Temat:

Zapowiedzi nowości w Klubie

@justus228
@justus228
55 książek · 37 postów
2020-01-10 08:07 #
Już nic nie ma? 😱
# 2020-01-10 08:07
{}
Odpowiedz
@kazal_ka
@kazal_ka
Admin 29 książek · 376 postów
2020-01-10 10:43 #
Chyba Obrońcy Ahury zostali tylko, bo mamy ich więcej sztuk
# 2020-01-10 10:43
{}
Odpowiedz
@justyna_
@justyna_
54 książek · 3 postów
2020-01-10 12:08 #
Strasznie szybko książki znikają 🙃
# 2020-01-10 12:08
{}
Odpowiedz
@kazal_ka
@kazal_ka
Admin 29 książek · 376 postów
2020-01-10 12:17 #
Dostajemy po jednej sztuce zazwyczaj, więc tak to wygląda. Za chwilę wrzucamy kolejną porcję nowości :)
# 2020-01-10 12:17
{}
Odpowiedz
@katapika
@katapika
Admin 123 książek · 111 postów
2020-01-14 11:49 #
# 2020-01-14 11:49
{}× 3
Odpowiedz
@sandrajasona
@sandrajasona
Bibliotekarz 1023 książek · 598 postów
2020-01-14 13:14 #
pojawiam się i znikam - jak świeże bułeczki :-p
# 2020-01-14 13:14
{}× 1
Odpowiedz
@katapika
@katapika
Admin 123 książek · 111 postów
2020-01-14 13:26 #
# 2020-01-14 13:26
{}
Odpowiedz
@sandrajasona
@sandrajasona
Bibliotekarz 1023 książek · 598 postów
2020-01-14 13:53 #
jak tak namawiasz :-p
# 2020-01-14 13:53
{}× 2
Odpowiedz
@katapika
@katapika
Admin 123 książek · 111 postów
2020-01-14 15:02 #
Już odłożona ;)
# 2020-01-14 15:02
{}× 1
Odpowiedz
@sandrajasona
@sandrajasona
Bibliotekarz 1023 książek · 598 postów
2020-01-14 22:04 #
Wiem zachłanna jestem :-)
# 2020-01-14 22:04
{}
Odpowiedz
@katapika
@katapika
Admin 123 książek · 111 postów
2020-01-14 13:25 #
Właśnie przyszły trzy egzemplarze od Albatrosa :)
https://nakanapie.pl/ksiazka/o-krok-za-daleko-814158
# 2020-01-14 13:25
{}
Odpowiedz
@Lubczyk
@Lubczyk
1798 książek · 592 postów
2020-01-14 13:46 #
mrrrru, Cobena lubię, ale nie zdążę ;) :)
# 2020-01-14 13:46
{}
Odpowiedz
@justus228
@justus228
55 książek · 37 postów
2020-01-15 00:32 #
Można jeszcze zarezerwować jeden egzemplarz???
# 2020-01-15 00:32
{}
Odpowiedz
@kazal_ka
@kazal_ka
Admin 29 książek · 376 postów
2020-01-15 07:40 #
Kochani, rezerwujemy (zamawiamy) poprzez Klub. Nie prowadzimy rezerwacji mailowych ani wiadomościowych ;) Jedne książki są dostępne długo, bo mamy ich dużo, inne znikają szybko, bo mamy jeden egzemplarz. Tak to wyglada.
# 2020-01-15 07:40
{}× 1
Odpowiedz
@sandrajasona
@sandrajasona
Bibliotekarz 1023 książek · 598 postów
2020-01-17 11:46 #
 @Lubczyk jak chcesz to jak dostanę i zrecenzuję prześlę Tobie :-)
# 2020-01-17 11:46
{}× 1
Odpowiedz
@ela_r22
@ela_r22
242 książek · 168 postów
2020-01-17 17:46 #
Kurde,  a ja ,,Między pragnieniami''  już zakupiłam w eupik-u. 
 Sandrajasona  jakby Lubczyk nie chciała to ja chętnie pożyczę. 
