Temat:

Zapowiedzi nowości w Klubie

@kazal_ka
@kazal_ka
Admin 29 książek 470 postów
2020-03-27 13:08 #
Dzisiejsza nowość, ale od razu uprzedzam, że dużo warunków dodatkowych od wydawnictwa:
https://nakanapie.pl/ksiazka/obserwatorka
# 2020-03-27 13:08
{}
Odpowiedz
@Jagrys
@Jagrys
Bibliotekarz 515 książek 1670 postów
2020-03-27 13:14 #
Spojrzałam. Fakt. Dużo warunków.
# 2020-03-27 13:14
{}
Odpowiedz
@Johnson
@Johnson
355 książek 840 postów
2020-03-27 13:47 #
No reklamowanie sklepu E za bezdurno jest nieakceptowalne :)
# 2020-03-27 13:47
{}
Odpowiedz
@kazal_ka
@kazal_ka
Admin 29 książek 470 postów
2020-03-27 13:53 #
Na szczęście mamy pełną dowolność wyboru, więc bierze, kto chce się zgodzić na to, a kto nie ma chęci, to poluje dalej :)
# 2020-03-27 13:53
{}× 1
Odpowiedz
@fprefect
@fprefect
1211 książek 2757 postów
2020-03-27 13:56 #
Albo i na szczęście nie mamy instagrama :)

@Johnson niespodziewajkę dostaniesz np. talon na papier toaletowy w E
# 2020-03-27 13:56
{}× 1
Odpowiedz
@Johnson
@Johnson
355 książek 840 postów
2020-03-27 14:01 #
@fprefect nie ma śmiechu, teraz takie czasy że jak ogłosi się znowu przedłużki Stanu (nie)Wyjątkowego naród znowu papier wykupi :D Więc może i by taki talon nie był zły! :D
# 2020-03-27 14:01
{}× 1
Odpowiedz
@fprefect
@fprefect
1211 książek 2757 postów
2020-03-27 14:25 #
Tylko na opakowaniu będziesz mieć napis bestselery RM i KB i cena też będzie odpowiednia :)
# 2020-03-27 14:25
{}
Odpowiedz
@kazal_ka
@kazal_ka
Admin 29 książek 470 postów
2020-03-30 23:46 #
# 2020-03-30 23:46
{}× 1
Odpowiedz
@Mirka
@Mirka
198 książek 29 postów
2020-04-01 13:21 #
Szkoda, że przed północą. :) i już ich nie ma? będzie coś w najbliższym czasie ale o "ludzkiej porze" ?
# 2020-04-01 13:21
{}
Odpowiedz
@kazal_ka
@kazal_ka
Admin 29 książek 470 postów
2020-04-01 13:25 #
Te książki były dostępne jeszcze następnego dnia, ale to było już dwa dni temu. Warto zaglądać codziennie. Wrzucamy o różnych porach, żeby każdy na coś trafił.
# 2020-04-01 13:25
{}× 2
Odpowiedz
@Mirka
@Mirka
198 książek 29 postów
2020-04-01 14:06 #
Widocznie przegapiłam wchodząc o innej porze :) ale widocznie nie były mi przeznaczone :)
# 2020-04-01 14:06
{}
Odpowiedz
@katapika
@katapika
Admin 150 książek 144 posty
2020-04-01 16:44 #
# 2020-04-01 16:44
{}× 2
Odpowiedz
@kazal_ka
@kazal_ka
Admin 29 książek 470 postów
2020-04-03 13:40 #
@kazal_ka
@kazal_ka
Admin 29 książek 470 postów
2020-04-06 13:47 #
# 2020-04-06 13:47
{}× 3
Odpowiedz
@LiterAnka
@LiterAnka
90 książek 24 posty
2020-04-09 15:03 #
@kazal_ka, czy orientujesz sie jaka firma dostarcza przesyłki z wydawnictwa? Zarezerwowalam sobie jedną do recenzji, ale jeśli to poczta polska i dostane awizo, mimo ze caly dzien jestem w domu, no to chyba jej nie odbiorę
# 2020-04-09 15:03
{}
Odpowiedz
@Johnson
@Johnson
355 książek 840 postów
2020-04-09 15:52 #
Raczej poczta, niestety.
# 2020-04-09 15:52
{}
Odpowiedz
@kazal_ka
@kazal_ka
Admin 29 książek 470 postów
2020-04-09 20:30 #
@LiterAnka, niestety nie wiem. Część pocztą, część kurierami.
# 2020-04-09 20:30
{}
Odpowiedz
@LiterAnka
@LiterAnka
90 książek 24 posty
2020-04-15 18:34 #
Trochę mi smutno, bo zamówiłam książkę az 10 dni temu, o przesyłce ani widu ani słychu, a możliwość wybrania innych zablokowana...
# 2020-04-15 18:34
{}
Odpowiedz
@kazal_ka
@kazal_ka
Admin 29 książek 470 postów
2020-04-15 20:32 #
@LiterAnka póki jest izolacja, my również pracujemy w swoich domach, w związku z czym wysyłkę chwilowo robi bezpośrednio wydawnictwo. Niestety nie mamy wpływu na to, kiedy książki zostaną wysłane. Wasze adresy przekazujemy w ciągu 1-2 dni, dalej już nie mamy mocy sprawczej :/
# 2020-04-15 20:32
{}
Odpowiedz
@LiterAnka
@LiterAnka
90 książek 24 posty
2020-04-15 21:01 #
Rozumiem, w takim razie mam też pytanie, czy ebooki z wydawnictwa Zysk i spółka są dostępne w kilku egzemplarzach? Jest kilka interesujących tytułów, które chętnie bym poznała i nie chciałabym zeby przeszły mi koło nosa gdy czekam na przesyłkę z innego wydawnictwa.
# 2020-04-15 21:01
{}
Odpowiedz
@kazal_ka
@kazal_ka
Admin 29 książek 470 postów
2020-04-15 22:16 #
Tak, mamy po kilka egzemplarzy, nie powinno być problemu :)
# 2020-04-15 22:16
{}
Odpowiedz
@LiterAnka
@LiterAnka
90 książek 24 posty
2020-04-15 22:34 #
Ok, to juz uspokojona nie będę marudzić 😎 pozdrawiam
# 2020-04-15 22:34
{}
Odpowiedz
@kazal_ka
@kazal_ka
Admin 29 książek 470 postów
2020-04-16 12:55 #
Nie ma sprawy, rozumiem, że się niecierpliwicie. Gdy sami wysyłamy książki, to mamy nad tym kontrolę, a tak to jesteśmy skazani na innych, więc różnie to wychodzi niestety.
# 2020-04-16 12:55
{}
Odpowiedz
@kazal_ka
@kazal_ka
Admin 29 książek 470 postów
2020-04-08 21:26 #
Kilka nowości. Propozycje z wydawnictwa Novae Res to egzemplarze recenzenckie przed korektą.
Egzemplarze recenzenckie zawierają na okładce niebieski pasek, informujący, że książka nie jest przeznaczona ani do sprzedaży ani do konkursów lub rozdań. W związku z tym, że tekst wysyłamy do Was przed pracami korektorskimi, a okładka nie posiada uszlachetnienia, bardzo prosimy o to, aby nie brać pod uwagę ewentualnych błędów w swojej opinii.

