Avatar @Sabciove

Sabina

@Sabciove
Kanapowicz od 3 miesięcy. Ostatnio tutaj około miesiąca temu.
{} sabciove
{} Napisz wiadomość
Kanapowicz od 3 miesięcy. Ostatnio tutaj około miesiąca temu.

Recenzje książek

9 recenzji

Fatalne kłamstwo

3.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Prawo przyczyny i skutku głosi, że każda przyczyna ma swój skutek, a każdy skutek staje się przyczyną czegoś innego." Czy jedno, wydawać by się mogło niewielkie kłamstwo może spowodować lawinę zdarzeń tragicznych w skutkach? A może to nie było tylko jedno kłamstwo? Trzy młode kobiety poznają się przypadkiem i mimo, że są zupełnie różne zostają ... {} Recenzja książki Fatalne kłamstwo

Łabędzi śpiew

1.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Młoda, piękna, inteligentna kobieta. Jej kariera jest w pełni rozkwitu. Jako primadonna Bydgoskiej Opery, za swoje koncertowe przedstawienia zbiera owacje na stojąco. Zabija z zimną krwią... Mężczyznę, którego zna od niedawna i niezbyt dobrze. Ale czy na pewno? Nie ukrywa się przed policją, a wręcz sama po nią dzwoni. Wymawia się luką w pamięci, r... {} Recenzja książki Śpiewaczka

Płonę

1.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Nieprzewidywalna, spontaniczna, utalentowana, pełna tajemnic i dzikich rzadzy. M., bo tak o niej mówią. Artystka, która doskonale zna swoją wartość. Kobieta, która spełnia swoje pragnienia. Człowiek, którego uczucia sprawiają innym ból. Pasjonatka, która zatraca się w sztuce. Kochanka, otwarta na wszelkie propozycje. Autorka, tworząca obraz pełen ... {} Recenzja książki Płonę

Spodziewaj się niespodziewanego

1.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Drogi praw­dzi­wej mi­ło­ści nigdy nie są pro­ste. Wiem o tym le­piej od in­nych. Ale i tak wie­rzę w nią, na­praw­dę, mimo wszyst­ko. Cza­sem praw­dzi­wa mi­łość po­trze­bu­je po­mo­cy. A ja za­wsze po­tra­fię ją za­pew­nić." Wyobraź sobie, że jesteś kobietą po przejściach i w barze wieczorową porą poznajesz swój ideał, z którym chętnie przeg... {} Recenzja książki Co kryją jej oczy

Terapeutka

23.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Alice, wraz ze swoim partnerem Leo rozpoczynają nowy etap swojego związku. Zamieszkują razem na strzeżonym osiedlu, na którym wszyscy się znają. Bohaterka bardzo chce zyskać sympatię sąsiadów, chce stać się ważną częścią zamkniętej społeczności. Nie umyka jej uwadze, że niektórzy traktują ją z dużą rezerwą. Sytuacja odwraca się diametralnie, gdy n... {} Recenzja książki Terapeutka

Blizna

26.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Błędy, które popełniamy, są niczym utrwalone na skórze blizny. Nawet jeśli zdołamy je ukryć, wciąż tkwią w świadomości innych jak drzazgi." "Blizna" Przemysława Żarskiego to kolejna część przygód komisarza Krefta, który tym razem musi mierzyć się z oskarżeniami skierowanymi w jego najbliższego współpracownika - Błażeja Urygę. Błażej ulega wypadko... {} Recenzja książki Blizna

Ślad

26.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Każdy z nas nosi maski. Jedne uwierają nas mniej, inne bardziej. W jednych czujemy się sobą, w innych kogoś udajemy. Wszystkie w końcu się wycierają i odsłaniają prawdziwe oblicze. Rzadko jesteśmy z niego dumni. " W pewnym mieszkaniu zostaje odnaleziona kaseta VHS z nagranym aktem morderstwa młodej kobiety. Ślad prowadzi do sprawy prowadzonej 25... {} Recenzja książki Ślad

Każde twoje słowo

26.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Czy słowa mogą zmienić bieg zdarzeń? Jaką moc ma w sobie potok wypowiedzianych przez nas słów? Czy znaczą więcej niż czyny? Myślę, że słowa mają ogromną moc sprawczą. Mogą skrzywdzić, doprowadzić do łez, ale też dodać otuchy czy rozpalić iskrę nadziei. A wypowiedziane w nieodpowiednim momencie mogą sprowadzić na skraj rozpaczy, z którego ciężko po... {} Recenzja książki Każde twoje słowo

Moje greckie lato

26.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dzisiaj zapraszam Was na grecką wyspę Kefalonię pełną zachwycających widoków, morskiej bryzy, miejscowych legend i roześmianych, życzliwych mieszkańców. A to wszystko za sprawą Kamili Mitek i jej książki "Moje greckie lato", w której znajdziecie wszystkie te niesamowite atrakcje. Agata, wydawać by się mogło ma wszystko: dobrze prosperującą firmę,... {} Recenzja książki Moje greckie lato

  • O nas
  • Kontakt
  • Pomoc
  • Polityka prywatności
  • Regulamin
  • © 2021 nakanapie.pl
    Zrobione z {} na Pradze Południe