# 2020-01-17 17:46
{}× 2
Odpowiedz
@sandrajasona
@sandrajasona
Bibliotekarz 1023 książek · 598 postów
2020-01-17 17:51 #
 @ela_r22 
jak się   @Lubczyk  do poniedziałku nie odezwie, że chce tego Cobena, to Ty jesteś następna
ja jeszcze jej nie mam fizycznie, bo w poniedziałek wyślą :-)
i jeszcze jedno, nie musisz pożyczać bo i tak ją po przeczytaniu wydam, więc najwyżej Ty dasz dalej :-)

# 2020-01-17 17:51
{}
Odpowiedz
@Lubczyk
@Lubczyk
1798 książek · 592 postów
2020-01-17 17:57 #
Się odzywam, że chcę bardzo!! Dziękuję za propozycję :). ale miło :)
Chyba, ze krew będzie rzeką rwącą płynęła - to wtedy nie chcę, bo nie dam rady i poproszę za pół roku :P. A w obieg dalszy też wypuszczę, nie mam już miejsca na papier, czekam, aż mąż półki dorobi ;).
# 2020-01-17 17:57
{}× 1
Odpowiedz
@ela_r22
@ela_r22
242 książek · 168 postów
2020-01-17 17:57 #
OK Umowa stoi.  
# 2020-01-17 17:57
{}× 2
Odpowiedz
@Lubczyk
@Lubczyk
1798 książek · 592 postów
2020-01-17 18:01 #
i czekamy na recenzję @sandrajasona :)
# 2020-01-17 18:01
{}× 1
Odpowiedz
@sandrajasona
@sandrajasona
Bibliotekarz 1023 książek · 598 postów
2020-01-17 18:38 #
 @Lubczyk  to do Ciebie leci pierwsza a Ty się dogadaj z  @ela_r22 :-) ja też nie mam miejsca, a jak ma iść dalej to będę zadowolona, kiedyś zanosiłam do biblio, teraz babka mi mówiła, że nie mogą brać darów bo się US doczepił, że nie mają rachunku zakupu - paranoja 
# 2020-01-17 18:38
{}
Odpowiedz
@Lubczyk
@Lubczyk
1798 książek · 592 postów
2020-01-17 18:54 #
Jakby co, to ja każdą ilość czytadeł dla Kresowiaków mogę przygarnąć, us mnie nie wzrusza absolutnie ;). [w razie zamętu można zrobić wycenę darowizny wg cen antykwariatowych].
Pani z biblioteki jakaś nadwrażliwa abo bojaźliwa - u nas w bibliotece trwa bookcrossingowy festiwal, książka pod choinkę, na imieniny, urodziny, Nowy Rok, Dzień Babci, Matki, Dziecka, Kota, Psa i Chomika, dla Kresowiaków, dla szpitalniaków, dla więźniów, konkursy - nieustanny recykling - z torbą książek wchodzę i z torbą książek wychodzę. 
# 2020-01-17 18:54
{}× 1
Odpowiedz
@sandrajasona
@sandrajasona
Bibliotekarz 1023 książek · 598 postów
2020-01-17 19:52 #
tak u nas też, ale podobno przepisy się zmieniły, może jeszcze nie wyczaiły co mogą
jeśli przyniesiesz nową pozycję, którą już mają jest podmianka, jeśli nie to jest problem, nie wiem nie znam się - może się uspokoi
kiedyś była wycena itp, wiem bo na studiach robiliśmy ćwiczenia jak wypełniać to wszystko, a było to w 2018 więc jeszcze działało :-)
# 2020-01-17 19:52
{}
Odpowiedz
@katapika
@katapika
Admin 123 książek · 111 postów
2020-01-17 11:26 #
Hej! Wrzuciłam do Klubu cztery egzemplarze: https://nakanapie.pl/ksiazka/miedzy-pragnieniami 
# 2020-01-17 11:26
{}× 1
Odpowiedz
@Jagrys
@Jagrys
Bibliotekarz 490 książek · 1225 postów
2020-01-17 11:38 #
Chciałabym, ale nie zdążę :(
# 2020-01-17 11:38
{}
Odpowiedz
@Ewelina229