https://nakanapie.pl/ksiazka/baku-moskwa-warszawa (wersja papierowa)
https://nakanapie.pl/ksiazka/jazda-na-rydwanie
https://nakanapie.pl/ksiazka/niewolnik-w-europie
https://nakanapie.pl/ksiazka/czerwona-zemsta-ii
https://nakanapie.pl/ksiazka/sny-lazurowej-wody
https://nakanapie.pl/ksiazka/komu-sznur-wisielca
# 2020-04-08 21:26
{}
Odpowiedz
@Jagrys
@Jagrys
Bibliotekarz 515 książek 1670 postów
2020-04-08 21:52 #
Ja chcę pojeździć na rydwanie. Proszę? o.O
# 2020-04-08 21:52
{}
Odpowiedz
@kazal_ka
@kazal_ka
Admin 29 książek 470 postów
2020-04-08 22:05 #
zapraszam, już wrzucone :)
# 2020-04-08 22:05
{}
Odpowiedz
@Jagrys
@Jagrys
Bibliotekarz 515 książek 1670 postów
2020-04-08 22:21 #
Już ukradłam. 😎
# 2020-04-08 22:21
{}
Odpowiedz
@kazal_ka
@kazal_ka
Admin 29 książek 470 postów
2020-04-09 19:46 #
Klubowicze, dużo ebooków od wydawnictwa Zysk i S-ka dla Was:

https://nakanapie.pl/ksiazka/dom-miedzy-chmurami (wydawnictwu bardzo zależy na recenzji tej książki do 28 kwietnia, więc i my będziemy wdzięczni, jeśli zechcecie ją dla siebie zamówić w pierwszej kolejności ;) )

https://nakanapie.pl/ksiazka/elzbieta-ii-portret-krolowej
https://nakanapie.pl/ksiazka/george-i-wielki-wybuch
https://nakanapie.pl/ksiazka/irma
https://nakanapie.pl/ksiazka/ktos-kogo-znamy
https://nakanapie.pl/ksiazka/mountolive
https://nakanapie.pl/ksiazka/milczenie-841668
https://nakanapie.pl/ksiazka/mord-na-zimnych-wodach
https://nakanapie.pl/ksiazka/niebo-na-uwiezi
https://nakanapie.pl/ksiazka/niegodziwi-swieci
https://nakanapie.pl/ksiazka/nieodpowiednia-dziewczyna
https://nakanapie.pl/ksiazka/powtorka-z-rozgrywki
https://nakanapie.pl/ksiazka/prawda-i-klamstwa
https://nakanapie.pl/ksiazka/tasowanie-w-dzokerowie
https://nakanapie.pl/ksiazka/zrodlo-846148
https://nakanapie.pl/ksiazka/zywica-843993
https://nakanapie.pl/ksiazka/gwiazda-szeryfa
https://nakanapie.pl/ksiazka/himalaistka
https://nakanapie.pl/ksiazka/imie-boga
https://nakanapie.pl/ksiazka/pudelko-z-pamiatkami
https://nakanapie.pl/ksiazka/rozdzka-z-fershey
https://nakanapie.pl/ksiazka/tam-gdzie-diabel-mowi-dobranoc
https://nakanapie.pl/ksiazka/wydech
https://nakanapie.pl/ksiazka/miasteczko-rotherweird
https://nakanapie.pl/ksiazka/zew-krwi-45162
https://nakanapie.pl/ksiazka/wojownik-altaii
https://nakanapie.pl/ksiazka/niewidzialny-czlowiek-848306
https://nakanapie.pl/ksiazka/na-ostrzu-noza-846168
https://nakanapie.pl/ksiazka/o-naturze-ludzkiej-848300
https://nakanapie.pl/ksiazka/pan-swiatla-811764

