

"Prawniczka" Anna Falatyn - recenzja

28.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dzień dobry! Zapraszam Was na recenzję drugiego tomu z cyklu "Prawniczka Camorry". Po udanym debiucie Anny Falatyn pod tytułem "Skorpion" wiedziałam, że czekanie na kolejny tom będzie istną torturą. I nie myliłam się... "Chcę twojego ciała, twojej duszy, wszystkiego, co jest z tobą związane, ale nie mogę tego mnie, bo nie jesteś dla mnie ani ja d... {} Recenzja książki Prawniczka

Gra Matteo - Recenzja

22.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Recenzja "Gra Matteo" autorstwa J.T. Geissinger Przeczytanie książki zazwyczaj nie zajmuję mi zbyt wiele czasu, o ile okaże się ona wciągająca do samego końca Znacznie więcej problemów mam z recenzjami, ale o tym można poczytać na moim instastory. Dlatego, wciąż nie mogę uwierzyć, że między mną, a Matteo oraz Kimber w 100% nie zaiskrzyło... Pewni... {} Recenzja książki Gra Matteo

Niebezpieczne związki - recenzja antologii

20.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dzień dobry, zapraszam Was na recenzję antologii, która dobrze sprawdzi się na długie letnie wieczory. Zbiór dziesięciu opowiadań polskich autorek, nie tylko nas zaskoczy, ale i pozostawi swego rodzaju niedosyt informacji, który może doprowadzić czytelnika do szału. I właśnie z tego powodu, bardzo rzadko sięgam po antologię. Na "Niebezpieczne zwi... {} Recenzja książki Niebezpieczne związki

Recenzja debiutu pod tytułem "Devil"

16.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dzień dobry, zapraszam na recenzję książki pod tytułem "Devil" autorstwa Juli Brylewskiej. Hailey po pięciu latach spędzonych w Nowym Yorku, wraca do rodzinnego domu z nadzieją, że uda się jej szybko znaleźć pracę i małe mieszkanie. Postanawia do tego czasu zatrzymać się u rodziców i spędzić z nimi miło czas. Podczas wspólnego posiłku z bliskimi,... {} Recenzja książki Devil

Recenzja Patronacka Przedpremierowa

27.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

RECENZJA PATRONACKA PRZEDPREMIEROWA - "Wybierz mnie" @Link Dzień dobry, zapraszam Was na kolejną recenzję książki, wydanej przez autorkę M.F. Mosquito pod tytułem "Wybierz mnie". Małgorzatę miałam okazję poznać w pierwszym tomie rozpoczynającym serię "Oblicza Miłości". Muszę przyznać, że takiej zmiany po najlepszej przyjaciółce Aleksandry si... {} Recenzja książki Wybierz mnie

Układ z Cameronem - Szara myszka i podrywacz

22.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Joellen Bixby od dziesięciu lat skrycie podkochuje się w swoim szefie Michaelu Madoxie. Nie ma jednak bladego pojęcia, w jaki sposób mogłaby zwrócić na niego swoją uwagę. Kiedy Joellen zatraca się jeszcze bardziej w nienawiści do własnego ciała, na jej drodze niespodziewanie staję przystojny, chociaż bardzo irytujący sąsiad Cameron McGregor. Mężcz... {} Recenzja książki Układ z Cameronem

Gra pozorów - Linda Malczewska

20.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Elena Sanchez pracuję w firmie, która od jakiegoś czasu wysysa z niej resztki nadziei na rozwinięcie kariery zawodowej. Brak możliwości awansu i dyskryminacja wobec kobiet ze strony przełożonych, tylko dolewa oliwy do ognia. Jedynym wybawieniem dla Eleny w obecnej chwili jest zbliżający się urlop, który umożliwiły jej zmianę otoczenia i zebranie m... {} Recenzja książki Gra pozorów

Niebieski las - Grzegorz Bobin

7.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dobry wieczór, zapraszam Was na kolejną recenzję książki z działu fantastyki. Inis słynące z pięknych koni i niezbyt przyjemnego zapachu, jako jedno z nielicznych królestw opiera się władzy maga Therona. Mag nie cofnie się przed niczym, by stać się najpotężniejszą istotą chodząca po ziemi, ale żeby tak się stało, potrzebuję mocy innych magów. Czy... {} Recenzja książki Niebieski las

Matteo - Recenzja kolejnego romansu mafijnego!