@Ewelina229
335 książek · 52 postów
2020-01-17 11:40 #
Jagrys, jak nie zdążysz to ja już moją przeczytałam, mogę Tobie udostępnić i przesłać :)
# 2020-01-17 11:40
{}× 1
Odpowiedz
@Jagrys
@Jagrys
Bibliotekarz 490 książek · 1225 postów
2020-01-17 11:53 #
Chcieć, chcieć! Boję się tylko, że potem nie będę  chciała oddać. :/
A najprościej i najszybciej byłoby oddać recenzję, prawda? ;]
# 2020-01-17 11:53
{}× 1
Odpowiedz
@Ewelina229
@Ewelina229
335 książek · 52 postów
2020-01-17 16:26 #
Recenzje oddasz, z tym plusem że nie będzie gonił Cię termin, a książkę zatrzymaszo oczywiście dla siebie 😉 jeżeli będziesz zainteresowana podeślij adres na priv i ślę czym prędzej 😁
# 2020-01-17 16:26
{}× 1
Odpowiedz
@Lubczyk
@Lubczyk
1798 książek · 592 postów
2020-01-17 18:14 #
A tak jeszcze pytanie / propozycja: czy na stronie głównej Klubu dałoby się wprowadzić jakąś rotację książek? Jest 7, ciągle widzę Szeptacza, Mroza i Koszmarnego Karolka (potrójne ble, i nie dyskutujmy o moim złym guście ;)), a w czasie mojej okrutniej długiej tu obecności widziałam w Klubie tyle pięknych okładek i ciekawych tytułów. Chyba, że to celowo tak lub z przyczyn koniecznościowych, to wtedy nie ma pytania.
# 2020-01-17 18:14
{}× 2
Odpowiedz
@Babi
@Babi
804 książek · 96 postów
2020-01-17 20:04 #
mnie ten Karolek tak zmylił, bo myślałam, że można właśnie tę książkę "zamówić"! :( 
# 2020-01-17 20:04
{}
Odpowiedz
@kazal_ka
@kazal_ka
Admin 29 książek · 342 postów
2020-01-20 23:29 #
To jest taka zachęta. Te książki były w Klubie kiedyś do zamówienia. :)
# 2020-01-20 23:29
{}
Odpowiedz
@Johnson
@Johnson
337 książek · 552 postów
2020-01-20 11:57 #
Mam książeczkę w oczekiwaniu na wysyłkę z tydzień, coś się stało czy to tak trwa? Bo nie wiem czy coś źle nie pokazuje w panelu, nie żebym narzekał, czytać jest co, ale żebym nie przestrzelił jakiegoś terminu recenzenckiego w klubie! :)
# 2020-01-20 11:57
{}
Odpowiedz
@sandrajasona
@sandrajasona
Bibliotekarz 1023 książek · 598 postów
2020-01-20 12:35 #
już było pisane, pakują w piątek, wysyłka kurier przychodzi w poniedziałek, powinna być najpóźniej w środę - wypatruj INPOST :-)
A co do informacji tutaj to nie mam pojęcia, kto dusi i zalicza :-)
# 2020-01-20 12:35
{}× 1
Odpowiedz
@Johnson
@Johnson
337 książek · 552 postów
2020-01-20 14:14 #
OK, musiało mi umknąć. Co ciekawe, nie dostałem powiadomienia, że mam odp :|
# 2020-01-20 14:14
{}
Odpowiedz
@sandrajasona
@sandrajasona
Bibliotekarz 1023 książek · 598 postów
2020-01-20 14:25 #
Mi też to szwankuje :-)
# 2020-01-20 14:25
{}
Odpowiedz
@justus228
@justus228
55 książek · 37 postów
2020-01-21 12:12 #
Kiedy będą?
# 2020-01-21 12:12
{}
Odpowiedz
@kazal_ka
@kazal_ka
Admin 29 książek · 376 postów
2020-01-21 12:16 #
właśnie wrzucam :)
# 2020-01-21 12:16
{}
Odpowiedz
@Mirka
@Mirka
172 książek · 22 postów
2020-01-21 12:14 #
Na razie widzę tylko "Próbę sił" a kiedy reszta nowości?