# 2020-04-09 19:46
{}× 1
Odpowiedz
@fprefect
@fprefect
1211 książek 2757 postów
2020-04-09 20:05 #
A Pan Światła w czyim tłumaczeniu?
# 2020-04-09 20:05
{}
Odpowiedz
@kazal_ka
@kazal_ka
Admin 29 książek 470 postów
2020-04-09 20:06 #
Ze strony wydawnictwa:Tłumacz: Piotr W. Cholewa
# 2020-04-09 20:06
{}× 2
Odpowiedz
@Chassefierre
@Chassefierre
874 książki 348 postów
2020-04-09 20:14 #
# 2020-04-09 20:14
{}× 2
Odpowiedz
@Edyta_09
@Edyta_09
431 książek 320 postów
2020-04-09 21:54 #
A cóż to za urodzaj? Przecież kryzys ma przyjść.
# 2020-04-09 21:54
{}
Odpowiedz
@kazal_ka
@kazal_ka
Admin 29 książek 470 postów
2020-04-09 22:20 #
Dwoimy się i troimy dla Was ;)
# 2020-04-09 22:20
{}
Odpowiedz
@Malpa
@Malpa
@ 112 książek 5843 posty
2020-04-09 23:06 #
My dla Was też kochana Adminko!
# 2020-04-09 23:06
{}× 2
Odpowiedz
@Nina
@Nina
768 książek 117 postów
2020-04-10 10:59 #
Kilka dni mnie nie było i co moje oczy widzą???? Tyle dobra!!!! Wybierać, przebierać do woli. Krzyczałam, że mało ebooków, a teraz miałam dylemat co wybrać 😁 Dziękuję Adminki! Wspaniała robota!
# 2020-04-10 10:59
{}× 1
Odpowiedz
@kazal_ka
@kazal_ka
Admin 29 książek 470 postów
2020-04-10 12:38 #
# 2020-04-10 12:38
{}
Odpowiedz
@kazal_ka
@kazal_ka
Admin 29 książek 470 postów
2020-04-15 21:30 #
# 2020-04-15 21:30
{}
Odpowiedz
@kazal_ka
@kazal_ka
Admin 29 książek 470 postów
2020-04-16 12:48 #
# 2020-04-16 12:48
{}
Odpowiedz
@kazal_ka
@kazal_ka
Admin 29 książek 470 postów
2020-04-16 22:51 #
Kolejna nowość (PDF lub prebook w wersji papierowej)
https://nakanapie.pl/ksiazka/pan-widmowej-wyspy
# 2020-04-16 22:51
{}
Odpowiedz
@kazal_ka
@kazal_ka
Admin 29 książek 470 postów
2020-04-23 12:27 #
# 2020-04-23 12:27
{}
Odpowiedz
@ziellona
@ziellona
Bibliotekarz 183 książki 428 postów
2020-04-23 23:54 #
Komar mi zwiał :)
# 2020-04-23 23:54
{}× 1
Odpowiedz
@kazal_ka
@kazal_ka
Admin 29 książek 470 postów
2020-04-23 23:55 #
te małe dranie ciężko upolować zazwyczaj ;)
# 2020-04-23 23:55
{}× 3
Odpowiedz
@LetMeRead
@LetMeRead
318 książek 1027 postów
2020-04-23 23:55 #
@ziellona, a mi nie. ;-)
# 2020-04-23 23:55
{}
Odpowiedz
@ziellona
@ziellona
Bibliotekarz 183 książki 428 postów
2020-04-23 23:58 #
Zabójczo :))) Miłej lektury w majowe wieczory (są plusy suszy, komarzyce nie mają się gdzie gnieździć) i już Cie mam w obserwowanych. Już czekam z niecierpliwością na recenzję :)
# 2020-04-23 23:58
{}× 1
Odpowiedz
@LetMeRead
@LetMeRead
318 książek 1027 postów
2020-04-24 00:00 #
Mam nadzieję, że książka przyjdzie w miarę szybko - wiem, że teraz różnie z tym bywa. : /
# 2020-04-24 00:00
{}
Odpowiedz
@Sylwia_K
@Sylwia_K
84 książki 3 posty
2020-04-24 12:16 #
też wczoraj byłam zawiedziona, jak zobaczyłam, że Komar odleciał :)
# 2020-04-24 12:16
{}× 1
Odpowiedz
@LetMeRead
@LetMeRead
318 książek 1027 postów
2020-04-24 12:53 #
Byłam szybka jak ten komar. ;-)
# 2020-04-24 12:53
{}× 3
Odpowiedz
@kazal_ka
@kazal_ka
Admin 29 książek 470 postów
2020-04-29 13:41 #
# 2020-04-29 13:41
{}× 1
Odpowiedz
@Malpa
@Malpa
@ 112 książek 5843 posty
2020-04-29 13:42 #
Bardzo dobry tytuł tej pierwszej nowości.
# 2020-04-29 13:42
{}× 4
Odpowiedz
@kazal_ka
@kazal_ka
Admin 29 książek 470 postów
2020-05-05 12:32 #
# 2020-05-05 12:32
{}
Odpowiedz
@Mirka
@Mirka
198 książek 29 postów
2020-05-07 09:56 #
Szkoda, że już nic nie ma :( Na stronie "wiszą" jeszcze niedostępne już egzemplarze, więc sądzę, że pojawi się szybko coś nowego. :)
# 2020-05-07 09:56
{}
Odpowiedz
@katapika
@katapika
Admin 150 książek 144 posty
2020-05-07 11:20 #
Nie martw się, cały czas będą nowości ;)
# 2020-05-07 11:20
{}× 1
Odpowiedz
@kazal_ka
@kazal_ka
Admin 29 książek 470 postów
2020-05-07 23:17 #
@Mirka tytuły były "niedostępne", ponieważ Twoja recenzja była jeszcze niezatwierdzona. Aktualnie jest już zaakceptowana, więc wszystkie tytuły są dla Ciebie dostępne.
# 2020-05-07 23:17
{}× 1
Odpowiedz
@Mirka
@Mirka
198 książek 29 postów
2020-05-08 10:01 #
Dzięki :) Już teraz wiem i zrobiłam kolejną rezerwację :)
# 2020-05-08 10:01
{}
Odpowiedz
@andziaczyta
@andziaczyta
160 książek 23 posty
2020-05-12 15:32 #
Można się spodziewać innych wydawnictw niż NovaeRes?
# 2020-05-12 15:32
{}× 2
Odpowiedz
@katapika
@katapika
Admin 150 książek 144 posty
2020-05-12 20:03 #
Tak. W następnym rzucie na pewno coś będzie ;)
# 2020-05-12 20:03
{}× 3
Odpowiedz
@Mirka
@Mirka
197 książek 29 postów
2020-05-13 09:30 #
Ciekawe propozycje :) ja na razie czekam na swoją zamówioną :)
# 2020-05-13 09:30
{}
Odpowiedz
@katapika
@katapika
Admin 150 książek 144 posty
2020-05-13 12:38 #
# 2020-05-13 12:38
{}× 3
Odpowiedz
@ziellona
@ziellona
Bibliotekarz 183 książki 428 postów
2020-05-13 12:44 #
Czy moge pouprawiać wazelinę, proszę? I nie czekając na odpowiedź...
jesteście cudne, fantastyczne i najlepsiejsze !!
# 2020-05-13 12:44
{}× 2
Odpowiedz
@katapika
@katapika
Admin 150 książek 144 posty
2020-05-13 12:51 #
:)
# 2020-05-13 12:51
{}
Odpowiedz
@Malpa
@Malpa
@ 112 książek 5843 posty
2020-05-13 14:01 #