4.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dzień dobry, zapraszam Was na recenzję kolejnego romansu mafijnego! Matteo ma za zadanie odebrać dług od kobiety, która zarządza domem publicznym. Po krótkiej rozmowie z właścicielką dowiaduje się, że dziewczyna o imieniu Bianca, którą widział przed budynkiem, ma zostać wystawiona na licytacji po ukończeniu osiemnastego roku życia. Matteo po kr... {} Recenzja książki Matteo

Nie szukaj miłości na siłę - Recenzja "Przekonaj mnie" M. F. Mosquito

26.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dzień dobry, zapraszam na recenzję debiutu pod tytułem "Przekonaj mnie" autorstwa M. F. Mosquito. Aleksandra jest młodą, piękną i niezależną właścicielką agencji reklamowej i od pewnego czasu obsesyjnie szuka faceta na dłuższą metę. Niedługo później na własnej skórze przekonuje się, że portale randkowe nie są najlepszym miejscem na znalezienie dr... {} Recenzja książki Przekonaj mnie

Niesamowity debiut pod tytułem "Skorpion" Anny Falatyn

24.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dzień dobry, dzisiaj zapraszam Was na recenzję debiutu Anny Falatyn pod tytułem "Skorpion" z cyklu" Prawniczka Camorry". Lisa jest młodą prawniczką, która nieco zboczyła z prawej ścieżki adwokata. Po nieudanej próbie wybronienia syna bardzo wpływowego biznesmena, oskarżonego o gwałt na szesnastoletniej dziewczynie. Na własnej skórze przekonuje si... {} Recenzja książki Skorpion

Krzyk księżyca. Część 1: Wskrzeszenie - Oliwia Stój

18.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dzień dobry, zapraszam na recenzję debiutu Oliwii Stój "Krzyk księżyca. Część 1: Wskrzeszenie". Charlotte przenosi się do prestiżowej szkoły mieszczącej się w Hiszpanii. Jest to jedna z lepszych szkół, więc niewiele osób ma szanse rozpocząć w niej naukę. Internat, w którym zamieszkała dziewczyna kryje w sobie wiele tajemnic. Pewnego dnia Charlott... {} Recenzja książki Wskrzeszenie. Krzyk księżyca

Sze-szepty

28.05.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dzień dobry! Zapraszam Was na recenzje debiutu pod tytułem "Sze-szepty" Majki Wielądek. Co powiecie na literaturę przygodową? Maks Gard jest młodym biznesmenem, który twardo stąpa po ziemi. Nie wierzy w żadne szczęśliwe zbiegi okoliczności, czy też cuda. Jego zdaniem trzeba samemu na wszystko zapracować, nawet jeżeli miałoby to oznaczać nieodwra... {} Recenzja książki Sze-Szepty

Czerwona Piramida Rick Riordan

25.05.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dzień dobry! Dzisiaj przychodzę do Was z recenzją "Czerwonej Piramidy", której czytanie zajęło mi dość sporo czasu, ale udało mi się wreszcie skończyć. Pytanie: Oglądaliście lub czytaliście serię "Percy Jackson i bogowie olimpijscy"? Ja nie miałam okazji przeczytać książki, ale wersją filmową jestem zachwycona. Sadie i Carter Kane są rodzeńs... {} Recenzja książki Czerwona piramida

Recenzja "Mój do zapomnienia" Ewelina Maria Mantycka

23.05.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dzień dobry! Dzisiaj przychodzę do Was z motocyklistami. Mieliście okazję przeczytać książkę o podobnej tematyce? Rose Anne Elliot jest córką mechanika, który przynależał do warsztatu Hell Ride. Wychowana wśród członków klubu Dog of Hell doskonale orientuje się w zasadach i konsekwencjach, jakie mogą czekać niewłaściwe zachowujące się osoby. D... {} Recenzja książki Mój do zapomnienia