# 2020-01-21 12:14
{}× 1
Odpowiedz
@kazal_ka
@kazal_ka
Admin 29 książek · 376 postów
2020-01-21 12:16 #
już wrzucam, nie nadążam za Wami :))
# 2020-01-21 12:16
{}× 1
Odpowiedz
@Edyta_09
@Edyta_09
427 książek · 274 postów
2020-01-21 21:24 #
 @kazal_ka 
Macie z nami przegwizdane ;)
# 2020-01-21 21:24
{}
Odpowiedz
@Johnson
@Johnson
337 książek · 552 postów
2020-01-21 23:05 #
@Edyta tak! Rzucają się na książki jak... Jak jakieś zwierzęta! :)
# 2020-01-21 23:05
{}× 2
Odpowiedz
@Edyta_09
@Edyta_09
427 książek · 274 postów
2020-01-21 23:28 #
@Johnson,
Czytelnicza dzicz i hołota ;)
# 2020-01-21 23:28
{}× 3
Odpowiedz
@Jagrys
@Jagrys
Bibliotekarz 490 książek · 1225 postów
2020-01-22 01:25 #
Co nie? Niczym sępy na padlinę.  Jakby nigdy nowej książki nie widzieli. 😎
# 2020-01-22 01:25
{}× 2
Odpowiedz
@sandrajasona
@sandrajasona
Bibliotekarz 1023 książek · 598 postów
2020-01-22 08:51 #
 @Jagrys największa frajda w tym polowaniu, bo nie znasz dnia ani godziny :-)
# 2020-01-22 08:51
{}× 1
Odpowiedz
@Jagrys
@Jagrys
Bibliotekarz 490 książek · 1225 postów
2020-01-22 11:24 #
Toteż sama biorę udział w polowaniu na tego lisa 😎
# 2020-01-22 11:24
{}× 1
Odpowiedz
@mikakeMonika
@mikakeMonika
68 książek · 111 postów
2020-01-21 16:54 #
A mi chyba cudem udało się wreszcie zarezerwować coś - mam nadzieję - ciekawego. O tej godzinie!
# 2020-01-21 16:54
{}
Odpowiedz
@Lubczyk
@Lubczyk
1798 książek · 592 postów
2020-01-21 21:05 #
brawo :)
# 2020-01-21 21:05
{}× 1
Odpowiedz
@Edyta_09
@Edyta_09
427 książek · 274 postów
2020-01-21 21:25 #
Ja też upolowałam pierwsza książkę chyba po 3 miesiącach. Gratuluję!
# 2020-01-21 21:25
{}× 1
Odpowiedz
@katapika
@katapika
Admin 123 książek · 111 postów
2020-01-24 12:53 #
# 2020-01-24 12:53
{}× 1
Odpowiedz
@sandrajasona
@sandrajasona
Bibliotekarz 1023 książek · 598 postów
2020-01-24 13:37 #
i zaspałam :-) super idziecie jak burza - dziękujemy :-)
# 2020-01-24 13:37
{}
Odpowiedz
@Johnson
@Johnson
337 książek · 552 postów
2020-01-28 11:33 #
https://nakanapie.pl/ksiazka/w-zachwycie-o-odbycie

Przepraszam, że tak zapytam. To nie jakaś pomyłka?  O_o' 
# 2020-01-28 11:33
{}
Odpowiedz
@katapika
@katapika
Admin 123 książek · 111 postów
2020-01-28 11:42 #
Nie, to nie jest pomyłka :D
# 2020-01-28 11:42
{}
Odpowiedz
@fprefect
@fprefect
1210 książek · 538 postów
2020-01-28 11:43 #
Sądzisz, że proktolog nie może się zachwycać akurat  tym otworem wylotowym?
# 2020-01-28 11:43
{}
Odpowiedz
@Lubczyk
@Lubczyk
1798 książek · 592 postów
2020-01-28 12:03 #
Nie, to nie pomyłka, to Norwegia...
Toć Skandynawowie lubują się w księgach cipek, siusiaków, kup. 
# 2020-01-28 12:03
{}
Odpowiedz
@Jagrys
@Jagrys
Bibliotekarz 490 książek · 1225 postów
2020-01-28 12:04 #
Widać, że mają za dobrze i już im się nudzi.  o.O
# 2020-01-28 12:04
{}× 1
Odpowiedz
@Johnson
@Johnson
337 książek · 552 postów
2020-01-28 12:20 #
@fprefect: nie no luz... co kto lubi.