I najpiękniejsze!
# 2020-05-13 14:01
{}
Odpowiedz
@ziellona
@ziellona
Bibliotekarz 183 książki 428 postów
2020-05-13 14:17 #
najpiękniejsze to nie wiem :) bo nie moge zdjęcia powiekszyc :) poza tym - jestem dziwna, nie moj target :P Ale najlepsiejsze na pewno :P
# 2020-05-13 14:17
{}
Odpowiedz
@Malpa
@Malpa
@ 112 książek 5843 posty
2020-05-13 14:19 #
One są niedobre. Adminki takie, mówię Ci. Ale najpiękniejsza zawsze lepiej trafia do kobiety niż najlepsiejsza, zaprawdę :D
# 2020-05-13 14:19
{}× 2
Odpowiedz
@Mirka
@Mirka
198 książek 29 postów
2020-05-20 09:08 #
Niestety nie mogę nic zamówić, bo nadal czekam na zarezerwowaną książkę już dosyć dawno :(
# 2020-05-20 09:08
{}
Odpowiedz
@LetMeRead
@LetMeRead
318 książek 1027 postów
2020-05-20 09:47 #
Ja również. Na jaką książkę czekasz?
# 2020-05-20 09:47
{}
Odpowiedz
@kazal_ka
@kazal_ka
Admin 29 książek 470 postów
2020-05-20 12:33 #
Niestety, odkąd wysłają wydawnictwa, a nie my bezpośrednio, takie sytuacje się zdarzają. Nie mamy na to wpływu :(
# 2020-05-20 12:33
{}
Odpowiedz
@Johnson
@Johnson
355 książek 840 postów
2020-05-20 13:22 #
A nie dostałem powiadomienia, grejt. I wbite :/

EDIT: Może lista mailingowa do Klubu Recenzenta? hmm?
# 2020-05-20 13:22
{}
Odpowiedz
@kazal_ka
@kazal_ka
Admin 29 książek 470 postów
2020-05-20 13:54 #
Miałoby to chyba sens tylko wtedy, gdyby nowości w Klubie pojawiały się na przykład raz w tygodniu. Ale wtedy już byście wiedzieli, że raz w tygodniu o danej porze, więc w sumie chyba jednak sensu brak :)
# 2020-05-20 13:54
{}
Odpowiedz
@justyna_
@justyna_
77 książek 6 postów
2020-05-20 15:43 #
Powiadomienia już chyba nie przychodzą w nowym poście, tylko wtedy jak ktoś skomentuje wątek. Tak mi się wydaje :)
# 2020-05-20 15:43
{}
Odpowiedz
@Johnson
@Johnson
355 książek 840 postów
2020-05-20 19:08 #
Może, coś tam kleili z powiadomieniami. No nci trzeba tu kropki zostawiać :P
# 2020-05-20 19:08
{}
Odpowiedz
@kazal_ka
@kazal_ka
Admin 29 książek 470 postów
2020-05-20 23:05 #
Jak się jakiś czas nie odzywasz w jakimś wątku, to tez się powiadomienia wyciszają. Aktywnym trzeba być :D
# 2020-05-20 23:05
{}× 1
Odpowiedz
@izka91201
@izka91201
125 książek 20 postów
2020-05-21 17:59 #
Przydałyby się takie powiadomienia hehe tym bardziej jak się czeka na jakąś już upatrzoną książkę ;D
# 2020-05-21 17:59
{}
Odpowiedz
@Chassefierre
@Chassefierre
874 książki 348 postów
2020-05-24 12:11 #
Nie kropki, a ,,taktyczny komentarz''! Nie znasz się, Johnson! :P
# 2020-05-24 12:11
{}× 1
Odpowiedz
@kazal_ka
@kazal_ka
Admin 29 książek 470 postów
2020-05-26 22:57 #
# 2020-05-26 22:57
{}× 4
Odpowiedz
@ilona_m2
@ilona_m2
52 książki 9 postów
2020-05-21 12:10 #
A ja się zastanawiam czemu już mi powiadomienia nie dochodzą :D