Recenzja - Świat według Jo

12.05.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dzień dobry, co powiedziecie na "Burzliwe przygody w świecie, którym rządzą kobiety"? "Nie mam nic na swoje usprawiedliwienie. Zgubiło mnie wścibstwo i nadmierna ciekawość życia." Jo jest młodą dziewczyną pochodzącą z Moranu, która zgodnie z wolą babci, postanawia zostać lekarką w nadmorskiej osadzie Piaski. W drodze do akademickiego miasta ... {} Recenzja książki Świat według Jo

Kim dla ciebie jestem? - recenzja kwiecień 2021

20.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Słodko-gorzka historia o miłości! Susan ma siedemnaście lat i niespodziewanie zachodzi w ciąże z chłopakiem, który nie chce przyjąć tego do wiadomości. Calvin, ojciec dziecka przy użyciu gróźb zmusza ją do wyjazdu i pozbycia się ciąży. Dziewczyna w Nowym Yorku ma kupić tabletki wczesnoporonne u jednego z alfonsów. Nie wszystko, jednak idzie zgodn... {} Recenzja książki Kim dla ciebie jestem?

Ocalić każdą chwilę - recenzja kwiecień 2021

14.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dzień dobry, dzisiaj przychodzę do Was z debiutem Justyny Spałek pod tytułem "Ocalić każdą chwilę". Marcelina jest zwykłą nastolatką, która prowadzi poukładane życie. Mieszka wraz z rodzicami oraz młodszym bratem w wieżowcu, chodzi regularnie do szkoły i chętnie spędza czas z trójką przyjaciół Blanką, Dawidem oraz Czarkiem. W otoczeniu dziewczyny... {} Recenzja książki Ocalić każdą chwilę

Gangsterska gra - recenzja kwiecień 2021

13.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dzień Dobry to moje pierwsze spotkanie z twórczością Dominki Smoleń i muszę przyznać, że długo będzie przeze mnie wspominane. Nie mam za wiele romansów mafijnych na koncie, a z każdym kolejnym coraz trudniej przekonać mnie do następnych. Nie wiem, jak jest u Was, ale u mnie dość często przewijają się utarte schematy, które nie zachwycają mnie tak... {} Recenzja książki Gangsterska gra

Zamień mnie w krzyk - Kwiecień 2021

1.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dzień Dobry, pierwszy tom z dylogii Anny Dąbrowskiej pod tytułem "Kochaj mnie szeptem" zostawił mnie w takim momencie, że czym prędzej wzięłam się za czytanie kolejnej części. Tom drugi pod tytułem "Zamień mnie krzyk" to ciąg dalszy losów Gabrieli, którą mieliśmy okazję poznać w pierwszym tomie, jako nieśmiałą i podatną na zdanie innych dziewczyn... {} Recenzja książki Zamień mnie w krzyk

Kochaj mnie szeptem - Marzec 2021

30.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dzień dobry to moje pierwsze spotkanie z twórczością Anny Dąbrowskiej. Za nim jednak sięgnęłam po pierwszy tom z dylogii pod tytułem "Kochaj mnie szeptem", przeczytałam dostępny w serwisie nakanapie.pl wywiad z autorką na temat cyklu. Okazał się dla mnie bardzo pomocny, ponieważ rzucił mi lepsze światło na nowe dzieło autorki. Gabrysia ma dwadzie... {} Recenzja książki Kochaj mnie szeptem

Dusze z Ciemności i Światła. Tom 1 "Śmierć żyje" - recenzja

23.02.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Anioły, demony, elfy, krasnoludy i wiele innych stworzeń, czy to aby na pewno dobre połączenie ? Tom pierwszy pod tytułem "Śmierć żyje", zapowiada serię "Dusze z ciemności i światła". Minęło sporo czasu, odkąd miałam okazję przeczytać książkę z aniołami i demonami w roli głównej. I to jeszcze urozmaiconą przy okazji, tak niezwykłymi rasami wspomn... {} Recenzja książki Dusze z Ciemności i Światła. Tom 1: Śmierć żyje

  • O nas
  • Kontakt
  • Pomoc
  • Polityka prywatności
  • Regulamin
  • © 2021 nakanapie.pl
    Zrobione z {} na Pradze Południe