@katapilka: Coraz dziwniejsze kręgi zatacza klub recenzenta...
# 2020-01-28 12:20
{}
Odpowiedz
@HypatiazAleksandrii
@HypatiazAleksandrii
100 książek · 850 postów
2020-01-28 12:32 #
że tak powiem - życie :). Samo życie.
# 2020-01-28 12:32
{}
Odpowiedz
@kazal_ka
@kazal_ka
Admin 29 książek · 376 postów
2020-01-28 16:44 #
Nie zabijać posłańca ;) my tylko proponujemy, a kto co wybierze, to już nie wnikamy. Swoją drogą ja bym brała z czystej ciekawości ;))
# 2020-01-28 16:44
{}× 1
Odpowiedz
@katapika
@katapika
Admin 123 książek · 111 postów
2020-01-28 17:14 #
No właśnie i nie krępujcie się ;)
# 2020-01-28 17:14
{}
Odpowiedz
@fprefect
@fprefect
1210 książek · 538 postów
2020-01-28 17:19 #
Ja bym wziął ale nie mogę. Książka o odbycie nie może być do dupy :)
# 2020-01-28 17:19
{}× 4
Odpowiedz
@mikakeMonika
@mikakeMonika
68 książek · 111 postów
2020-01-28 18:31 #
Toż to nowość! Widziałam dzisiaj na własne oczy w empiku :D
# 2020-01-28 18:31
{}
Odpowiedz
@LiterAnka
@LiterAnka
62 książek · 20 postów
2020-01-28 22:16 #
I będzie moja 😁 bardzom ciekawa
# 2020-01-28 22:16
{}× 3
Odpowiedz
@Jagrys
@Jagrys
Bibliotekarz 490 książek · 1225 postów
2020-01-28 12:03 #
Moja by chcieć "Dom na kurzych łapach".  :(
Ja się zapłaczę.
# 2020-01-28 12:03
{}
Odpowiedz
@Ewelina229
@Ewelina229
335 książek · 52 postów
2020-01-28 12:16 #
Jagrys ja też chcieć "Nasza Pani z Ravensbruck...." i też będę ryczeć, bo nawet zapach nie został :(
# 2020-01-28 12:16
{}
Odpowiedz
@mikakeMonika
@mikakeMonika
68 książek · 111 postów
2020-01-28 18:31 #
Ryczę z Tobą
# 2020-01-28 18:31
{}× 1
Odpowiedz
@HypatiazAleksandrii
@HypatiazAleksandrii
100 książek · 850 postów
2020-01-28 12:35 #
och! Jak dobrze! Zdążyłam! A jak nie mam żadnego konta poza tym serwisem to i tak dostanę książkę do recenzji? Będę słownie recenzować koleżankom i kolegom w pracy :) możemy się tak umówić?
# 2020-01-28 12:35
{}× 1
Odpowiedz
@Johnson
@Johnson
337 książek · 552 postów
2020-01-28 13:01 #
Zaznaczysz, że na wyłączność i gra.
# 2020-01-28 13:01
{}
Odpowiedz
@HypatiazAleksandrii
@HypatiazAleksandrii
100 książek · 850 postów
2020-01-28 13:32 #
:]
# 2020-01-28 13:32
{}
Odpowiedz
@izka91201
@izka91201
92 książek · 16 postów
2020-01-28 13:23 #
Książka zrecenzowana :) Mogłabym prosić o zatwierdzenia, bo zależy mi na jednej, która się pojawiła :) 
# 2020-01-28 13:23
{}
Odpowiedz
@katapika
@katapika
Admin 123 książek · 111 postów
2020-01-28 13:36 #
Zatwierdzone ;)
# 2020-01-28 13:36
{}
Odpowiedz
@izka91201
@izka91201
92 książek · 16 postów
2020-01-28 13:37 #
Dziękuję :D
# 2020-01-28 13:37
{}× 1
Odpowiedz
@Machnas
@Machnas
97 książek · 1 postów
2020-01-30 08:01 #
A ja witam serdecznie. Właśnie otrzymałem pierwszą książkę od "nakanapie.pl" i biorę się od poniedziałku za czytanie jej :) Pozdrawiam serdecznie.