# 2020-05-21 12:10
{}
Odpowiedz
@izka91201
@izka91201
125 książek 20 postów
2020-05-21 18:02 #
Grzecznie proszę o zaakceptowanie recenzji, bo mam chętkę na jedną z dostępnych pozycji ;D
# 2020-05-21 18:02
{}
Odpowiedz
@kazal_ka
@kazal_ka
Admin 29 książek 470 postów
2020-05-21 19:57 #
@izka91201 zerknij proszę w wiadomości prywatne. Z tego co wiem, to @katapika pisała do Ciebie wiadomość z prośbą o poprawę kilku elementów recenzji :)
# 2020-05-21 19:57
{}× 1
Odpowiedz
@Malpa
@Malpa
@ 112 książek 5843 posty
2020-05-21 20:37 #
Ona jest taka dyplomatyczna...
# 2020-05-21 20:37
{}
Odpowiedz
@izka91201
@izka91201
125 książek 20 postów
2020-05-22 10:30 #
Już poprawiam ♥
# 2020-05-22 10:30
{}× 1
Odpowiedz
@kazal_ka
@kazal_ka
Admin 29 książek 470 postów
2020-05-21 19:42 #
Kochani, my dajemy Wam 21 dni na recenzję, a Wy nam dajcie kilka godzin na jej akceptację, ponieważ mamy wiele różnych zadań poza samym Klubem Recenzenta i nie zawsze możemy akceptować Wasze recenzje od ręki. :)
# 2020-05-21 19:42
{}× 4
Odpowiedz
@Malpa
@Malpa
@ 112 książek 5843 posty
2020-05-21 20:00 #
Ja bym napisała o tak: zmory wstrętne, czy wam to się już w głowach poprzewracało? Żebyście jeszcze się do tych recenzji przyłożyli! Ale nie, same wymagania. Nie pytaj co kanapa może zrobic dla ciebie, zapytaj co ty możesz zrobić dla kanapy (dlatego ja jestem Małpa i troll a Kasia prowadzi serwis). :D
# 2020-05-21 20:00
{}× 6
Odpowiedz
@izka91201
@izka91201
125 książek 20 postów
2020-05-22 10:47 #
Tylko zapytałam , nie to , że już zaraz musi być coś zrobione ;/
# 2020-05-22 10:47
{}× 2
Odpowiedz
@katapika
@katapika
Admin 150 książek 144 posty
2020-05-25 13:31 #
# 2020-05-25 13:31
{}
Odpowiedz
@justyna_
@justyna_
77 książek 6 postów
2020-05-25 14:11 #


"Ciche dni" mi umknęły... :(
# 2020-05-25 14:11
{}
Odpowiedz
@ilona_m2
@ilona_m2
52 książki 9 postów
2020-05-25 14:45 #
A mi Noc sów
# 2020-05-25 14:45
{}
Odpowiedz
@katapika
@katapika
Admin 150 książek 144 posty
2020-05-28 09:43 #
Grupa

Klub Recenzenta

Grupa stworzona wokół tematu Klubu Recenzenta w serwisie nakanapie.pl

Książki, recenzje, ogłoszenia, społeczność!

Znajdziesz tu wszystko, czego potrzebuje każdy wielbiciel książek. Załóż konto i korzystaj w pełni ze wszystkich możliwości serwisu.
Zarejestruj się
{}