# 2020-01-30 08:01
{}× 6
Odpowiedz
@katapika
@katapika
Admin 123 książek · 111 postów
2020-01-30 11:05 #
To świetnie! Miłego czytania :)
# 2020-01-30 11:05
{}× 1
Odpowiedz
@kazal_ka
@kazal_ka
Admin 29 książek · 376 postów
2020-01-30 13:23 #
@Jagrys
@Jagrys
Bibliotekarz 490 książek · 1225 postów
2020-01-30 14:02 #
Czy jest szansa na "Narzeczoną ducha"? Tak tylko pytam, z ciekawości.
# 2020-01-30 14:02
{}
Odpowiedz
@kazal_ka
@kazal_ka
Admin 29 książek · 376 postów
2020-01-30 14:13 #
Póki co nie
# 2020-01-30 14:13
{}
Odpowiedz
@kazal_ka
@kazal_ka
Admin 29 książek · 376 postów
2020-02-05 11:53 #
# 2020-02-05 11:53
{}× 1
Odpowiedz
@Edyta_09
@Edyta_09
427 książek · 274 postów
2020-02-05 11:59 #
Zaraz rzucą się sępy  ;)
# 2020-02-05 11:59
{}× 3
Odpowiedz
@Johnson
@Johnson
337 książek · 552 postów
2020-02-05 12:15 #
Oho, a ja dzisiaj dostałem Władcy Czasu z Muzy (GW Foksal ogarnia) :/

EDIT: haha nie zdążyłem "Ślad" zniknął :)
# 2020-02-05 12:15
{}
Odpowiedz
@HypatiazAleksandrii
@HypatiazAleksandrii
100 książek · 850 postów
2020-02-05 12:17 #
nie rzucajcie się proszę na "Emocjonalny fast food" pliiis.... ;) ile jest sztuk w magazynie?
# 2020-02-05 12:17
{}
Odpowiedz
@kazal_ka
@kazal_ka
Admin 29 książek · 376 postów
2020-02-05 12:24 #
@HypatiazAleksandrii tylko jeden niestety. Ale chyba musimy pogadać z Novae Res, żeby wysyłali więcej. W końcu takich recenzentów jak tutaj, to nigdzie nie znajdą ;)
# 2020-02-05 12:24
{}× 5
Odpowiedz
@HypatiazAleksandrii
@HypatiazAleksandrii
100 książek · 850 postów
2020-02-05 12:31 #
No raczej :). Ja zawsze znajdę coś na plus. Nawet w Bukowskim...
# 2020-02-05 12:31
{}× 2
Odpowiedz
@LiterAnka
@LiterAnka
62 książek · 20 postów
2020-02-05 14:14 #
Ja polecam bezpośredni kontakt z wydawnictwem. Jeśli masz juz jakieś teksty, którymi możesz się pochwalić, to warto spróbować.
# 2020-02-05 14:14
{}
Odpowiedz
@Jagrys
@Jagrys
Bibliotekarz 490 książek · 1225 postów
2020-02-05 12:06 #
Na wszelki wypadek, tym razem wolę nie patrzeć.
# 2020-02-05 12:06
{}
Odpowiedz
@Edyta_09
@Edyta_09
427 książek · 274 postów
2020-02-05 12:08 #
Ja jestem zablokowana książką z poprzedniego rzutu.
# 2020-02-05 12:08
{}
Odpowiedz
@kazal_ka
@kazal_ka
Admin 29 książek · 376 postów
2020-02-05 12:23 #
@Edyta_09 szybciutko recenzja i bierzesz kolejną ;)
# 2020-02-05 12:23
{}
Odpowiedz
@Johnson
@Johnson
337 książek · 552 postów
2020-02-05 12:26 #
Taśmowo! :D
# 2020-02-05 12:26
{}
Odpowiedz
@Edyta_09
@Edyta_09
427 książek · 274 postów
2020-02-05 12:38 #
 @kazal_ka, nie jestem nawet w połowie książki, ale może zdążę sie na coś załapać :)
Może warto przemyśleć czy nie dawać recenzentom po dwie książki :D Oszczędzilibyście mnóstwo czasu na pakowaniu i wysyłaniu!
# 2020-02-05 12:38
{}
Odpowiedz
@kazal_ka
@kazal_ka
Admin 29 książek · 376 postów
2020-02-05 13:41 #
Ale szybciej by znikały ;)
# 2020-02-05 13:41
{}
Odpowiedz
@ela_r22
@ela_r22
242 książek · 168 postów
2020-02-05 18:09 #
 @Edyta_09 po dwie książki, może to  był by dobry pomysł, gdyby można było zdążyć  z zamówieniem. Ja ostatnio nie mam szczęścia bo  nowości są wrzucane w godzinach, w których  ja pracuję. Ale cały czas zaglądam i mam nadzieję. 
# 2020-02-05 18:09
{}
Odpowiedz
@fprefect
@fprefect
1210 książek · 538 postów
2020-02-05 18:22 #
Po dwie to będą jak w książkach zaczną pokazywać się teksty: "sprawdź opinie o książce na kanapie"  albo "zobacz ocenę książki na na kanapie" :) (a to już nie długo)
# 2020-02-05 18:22
{}× 6
Odpowiedz
@HypatiazAleksandrii
@HypatiazAleksandrii
100 książek · 850 postów
2020-02-05 12:12 #
Kochane Adminki! Dziękuję! Właśnie otrzymałam książkę :). Dzięki Wam można się poczuć wyjątkowo. Uściski!
# 2020-02-05 12:12
{}× 4
Odpowiedz
@Nina
@Nina
724 książek · 99 postów
2020-02-07 11:04 #
Nie ma ebooków 😢 Jakieś szanse w najbliższej przyszłości? 
# 2020-02-07 11:04
{}
Odpowiedz
@kazal_ka
@kazal_ka
Admin 29 książek · 376 postów
2020-02-07 11:10 #
Będę się starała :)
# 2020-02-07 11:10
{}× 1
Odpowiedz
@Nina
@Nina
724 książek · 99 postów
2020-02-07 11:22 #
Bardzo proszę 😊
# 2020-02-07 11:22
{}
Odpowiedz
@ilona_m2
@ilona_m2
30 książek · 4 postów
2020-02-07 13:04 #
czy Syn Pszczelarza będzie jeszcze dostępny? czekam z utęsknieniem... 
# 2020-02-07 13:04
{}
Odpowiedz
@kazal_ka
@kazal_ka
Admin 29 książek · 376 postów
2020-02-07 17:30 #
To się okaże po weekendzie :) na tę chwilę wszystkie egzemplarze zostały już zamówione.
# 2020-02-07 17:30
{}
Odpowiedz
@ela_r22
@ela_r22
242 książek · 168 postów
2020-02-07 22:38 #
Gorąca prośba o zatwierdzenie przeczytanej książki. Dzięki
# 2020-02-07 22:38
{}
Odpowiedz
@katapika
@katapika
Admin 123 książek · 111 postów
2020-02-07 23:53 #
Już zatwierdzone :)
# 2020-02-07 23:53
{}
Odpowiedz
@Johnson
@Johnson
337 książek · 552 postów
2020-02-12 09:37 #
@Ilona zapytaj kogoś kto dostał do recenzji, czy Ci nie udostępni swojego egzemplarza ;)
# 2020-02-12 09:37
{}
Odpowiedz
@ilona_m2
@ilona_m2
30 książek · 4 postów
2020-02-12 10:29 #
Nie spieszy mi się, może jeszcze się pojawi, a jak nie to kupię :) 
# 2020-02-12 10:29
{}× 1
Odpowiedz
Grupa

Klub Recenzenta

Grupa stworzona wokół tematu Klubu Recenzenta w serwisie nakanapie.pl

Książki, recenzje, ogłoszenia, społeczność!

Znajdziesz tu wszystko, czego potrzebuje każdy wielbiciel książek. Załóż konto i korzystaj w pełni ze wszystkich możliwości serwisu.
Zarejestruj się
{}